Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 1 z 2 12 PoslednýLast
Výsledky 1 na 10 z 12

Závit: Žiadny spôsob, ako zistiť, koľko viac potrebuje preložiť?

Senior Member
    Dátum registrácie
    06. 2010

Default Žiadny spôsob, ako zistiť, koľko viac potrebuje preložiť?

2 otázky, ako som platenia veľmi veľké sumy peňazí každý mesiac pre google translator práve teraz.

Sa vbet preložiť celú stránku? ako som ponúk a také, ktoré samozrejme nemusia byť preložené 35000 krát.

Môžem skontrolovať, aby sa uistili cache pracuje correclty a esimate koľko stránok sú uložené vo vyrovnávacej pamäti už vs koľko exsist?

Vďaka
    Chris

Takisto aj moja domovská stránka nie je plne preložený do každého jazyka? Predtým, než som spenf 50K tento rok na preklady chcem byť skutočný istý, že jeho prácu tak, ako má.

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Znížiť náklady na preklady prosím, pozrite sa tu: Http://www.vbenterprisetranslator.co...e-cheaper.html a tu: http://www.vbenterprisetranslator.co...ranslated.html. Uistite sa, že pamäť je zapísané do databázy a hostia, súbor vyrovnávacej pamäte sú vytvorené. Hlavná vec je použiť databázový cache, hostia cache, zdarma prekladateľov a nie je jasné, databázy pamäť.
    Stránky nemôže byť úplne preložené do vyčerpania limitov preklady.

Senior Member
    Dátum registrácie
    06. 2010

Ale nie je tam žiadny spôsob, ako zistiť na tieto veci, alebo vidieť to, čo je vľavo na preklad?

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Č. Ak nie sú dostupné žiadne prekladateľov vBET potom automaticky zobrazí originálny text. Môžete manuálne preložiť text nebol preložený do preložené stránke pomocou http://www.vbenterprisetranslator.Co...nslations.html.

Senior Member
    Dátum registrácie
    06. 2010

OMG .. Koľko dní cache preklady budú existovať v pamäti cache predtým, budú automaticky odstránené (plánované úlohy). Nastavte 0 na vypnúť.

Toto je nastavená na 5, tak sú všetky moje preklady beiong odstránené po 5 dní******

Ak áno, tak sú všetky pamäť nižšie uvedených možností zakáže, ako dobre, ak je nastavená na 0 ?

Prosím, dajte mi vedieť čo najskôr, ako sa mám malý fortuine investované v prekladoch už, že si myslím, že sú len byť zahodené

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Ak chcete vypnúť čistenie databázy cache súbor:
    • AdminCP->vBET Cache->Databáza Cache->Pamäť Čas Na Live (TTL) na 0
    • AdminCP->vBET Cache->Databáza Cache->Pamäť vymazaním stratégie na Zdravotne postihnutých

Informácie o používaní databázy cache sú tu popísané: Použitie Databáza cache a tu: Neupratujeme databáza cache.
    Naposledy upravil Marcin Kalak; 10-10-15 v 10:27.

Senior Member
    Dátum registrácie
    06. 2010

Doslova tisíce dolárov odstránené.. nikdy som nemal šťastie dostať všetky voľné preklady

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

vBET vždy na prvý používa zadarmo prekladateľov, ak je nastavené, sú k dispozícii a podporujú túto dvojicu jazykov. Viac informácií: Používať mnoho machine translation poskytovatelia služieb (apis).

Senior Member
    Dátum registrácie
    06. 2010

Snažil som sa viackrát apertium, ale vždy dostať chyba, skúste to znova neskôr alebo skúste iný názov?

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Apertium servery bohužiaľ sú niekedy nedostupná.

| 1 z 2 12 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •