Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 1 z 2 12 PoslednýLast
Výsledky 1 na 10 z 11

Závit: Zobrazujú sa chybové hlásenie Každý pohybujúce vlákna

Člen
    Dátum registrácie
    05. 2010

Default Zobrazujú sa chybové hlásenie Každý pohybujúce vlákna

Ja si to chybové hlásenie Každý pohybujúce vlákna

Fatal error: Call to undefined function vbet_vbseo_filter_replace_text () in / home / username / public_html / vBSEO / includes / functions_vbseo_createurl.php on line 47

stále používate predvolený jazyk, sú vlákna sa sťahoval, ale vyzerá, nie je presmerovanie URL rewrited znovu po úspešnom presune niť, ešte s domain.com / showthread.php? t = 123456 a zobrazí chybové hlásenie, pozrite sa na screenshot

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Člen
    Dátum registrácie
    05. 2010

Quote Pôvodne odoslal vBET View Post
    Aha, takže kvôli tomu, že je OK a potom nie je príliš dôležité, / nie je naliehavé teraz, pretože vlákna sú presunuté, len sa to chybové hlásenie, že je dôležitejšie členských stránky

toto vlákno vyriešený

Dátum registrácie
    10. 2009

Vďaka za spätnú väzbu. Už som zistil, že riešenie, tak riešenie od členského stránkach som sa riešiť aj tento problém.

Dátum registrácie
    10. 2009

Táto otázka sa zdá byť jednoduchšie riešenie Thant svoje memberpages osobitný prípad. Tak to je riešené dnes (budem pracovať na Stil členských strán).

. Takže, keď sa bude meniť tento súbor, v závislosti na normálne integrácie návod, prosím, tiež:
    1. Hľadať:
    Code:
    <?php
    2. Pridať po:
    Code:
    require_once(dirname(__FILE__). '/../../includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    To rieši problém s pohybujúce sa závitmi

Člen
    Dátum registrácie
    05. 2010

Quote Pôvodne odoslal vBET View Post
    Táto otázka sa zdá byť jednoduchšie riešenie Thant svoje memberpages osobitný prípad. Tak to je riešené dnes (budem pracovať na Stil členských strán).

. Takže, keď sa bude meniť tento súbor, v závislosti na normálne integrácie návod, prosím, tiež:
    1. Hľadať:
    Code:
    <?php
    2. Pridať po:
    Code:
    require_once(dirname(__FILE__). '/../../includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    To rieši problém s pohybujúce sa závitmi
    Áno, jeho pracovné, moc ďakujem

takže dont potreba zmeniť na tučné

Code:
    na naše vlastnou cestou, ako
    Code:
    require_once(dirname(__FILE__). '/home/username/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');

Dátum registrácie
    10. 2009

Nemeňte ho - to je už funkčné riešenie. Ak chcete zmeniť na konkrétny cestu do serveru potom stačí nastaviť tam plný pevne cestu, ale ani to nie je nutné.

Člen
    Dátum registrácie
    05. 2010

Michał Je mi ľúto, práve našli

Keď idem do admincp -> potom ísť až stredne Hľadám, alebo Prichádzajúce Hľadám, alebo odchádzajúce Hľadám stránky, ale len som si to chybové hlásenie:

Warning: require_once (/ home / username / public_html / modcp / includes / functions.php) [function.require]: failed to open stream: Žiadny takýto súbor alebo adresár v / home / username / public_html / includes / init.php on line 155

Fatal error: require_once () [function.require]: Failed opening vyžaduje '/ home / username / public_html / modcp / includes / functions.php' (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home / username / public_html / includes / init.php on line 155

Ak sa aj ty, odstráňte tento riadok Príspevok stránka sa otvorí opäť normálne, tak jeho vzhľad vykonať niektoré funkcie vBSEO zlú cestu

Code:

môžete tento riadok dokonalejší znova? Ak nie je možná budem používať, ak nie podmienkou pre tých Hľadám stránky, ako je

Code:
    if (THIS_SCRIPT != 'scriptname') {
    }
    Naposledy upravil basketmen; 23-09-10 v 13:27.

Dátum registrácie
    10. 2009

Toto riešenie však nebola ochotná pracovať v admincp práve na fóre stránok. Musíte pridať stavu, ktorý sa bude meniť cestu v prípade admincp, alebo sa proste nepridá tento súbor potom vBET.

Člen
    Dátum registrácie
    05. 2010

Mám to tak je, čo mám robiť

-? Vbseo_moderate.php v súbore po <php som Pridať
    Code:
    define('THIS_SCRIPT', 'vbseo_moderate');
    - Potom v functions_vbseo_createurl.php aj zabaliť kód, pokiaľ nie je podmienený

Code:
    if (THIS_SCRIPT != 'vbseo_moderate') {
    }

jeho pracovný Teraz, keď niekto treba taky

| 1 z 2 12 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •