Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 7 z 7

Závit: vbet_guestcache príliš veľké pridať prázdny príkaz cPanel

Senior Member
    Dátum registrácie
    10. 2009

Default vbet_guestcache príliš veľké pridať prázdny príkaz cPanel

vbet_guestcache príliš veľké pridať prázdny príkaz cPanel

Trvalo mi to 4 hodiny na Quad zmanipulované serveru prázdna (ručne) obsah, je to prehnané a cítim, že nejaký druh kompresie je treba tu a vbet tabuľky vyrovnávacej pamäte a ďalšie vec, ako sa o pridanie flush tlačidlo pre toto V admincp?

ide o

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010

OK, ale i dont pochopiť exacly,

Píšete, že nemáte možnosti admincp (vydanie), alebo navrhnúť pridanie novej funkcie? (Flush tlačidlo)
    Ak áno, som pohybuje na tému želanie

Senior Member
    Dátum registrácie
    10. 2009

Miesto vyprázdnenie tabuľky ručne z môjho Dmin môžete pridať možnosť flush v admincp?
    S pozdravom

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Už máme požiadavku na zníženie veľkosti hosťa prípadu a tiež pridať možnosť vymazania databázy, vyrovnávacej pamäte od admin CP - všetkých prijatých

Vezmite prosím na vedomie, že v tejto chvíli obmedziť hostí vyrovnávacej pamäte si môžete jednoducho pridať ďalšie stránky ignorovať. A k zníženiu Database Cache stačí zmeniť medzipamäť čas žiť na menšie. Ale v prípade, že Booth bude mať negatívny vplyv na výkon, pretože viac často vyústi wil byť prevzaté z Google to, čo sa oveľa viac času.

Dátum registrácie
    10. 2009

Tiež - už napísal rovnakú vec v téme, kde sa to už navrhol (presne tu: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3867)

Prosím, zastavte SPAM! Táto téma bude odstránené čoskoro - to je dostatok, keď dal svoje informácie po

Senior Member
    Dátum registrácie
    10. 2009

Netreba byť hrubý, pretože nežijeme v roku 1940 viete, a ja nie som spam, ak niekto bude reagovať rýchlo, že by nebolo potrebné tento postup opakovať znovu a znovu a navyše sa bavíme o 2 rôzne veci.

V inom vlákne si hovoril, že by z teba databáze umývačka, nikdy sme hovorili o ftp vbet_guestcache súbor Deleter v admincp??

Ako sa o mojej ďalší problém, v preloženom tituly -> F.. ., Stále čakám na odpoveď.

S pozdravom

Dátum registrácie
    10. 2009

Ospravedlňujeme sa, ak ste si môj komentár ako hrubosť. To som nemal v úmysle. Berte prosím moju ospravedlnenie za to. Chcela som vás vidieť, že nechcete písať o rovnakom probléme na niekoľkých miestach, pretože už som sa vás o tom pred a vysvetlil, že to len robí bordel na fóre a na náš tím, a preto musíme vyčistiť takéto veci. Jedno vlákno na jednu otázku je dosť. V opačnom prípade máme problémy s jej správou a priradíte ho do našich zamestnancov. To je dôvod, prečo sa mi to tučné písmo a vo vyšších prípadoch - už som požiadal o ne písať rovnaké info niekoľkokrát (to, čo na tomto fóre je považované za spam a minimálne niekoľko ďalších, ktoré poznám tiež), a bojoval, že ste zabudli, že pred . Jednoducho nechcel si nechať ujsť teraz.

Dokonca aj teraz som sa prebudil na potvrdenie, že niektoré ďalšie 2 nite, ktoré ste naozaj o jednom probléme, alebo nie (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3705) ... A je to visí ako že od týždne (tu píšete, že ste wayting pre naše reakcie - Pozrite sa tam sme pre vás wayting, pretože dva týždne ). Písanie niekoľkokrát o jednom probléme, ktorý jednoducho robí to už vyhodnotiť nie rýchlejšie. Takže jednoducho prestaňte robiť to, a ak máte problém - aby závit na to - len 1 - budeme s ňou zaobchádzať. To je dôvod, prečo sme sa o stavy so závitom - pre istotu sa ešte niečo, čo si vyžaduje našu pozornosť, alebo nie.

Ešte raz sa ospravedlňujem, či ste si môj komentár príliš dobre A naozaj vďaka za váš komentár k tomuto - dám väčší pozor, aby sa takéto otázky šetrnejšie. Dúfam, budeme môcť naše budúce vzťahy s pochopením a dobré pocity

O otázkach, ktoré sú ešte na - v odkaze prosím, potvrďte to je rovnaký problém ako v iných našich vlákna. A na druhej jeden pošlite prosím požadované údaje, ktoré som práve pýtal včera. Bol som na dovolenke na mori, takže som nebol schopný riešiť prípadné problémy a Kamil pracoval na mnoho otázok naraz. Teraz, keď som späť, treba urobiť rýchly

A máte pravdu - ste napísal o CP správcu vyrovnávacej pamäte zúčtovanie skôr. To bolo už položený v inej vlákno niekto iný, tak som tu status ako už bolo navrhnuté.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •