Ce texte est écrit en français et JE devrais Voir le en anglais.
Je répète:
Zakaj še vedno videli besedilo v francoskem jeziku zgoraj, ko je moj forum jezik nastavljen na angleški tukaj na tem forumu? Moral bi videti besedilo v angleščini z malo zastavami ne?
Nazadnje urejal Cybershaolin; 14-11-09 pri 18:10. Razlog: Typo
Glede na moje vprašanje, to je več o tem, vedo, če je mogoče BB kode dodani samodejno ali ne? Imam težave razumeti koncept. Opazil sem, v drugi tema, ki ste rekli, da se lahko BB kode dodano ročno ali samodejno. Torej, avtomatično ne pomeni, da bi sem videl malo zastave v post # 1 in # 2? Jaz ne razumem žal, in sem prebral vaš post tukaj: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
Nazadnje urejal Cybershaolin; 14-11-09 pri 19:42.
Ker nisi "povedal", da je v francoščiniTukaj imate hitro in enostavno ročno, kako to storiti: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
V nekaj besedah - lahko nastavite privzeti jezik v CP uporabnika, ali ročno opisuje sporočila, ki jih lang BBCode
Če želite, lahko tudi uredite vaše prejšnje sporočil in dodajanje tam ta BBCode, in magija se bo zgodilo![]()
lang BBCode se samodejno doda po uporabnikov privzeti jezik. Če ni določeno, ali je isti kot jezik forum, potem pa je nastavljena nič.
Google ima možnost, da prepozna jezik glede na sporočilo, ampak zaradi razlogov zmogljivosti ne bomo storili to - prav tako nismo raziskati te funkcije Google. Če menite, da bi bilo koristno, potem pišite o tem tukaj Feature Requests - vBulletin Enterprise Translator (vBET) - Mi lahko vedno dodate tako značilnost z možnostjo, da izklopite in![]()
Nazadnje urejal vBET; 14-11-09 pri 23:52.
Ampak to je problem.
OK poglej, tukaj na svoj forum, je moj jezik nastavljen na angleški ... tako da moje besedilo v Posts # 1 in # 2 (, so se v francoščini), so drugačni kot forum jezika (v mojem userCP). Torej, zakaj je moje besedilo še vedno v francoskem jeziku? Praviš, da moram dodati BBcode ročno? Potem, če je temu tako, zakaj pa govoriš BBcode se samodejno doda?
Jaz ne bi razumel pravilno, ampak sem šel na povezavo, se nanašajo, in to je tako, kot sem ga dobil. Mislil sem, da je bil to uspelo avtomatično ne da bi za pisanje BBcode sam.
Da svojih prispevkov # 1 in # 2 so v francoščini, ampak povedal sistem, ki je v angleškem jeziku. Thats je razlog, zakaj se ne prevaja.
Imaš 2 načina ravnanja sporočil v različnih jezikih.
1. je nastavitev v vašem CP uporabnika privzeti jezik za svoj profil. V tem primeru bo vBET predpostavlja, da vaša sporočila v tem jeziku in bodo dodali lang BBCode samodejno. Še vedno imate možnost povedati vBET, da ne bi to naredili za določeno sporočilo (na vsaki urejevalnik za novo sporočilo se prikaže dodatna možnost, da dodate BB kode ali ne - kot privzeto nastavljena na Da).
2. je, da ga dodate ročno.
Vi ste zamenjali zaradi drug predmet, ga preberite še enkrat pozorno je napisal:
"samodejno sporočilo znak za uporabnika, ki je njihov privzeti jezik, ki ni forum privzeti jezik"
Če menite, da je nekaj del nejasen, vas prosimo, da točko in bomo popraviti, da bo bolj jasno![]()
Ahhhhh! Zdaj sem to jasno in glasno. To je del nisem razumel. Zdaj sem spremenila svoj jezik francosko v Usercp in napisal drugo preskusno sporočilo v francoščini. Deluje brezhibno tukaj. Hvala, da ste si vzeli čas, da jo razloži, da me na preprost način.
Ampak na svoj lasten forum, forum moj jezik je v francoščini, sem tudi (po želji, kot si rekel), ki moje UserCP v francoščini, in sem poskušal pisanje sporočil v arabščini in italijanskem jeziku. Rezultat je pokazala v arabščini in italijanski brez prevajanja ničesar. Zato sem še vedno ne razumem. Zdi se, da ne bodo delali na mojem forumu.
Prav tako, povej mi: jezik addon (glej screenshot) za BBCode (izberejo ali ne), ko smo sestavite sporočilo in v hitri odgovor, kot tudi, je to addon v različici 3.1.2, ker sem še vedno niso še nadgraditi in jaz ga nimajo v 3.1.1?
Nazadnje urejal Cybershaolin; 15-11-09 pri 20:13.