Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 3 z 4 FirstPrvé 1234 PoslednýLast
Výsledky 21 na 30 z 32

Závit: Ďalšie langtitle rozobrať problém

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal moman View Post
    Nevermind, našiel ďalšie: prekladal hodín tituly nie sú analyzované na stránke tituly na private.php

Pevné pridaním plugin na private_complete:

PHP Code:
    if (strpos($pagetitle'[/langtitle]')) {
    require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
    $pagetitle vbet_parseTitle($pagetitle);

Som naozaj nemôže reprodukovať tento problém, na našom serveri. Mám podozrenie, že nemáte nainštalovaný vhodne vBET 3.3.3 - skontrolujte ju. Sme mal problém koľkokrát že naši klienti len nahráli nové súbory a zabudli na import nového výrobku súboru alebo opak. Môžete skontrolovať nemá výkon funkcie vbet_global_complete existujú v mieste, opísal? (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3137)

Tiež sme sa beží na našom fóre teraz vBET 3.3.4 beta verziu, tak to môže byť chyba, že existujú v 3.3.3 a už sme ju neopravili (neviem to). Stále, prosím, potvrďte, že vaše vlastné inštalácia je v poriadku - najlepšie z update na 3.3.3 znova.
    Naposledy upravil vBET; 15-06-10 v 00:00.

Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal moman View Post
    A ďalšie:

Nemohol som nájsť spôsob, ako opraviť pomocou pluginov. Namiesto toho som pridal tento kód usercp.php:

PHP Code:
    if (strpos($reputation['title'], '[/langtitle]')) {

require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');

$reputation['title'] = vbet_parseTitle($reputation['title']);

} 
    Priamo pod
    PHP Code:

$reputation
    ['timeline'] = vbdate($vbulletin->options['timeformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['dateline'] = vbdate($vbulletin->options['dateformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['reason'] = $bbcode_parser->parse($reputation['reason']); 
    Ak táto stránka používa global_complete háku, potom sa musí manipulovať v vBET 3.3.3 - prosím pozri predchádzajúcu odpoveď o tom. Ak global_complete sa nepoužíva - a potom taký súbor zmien bude nutné, alebo ju môžete pridať k niektorej pripojiť, ak existujú nejaké na tejto stránke.

Senior Member
    Dátum registrácie
    11. 2009

My súbor s produktom a všetky PHP súbory, sa prejavujú ako v3.3.3, ako by mali. Avšak, som upravil mnoho súborov a majú docela málo pluginy nainštalované na forum, tak je to trochu pravdepodobné, že tam môže byť konflikt.

Všimol som si, že čas realizácie na global_complete háčik je 1000. Nemal by to byť väčšia, aby sa zabránilo konfliktu s inými pluginy?

Senior Member
    Dátum registrácie
    11. 2009

Ja som potvrdila prítomnosť globálnu analýzu funkcie. Aj veľmi starostlivo upgradovať na 3.3.3, takže pochybujem, že obsah súboru môže byť problém tu. Avšak, nevidím žiadne ďalšie chyby, takže myslím, že som dobrý čas pohody.

Som tiež rád, že vBET výkon hit na svojom serveri je zanedbateľný, a tak som sa nemôžu byť upgrade 3.3.3 minulosti kvôli vysokému počtu vlastných úprav / opráv práce som sa uskutočňuje na vlastnú päsť. S 800 on-line, som mala serveru záťaž nižšia ako 1,00, a 1200 on-line, boli okolo 3,00. Nie je to zlé pre dual Hex jadra servera Xeon, myslím, že!

Dátum registrácie
    10. 2009

Myslím, že taky!

Dátum registrácie
    10. 2009

Zistil som, že sme naozaj mali chybu tam. Globálny langtitle analýze bola vnútri zbytočné stavu tak, že nie vždy bola hodnotená. To je už opravené a bude súčasťou ďalšej verzie.

Senior Member
    Dátum registrácie
    11. 2009

Mohli by ste prosím po rýchle riešenie, že? Nemôžem upgradovať na 3.3.4 práve teraz

Hádam, že zbytočné podmienkou je jeden dole:
    PHP Code:
    function vbet_parseTitleGlobally(&$title$removeNotTranslateSection false) {

if (
    $_GET['do'] != 'postthread' && $_GET['do'] != 'comment' && 0!==strpos($_GET['do'], 'edit') && 0!==strpos($_GET['do'], 'update')

&& 
    strpos($title'[langtitle=')) {

return 
    vbet_parseTitleMultiple($title$removeNotTranslateSection);

Dátum registrácie
    10. 2009

Čo sa držať s aktualizáciou?

Budem sa pozerať v SVN sa pre kontrolu, aké zmeny sa o riešenie problému, ale - budete potrebovať posledného vydania prvej, mohli sa narýchlo, keby sme zverejní.

Senior Member
    Dátum registrácie
    11. 2009

Urobil som niekoľko zmien v kóde v priebehu času, a ja som zabudol, kde a prečo. Nechcem, aby sa lámanie veci, ktoré už fungujú!

Dátum registrácie
    10. 2009

Vezmite prosím na vedomie, že nie sme zodpovední za kód zmeniť naši klienti - sme jednoduché nie je schopný urobiť. Ak vaše zmeny sa podľa nášho rýchle riešenia potom si môžete byť pokojný - tieto budú zahrnuté v ďalšej verzii, takže všetko bude v poriadku. Ak ste vykonali nejaké ďalšie zmeny kódu, potom sme radu písať nejaký dokument, ktorý vás o vaše osobné ďalších krokov pri aktualizáciách - inak zostane so starým vBET verzii, pretože sa o neviete, čo a za čo ste zmenili.

Vezmite prosím na vedomie, že som zistil, aké zmeny sú potrebné na vyriešenie tohto problému, ale nemôžem publikovať quik fix na fóre (pretože obsahuje zlomené BBCode vnútri). Takže Pelas opýtať na to e-mailom (contact@vbenterprisetranslator.com) a pošlem ti to tam.

| 3 z 4 FirstPrvé 1234 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •