Prosím sledovať servera v procesora a pamäte oblasť a určiť, ktoré zdroje sú potrebné.
Majte na pamäti, o zakázanie niektorých jazykoch, ak váš server nemôže robiť to u všetkých (štart s niekoľkými, a pridať ďalšie čas od času, ak server drží).
I - vidím v našej databáze, že nikdy žiadne stiahli vBET pod licenciou. Ako viete, že váš server nie je dosť pre vBET? ...
Ospravedlňujem sa - je to moja chyba. Overil som si databázu, kde sme sa zistiť, ktoré súbory boli stiahnuté našich zákazníkov. Práve teraz som skontroloval Vašej objednávky a vidím, že ste si kúpili inštalačný služba - to je dôvod, prečo som sa videl, žiadny stiahnutý súbor.
Ešte raz - veľmi ľúto. Bol som kontrolu a zistiť, aká je vaša forum URL a akú verziu vBET ste beží.
Môžete mi prosím zašlite forum URL a zistiť, ktoré vBET verziu používate.
Naposledy upravil vBET; 22-04-10 v 20:35.
Pomôžeme vám s radosťou. K tomu budeme potrebovať viac info. Prosím odpoveď na môj posledný otázky. Tiež, akú verziu vBET používate?
Vidím, že preklady sú celkom rýchle. Ešte ...
Práve teraz môžem s konečnou platnosťou povedať, že si stráca veľa výkon, pretože máte dvojité presmerovania, ktoré sú už odstránené v najnovších vBET verziu. Prosím aktualizujte na najnovšiu vBET verziu a to vBSEO integrácie znova (tu máte informácie o nových integračných krokov: http://www.vbenterprisetranslator.co...provments.html
Ak sa necítite dobre v aktualizáciách a integrácie, môžeme to urobiť za vás - stačí kúpiť náš yo modernizácia služieb.
Ešte jedna vec - vidím, že máte vážny problém s preloženými URL. Na serveri nefungujú odkazy, ktoré majú osobitné listy.
Tj. Tento v poľskom funguje, pretože nemajú žiadne špeciálne znaky:
Nowa definicja magnetyzm
A toto majú špeciálne písmená (az), a to nefunguje:
Szkoły - Tags Forum przez Zoints
To je veľmi dôležité - práve teraz jazykov, ako je arabčina či japončina (a niektoré ďalšie), ktoré nefungujú vôbec na vašom serveri, pretože tam sú len špeciálne znaky pre.
Naposledy upravil vBET; 23-04-10 v 03:11.
Nezbierame prístup k dátam od našich užívateľov z bezpečnostných dôvodov. Aj tie môžu byť zmenené kedykoľvek. To je dôvod, prečo žiadame vždy pre aktuálny prístup k dátam.
Naliehavý: Pozri naše maily informácie.