Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 1 z 2 12 PoslednýLast
Výsledky 1 na 10 z 14

Závit: Neschopný až k uninstall BB bez lámanie Fórum

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Default Neschopný až k uninstall BB bez lámanie Fórum

Ahoj chlapci,
    Mám potrebu odinštalovať BB, som odinstaloval cez admincp a BB je preč, ale keď sa pokúsi odstrániť BB súbory z môjho servera (ja sa snažím dostať môj server späť na štandardné súbory iba pred reinštaláciou len to, čo potrebujem) to zabíja moje forum!? Tu je chyba som dostať, ak som skúsiť odstrániť súbory po odinštalovaní cez admincp:

Upozornenie: require(/home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php) [function.require]: Nepodarilo sa otvoriť stream: žiadny takýto súbor alebo adresár v /home/thecodec/public_html/forumz/includes/init.php(304): eval () 'd kód na riadku 135

Fatálna chyba: require() [function.require]: nepodarilo otvorenie potrebný "/ home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php" (relatívne = ".: /usr/lib/php: / usr/local/lib/php ") v /home/thecodec/public_html/forumz/includes/init.php(304): eval () 'd kód na riadku 135

Boli odstránené všetky pravidlá BB od .htaccess.

Nejaké nápady, ako to vyliečiť?

S pozdravom,
    Simon

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

To vyzerá, nie je odstránenie niektorých plugin vBET alebo nie je odstránenie integrácie vBET s niektorými plugin. Máte vBSEO? Skúste vypnúť všetky háčiky/plugins (viac informácií).

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Nemám možnosť vypnúť všetky pluginy, som mal monitoring ale snažil som sa ho zbaviť!, keď sa snažím odinštalovať BB som dostať všetky druhy otázok, to je hnacia mňa orechy!

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Pred odinštalovaním vBET musí odstrániť jeho integráciu s vBSEO. Pred odinštalovaním vBET aj skúste vypnúť všetky háčiky v config.php (viac informácií).

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Dám to ďalšie idú, monitoring odinštalovali tak ja neviem, čo máte na mysli integrácie? MONITORING pravidlá boli odstránené zo .htaccess. kde inde by som mal Hľadať?

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Ak ste odstránili monitoring potom tiež odstránené monitoring integrácie s BB.
    Prosím, pošlite mi PM prístup detaily Admin CP a FTP. Bude kontrolovať, čo sa tam deje

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Hodín poslal

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Pred odinštalovaním vBET musíte odstrániť všetky jeho integráciu. Našiel som vaše integrácie modules/recentthreads.php v riadkoch 255-260. Ak ste urobili nejaké iné integrácie s BB potom zmazať.

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Ďakujem za to, som zabudla vbacmp, teraz sa skúste a vyčistiť a odinštalovať - dám vám vedieť, ako to chodí!

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Odinštalovať BB potom začal odstrániť súbory BB a dostal toto:
    Upozornenie: require([path]/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php) [function.require]: Nepodarilo sa otvoriť stream: žiadny takýto súbor alebo adresár v [path]/includes/init.php(304): eval () 'd kód na riadku 135

Fatálna chyba: require() [function.require]: nepodarilo otvorenie potrebný "/ home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php" (relatívne = ".: /usr/lib/php: / usr/local/lib/php ") v /home/thecodec/public_html/forumz/includes/init.php(304): eval () 'd kód na riadku 135

| 1 z 2 12 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •