Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 16

Thread: Aktiviranje / deaktiviranje vBET brez težav

Brezupen

Default Aktiviranje / deaktiviranje vBET brez težav

Hi, si v naslednji izdaji lahko naredite tako, da se vsaj za testiranje vBET namene onemogočena, če sem ga onemogočite zdaj ne morem priti na svojo spletno stran na vse in imajo opravka z. Htaccess ... itd v Da bi forum uporabne.

Obstajati mora način Aktiviranje in deaktiviranje vBET enostavno, tako kot mnoge druge mods, bi ta vrsta integracije je zelo koristno za uporabnike in odpravljanje težav.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

hello,

Najprej - če onemogočite vBET - naša pravila v htaccess ne dela - zakaj? zato, ker nimate zastavo kodo v url.

drugič, če imate vBET povezano z vBSEO - ne bomo imeli možnosti - lahko zamenjate le stare datoteke vBSEO spet (vBSEO sistem nimajo kljuke sistem).

na koncu - po vašem forumu onemogočite z vBET naj deluje normalno (vse prazno zasloni, itd)
    če imate prazen zaslon po onemogočenje vBET - check in datotek log strežnik za nekaj napak - bomo to preveri.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Tako kot je zapisal Kamil -. Ko je vBET onemogočen pravila v htaccess ne škodi nič.

Prav tako pravi o integraciji vBSEO - ni sistema kljuke, tako da so potrebne spremembe datoteke.

Jaz sem se gibljejo to temo v oddelek bugs. Prosim za več informacij (če vidite beli zaslon, mora biti napaka v dnevnikih), tako da bomo lahko delali na njem.

Brezupen

Michal to ni bug, to je moja točka ne obstaja način, da enostavno onemogočite vBET, bodo druge mods so:
    Aktiviraj izdelek?
    Da Ne

lahko omogočite ali onemogočite vBET v admincp-> plugins-> upravljanje izdelki - imate enake rezultate

Brezupen

kaj pa misliš, da je to potrebno možnosti?

Brezupen

Ne vem, kaj si drugi mislijo Kamil, ampak za mene verjamem, da je še posebej za nove lastnike forum, ki ne bi vedeli, da odide na Plugins & Izdelki> Upravljanje Izdelki> onemogočiti vaš izdelek, bi večina samo poglej za "ga obrnite on / off "možnost v AdminCp> Možnosti vBulletin.

Kaj pa vprašanje po onemogočenje vBET? lahko potrdite, da to vprašanje še vedno obstajajo?

Brezupen

Samo vprašanje, ki obstaja, ko onemogočanje vbet znova omogočite je, da lang koda oznake niso več razčleniti, kot je ta http://www.thecodecage.com/forumz/me...post1054986448 pravkar sem invalid vBET, da poskusite in nato znova omogočite in že razčleniti [jezik] tag ni več razčleniti ali prevedeni

Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •