Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 5 od 5

Thread: vBET teče počasi

Noob

Default vBET teče počasi

nameščen vBET vendar se zdi, da teče zelo počasi na moji spletni strani.
    Včasih, se stran samo ustavi tam pokazala, ali notranja napaka strežnika po nekaj minutah.

Sem samo prevesti dveh jezikov in so poskušali različne nastavitve brez uspeha. Prosim pomoč. Res bi rad to MOD delati.

Thanks

Michał Podbielski (vBET osebja)

Najprej preverite naše delovanje namigov: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Najpomembnejše so:
    1. Block nepomembno strani z robots.txt (kot države strani, koledar, itd.). Prosimo, upoštevajte, da se te strani izgine iz index - in mora biti - to je bolje za vaše SEO od teh straneh so minimalne vsebine in se običajno šteje se, da so Google, kot podvajanje vsebine (99% je enako - postavitev in le malo drugačne informacije, kot so uporabniško ime).
    2. Onemogoči nekaterih jezikih na začetku. Prosimo, upoštevajte, da je prvi prevod čas ni tu gor vBET, vendar do Google. Google je kar prevode in po prvi vBET predpomnilnike. Torej, naslednji prevodi bodo hitreje. Nekateri forumi lahko začnete z 52 jezikih, brez kakršnih koli vprašanj. Za nekatere je bolje, da začnete z 2-3 jezikov in dodajanje novih eden od časa do časa. Ker cache bo zapolnila v, vaš strežnik bodo sposobni obvladovati druge jezike po nekaj dneh.

Prav tako lahko preverite, ali vaša strežnik ima težave s povezavo Google. Glej tukaj za namige: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

brez odgovora-rešiti. Če ne, napišite tukaj in bom odpreti to temo še enkrat.

Noob

Quote Originally Posted by kamilkurczak View Post
    brez odgovora-rešiti. Če ne, napišite tukaj in bom odpreti to temo še enkrat.
    Thanks

Sem znova moj forum in problem je rešen.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

Hvala za potrditev.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •