Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 7 z 7

Závit: Výkon s veľkou vyrovnávacia pamäť

Senior Member
    Dátum registrácie
    11. 2009

Default Výkon s veľkou vyrovnávacia pamäť

Aj v súčasnej dobe sa môj systém nastavený tak, aby vymazať z cache každý týždeň. S prázdnou cache, moje databáza je o 1.1Gb, zatiaľ čo s plnou cache, to je asi 4.5GB.

Všimol som si, že čím väčšia cache, tým vyššie moje priemerné zaťaženie servera dostane. V danej dobe môjho fórum medzi 650 a 1300 užívateľov, ale to nevyzerá, že vplyv na náklad, rovnako ako veľkosť vyrovnávacej pamäte.

S veľkou cache, zaťaženie servera je 3.3-3.8, keď sa prázdny, zostane v rozmedzí 2,0-2,5. To nie je vôbec zlé, ako som 16-hlavný server, ale bol som len premýšľal, či takéto správanie možno očakávať s meniacou sa veľkosť databázy!

Vďaka,
    Adam

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

vBET má vyrovnávaciu pamäť pre indexy tabuliek a používa MySQL motor pre najrýchlejší klobúk - MyISAM. Tak sme najlepšia voľba pre DB cache. Celý rozdiel, ktorý zaznamenáte nie je v časti vBET, ale v časti, ktorá vykonáva MySQL dotazov. Indexy ponúka rýchlejšiu odozvu a uisťuje, že doba odozvy sa nebude dramaticky sa s väčším množstvom dát. MySQL sa stále hľadať väčšie indexy a ako myslím, že je potrebné viac zdrojov. To je dôvod, prečo ste si väčšie zaťaženie servera.

I - ak je preklad je v cache, potom je vziať odtiaľ. Ak nie, potom Google je požiadaný o preklad. To si vyžaduje viac času tej doby, ale s najväčšou pravdepodobnosťou sa aj menej prostriedkov na serveri. To zaberie viac času, pretože prebieha komunikácia so serverom Google, ktorý nejakú dobu trvá, je preklad, ktorý si vyžaduje čas, a tam je zasielanie výsledkov z Google na váš server, ktorý tiež nejakú dobu trvá. Trvá to menej prostriedkov, pretože server čaká na odpoveď pasívne, a keď dostane to je len prosté rozbalenie odpovede. Ako preklad z vyrovnávacej pamäte je oveľa, oveľa rýchlejšie - preklad je už robí a je to na vlastnom serveri, stále je potrebné brať z databázy, dotaz musí byť vykonané, MySQL trvá niekoľko CPU a pamäte za to.

Za predpokladu, že - s použitím cache je veľmi dobrý nápad. Ak sa budete cítiť, že server má problémy s tým môžete experimentovať zakázať vyrovnávaciu pamäť pre niektoré jazyky a porovnať výkon servera. Neodporúčame, aby odstránenie medzipamäte úplne.

Senior Member
    Dátum registrácie
    11. 2009

To je asi to, čo som čakal

Výkon je v poriadku teraz, je to len, že zaťaženie nikdy sa oveľa vyšší než 2,0 pred vBET. Myslím, že to za to stojí, aj keď!

Tak dlho, ako je zaťaženie pod 16,0, server sa nezdaňujú, takže myslím, že sú v poriadku

Nováčik
    Dátum registrácie
    02. 2010

Text automatically translated from: Russian to: Slovak
    Translated text
    Je možné ani nutné ukladať cache do súboru - znížiť záťaž na databázu MySQL?
    Len som používať dva jazyky, ako je počet miest veľa a nechcem veľkú veľkosť databázy

Bude lepšie miesto s vbet práce po inštalácii nginx, eaccelerator?
    Už si premýšľal o prerobenie modulu urýchliť prácu na veľkých fórach? Použite vyrovnávacej pamäte veľkosť 1-2GB mojom prípade, nie je riešením. Možno, že existujú spôsoby, ako optimalizovať prácu?
    Je možné umiestniť modul vbet 3.3.1 Fórum vb3.8.4 + vBSEO 3.5RC2?
    Prečo tak drahé verzia bez autorských práv? (220 $)
    Používam vbet 2.4.3 a chcel by som si kúpiť vbet 3.3.1. My fórum je predaj odkazov pre výmenu SEO. Copyright duplicitné odkaz na 15 000 strán pre mňa správne - 90 dolárov ochotní zaplatiť 220 dolárov, ale je príliš

Original text
    Naposledy upravil Konstantin; 18-02-10 v 23:34.

Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal Konstantin View Post
    Translated text
    Je možné ani nutné ukladať cache do súboru - znížiť záťaž na databázu MySQL?
    Bude lepšie miesto s vbet práce po inštalácii nginx, eaccelerator?
    Už si premýšľal o prerobenie modulu urýchliť prácu na veľkých fórach? Použite vyrovnávacej pamäte veľkosť 1-2GB mojom prípade, nie je riešením.
    Prečo tak drahé verzia bez autorských práv? (220 $)
    Používam vbet 2.4.3 a chcel by som si kúpiť vbet 3.3.1. My fórum je predaj odkazov pre výmenu SEO. Copyright duplicitné odkaz na 15 000 strán pre mňa správne - 90 dolárov ochotní zaplatiť 220 dolárov, ale je príliš
    Len som používať dva jazyky, ako je počet miest veľa a nechcem veľkú veľkosť databázy
    Original text
    Plánujeme pridať aj súbor medzipamäte vBET. Pretože práve teraz našou prioritou a väčšina úsilie na vBET4.0 Nemáme plán pre funkciu súboru cache. Pamätajte, že si môžete nastaviť, ktoré jazyky budú pracovať s cache. Takže ak chcete, môžete použiť vyrovnávaciu pamäť len pre niektoré z prekladu, ktorý vás bude k dispozícii. Ďalej upozorňujeme, že platené verzie vBET zlepšila Database Cache, takže je to rýchlejšie, že vo voľnej verzii. K dispozícii sú aj ďalšie zlepšenia v platenej verzii - všeobecne je rýchlejšie a zaberie menej pamäte. Už máme zákazníkov, ktorí sa úspešne používať na veľkých dosiek.
    My sme sa výkonnostné testy s nginx akcelerátora, takže nemôže porovnávať.
    Vezmite prosím na vedomie, že nákup značky slobodnou licenciou nie je povinný a vždy môžete upgradovať licenciu neskôr.

Nováčik
    Dátum registrácie
    02. 2010

Translated text
    Ďakujeme Vám za Vašu odpoveď. Nginx je server, ako Apache. Radím vám, aby ste si - cache funguje najlepšie v PHP + + nginx eaccelerator a vaše vbet môže byť oveľa rýchlejší
    Original text
    Naposledy upravil Konstantin; 19-02-10 v 01:54.

Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal Konstantin View Post
    Translated text
    Ďakujeme Vám za Vašu odpoveď. Nginx je server, ako Apache. Radím vám, aby ste si - cache funguje najlepšie v PHP + + nginx eaccelerator a vaše vbet môže byť oveľa rýchlejší
    Original text
    jazyk Atribút - je to veľmi jednoduché. Môžete experimentovať s free verzie, aby sa zabránilo neočakávané problémy, než si kúpite platil jedného.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •