Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 5 od 5

Thread: Hi zelo zanima! Eno vprašanje

Noob

Default Hi zelo zanima! Eno vprašanje

Hi, govorim angleško in Naš forum je trenutno v angleščini. Moje vprašanje je, jaz ne razumem nekaj stvari o vBET,
    • 1.So če oseba, obiski, ki govori, na primer nemško. Ko gre za mojo spletno stran ... je samodejno v nemščini?
    • 2.Do so, da ga preklopite na njihov jezik?
    • 3.Is obstaja nekaj, kar v njihovem jeziku, ki jim omogoča, da vedo, stikalo?
    • 4.Or ne vidijo zastavice in kliknite?
    • 5. Zadnje vprašanje, ko gredo, da bi mesto. Ali obstajajo navodila pojasnjujejo, kako to storiti, da njihov jezik prevaja? Ali pa je to avtomatsko?

Hvala vam. Tako sem zelo zainteresirani za to. Jaz sem pripravljen kupiti zdaj. Rad bi samo, da poskrbite, da vse deluje, kako mislim, da bo. Plus uporabljam PhotoPost Pro, turnir in lestve, in nekaj drugih na forumu. Vidim PhotoPost Pro deluje. Upam, da moj drugi plugins bo preveč!

Noob

Živjo še enkrat. Sem bil na obisku forumih z vBET v njih. In vsakdo je obvestilo, da ne prevaja. Smo res potrebujejo, da je za prevod za nas. Tudi "username besedi" register "" in "geslo" nikoli ne prevaja na katerikoli forum sem obiskal, da je vBET nameščen. Ali to najnovejšo različico popraviti te težave?

Noob

Hello ?********************

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Hi

Žal mi je za zamudo pri odgovoru. Ta teden sem bil prisoten in Kamil je na dopustu do konca tega meseca. Ponavadi smo za podporo ob koncu tedna, kar lahko preverite sami iskanju našo podporo sporočil drugih koncih tedna. Torej ena spet žal za ta

Odgovori na vaša vprašanja.
    1. Nastavite lahko vBET možnost, da se bo nemško govoreče goste samodejno preusmerjeni na nemškem prevodu (na osnovni brskalnik glave).
    2. Lahko, vendar ne bi bilo treba - glej prvi odgovor.
    3. Ne razumem vprašanja ...
    4. Vsi uporabniki videli zastavami in lahko preklopite na drug jezik vsakem trenutku.
    5. Ko uporabniki pišejo v različnih jezikih, potem lahko vBET prepozna sporočilo jezik (nastavljiv).

O drugih plugins. Le nekaj plugins zahtevajo posebno integracije. Večina plugins delo tudi brez dodatnih korakov.

O ne prevajanje "ime" in "geslo" - kot sem si, da se prevede na našem forumu. Samo preveri japonski prevod. Nihče ni pisal niti o vprašanjih na tem področju. Prav tako upoštevajte, da vBET ne prevajajo v tem času vsebino gumbov. To je edina vidna stvar, ki ni prevedena sedaj in razlogov je, da so gumbi na vsebino notranjost html atribut namesto notranjosti telesa html tag.

Noob

Hvala za odgovor. Zdaj bom kupil ******

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •