Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 10 od 15

Thread: Poudarki ne prikazuje pravilno ...

Zvezni pogled

Prejšnji Post Previous Post   Next Post Naslednji Post

Default Poudarki ne prikazuje pravilno ...

Hi.

Jaz sem z uporabo vBulletin 4,08.

Uporabljam vBET predvsem za dva jezika ... Angleščina in francoščina. Imam jezik, forum privzeto nastavljena na angleško. Vendar pa, kadar francoski uporabnika delovnih mest, prevod prikaže pravilno v angleškem jeziku. Vendar pa je v francoščini poudarki ne prikažejo. Namesto tega se prikaže takole:

Code:
    Dans quelle langue vous allez & #233;crire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages & #224; d'autres utilisateurs langues. En outre, il se traduira par des postes dans d'autres langues & #224; votre langue par d& #233;faut.
    To bi moral prikazati, kot je ta:

Code:
    Dans quelle langue vous allez écrire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages à d'autres utilisateurs langues.
    Moja forum je ustanovljen za prikaz obeh jezikih kot ISO-8859-1. Zato me ne uporabljate UTF-8

Prav tako sem sledil navodilom za namestitev zelo tesno.

Edina sprememba sem na vBET je, da sem spremenil privzete zastavice z uporabo CSS-Sprite. Vendar pa sem pogledal kodo, sem in nič ne bi smel vplivati na način, da so stvari, ki se prikaže.

Ali moram spremeniti svoj db na UTF-8 za rešitev tega problema?

Vsak nasvet bo cenjeno. Hvala.
    Nazadnje urejal freddie3218; 07-03-11 pri 16:12. Razlog: Sem uredil originalno ponudbo, saj ta forum je prikazana pravilno. Dodal sem prostor v "& # 233" polja.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •