Ahoj chcem, aby moja angličtina URL ako vbet 2,0
Ako môžem zakázať prekladal adresy URL?
Ahoj chcem, aby moja angličtina URL ako vbet 2,0
Ako môžem zakázať prekladal adresy URL?
Naozaj je potrebné zakázať tieto, som spustenie tohto modu po dlhú dobu a nechcú, aby sa index 1mil URL znovu, bude trvať mesiace a mesiace. Radšej by som si staré štruktúry adries URL, prosím pomôžte.
vBET 3.x robí preklady v núdzovom spôsobom podľa vBET 2.x To znamená, že starý (nie je preložená odkazy) len si 301. A pre Google (a iné vyhľadávače), znamená - nestrácajú túto stránku indexovať len zmeniť adresu pretože je stále rovnaké stránky, ktoré prešlo na inú adresu.
Takže voľné nič. Je pre vás bezpečné.
Každopádne Ak si napriek tomu chcete urobiť, potom si prosím otvorte súbor vbenterprisetranslator_seo.php a odstrániť (komentár) tento kód:
To môže byť tiež potrebné nájsť v Admin CP -> Produkty & Plugins -> Plugins vBET plugin s názvom Inicializácia pre init_startup hák a odstránenie / komentár tu tento kód:Code:function vbseo_thread_seotitle(&$thread){ require_once(dirname(__FILE__). '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php'); vbet_makevBSEOTheadLink($thread); }
Code:if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) { function vbseo_thread_seotitle(&$thread){ require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php'); vbet_makevBSEOTheadLink($thread); } }
Perfektné, ďakujem.
Ste vítaní
Ako sme písali tu a PM si podľa nášho názoru nie je nutné to a je to lepšie pre SEO, aby nemali vypínať prekladal adresy URL. Tie budú lepšiu pozíciu v Google (viac kľúčových slov hľadal jazyku) a nebudete voľné indexy si pred prekladom adries URL (pretože presmerovanie 301 sa používa).
Najprv SEO je asi ako topánky vidieť vás a nie na ľudí. Druhý - adresy Url nie sú junk - tie sú v poriadku. O čom píšete, to je ako IE ukazuje to. Pozri na to v Opera, Chrome, Firefox - To je pekné. Vzhľadom k tomu,% notácie je štandard. IE a tiež rešpektuje, keď pošlete požiadavku na server, jednoducho nezobrazí to pekné. Ak viete, že niektoré jazykové so špeciálnymi znakmi, môžete dokonca kontrolovať a meniť% zápis do osobitnej listy v niektorých URL - uvidíte, že je to rovnaké stránke.
Vo zhrnutie: Odkazy sú v poriadku.
Stále môžeme brať ako požiadavku na vytvorenie väzby pre IE inak. Dokonca sme už vieme, ako to urobiť (ponaučenie so VB4).
Naposledy upravil vBET; 25-02-10 v 20:01.
Ako možno zakázať URL opäť v novej verzii? 3.3.2
V tomto prípade stačí, keď si jednoducho urobili nejaké zmeny functions_vbseo_createurl.php súbor
Poznámka: preklad adries URL umožňuje OVEĽA LEPŠIE SEO a my sme sa VEĽKÉ OPTIMALIZÁCIA v tejto oblasti 3.3.2 sme špeciálne vyrobené pre tento algoritmus zmien a pridať oneskorenie preklady pre URL, pretože predtým tam bol zúženie, ktoré sme našli v poslednej dobe. Takže odporúčame len z plnej integrácie a kontrolu skutočnej výkonnosti S prekladal adresy URL - môžete byť veľmi príjemne prekvapení, v tejto oblasti![]()
A tak stále starý súbor? ithought novú malo nové zmeny, ako na integráciu vBSEO?