Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 2 z 2

Závit: Otázky pred kúpou ...

Zakázaný
    Dátum registrácie
    02. 2010

Default Otázky pred kúpou ...

Text automatically translated from: Spanish to: Slovak
    Translated text
    Dlho predtým, než kúpe tohto mod, ktorý vyzerá veľmi dobre som sa naozaj chcete vedieť niekoľko vecí:

1 .- Podporuje vBSEO vbulletin4 a 3.5RC2, plus-Mapa-generátor vBSEO-2.6 a vbadvanced4?

2 .- Odráža tiež pluginy, ktoré sú nainštalované na tomto fóre?

3 .- re písanie vlastných pravidiel mám na vBSEO by byť tiež preložená v každom prípade?

4 .- Mám mod pre automatické generovanie tagov každej položky je vyslaný, čo by sa stalo s týmito štítkami? By malo za následok v každom prípade?

5 .- Pre oba vBSEO a self-označenie mod pridám zoznam prázdnych slov, teraz som pridal zoznam španielčina (fóra predvolený jazyk) a angličtinu, keď som nainštalovať prekladateľ by mal pridať do zoznamu prázdne slová vôbec tie jazyky?

Dúfam, že odpoveď ... Saludos ...
    Original text
    Naposledy upravil kaiser1313; 12-02-10 v 00:25.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

1 .- bude kompatibilný s VB4 veľmi skoro. My sme teraz pracujem na vBET 4.0.0 verziu, ktorá bude kompatibilná s VB4 - to vyjde na začiatku marca. V ďalšom vydaní budeme aby bol kompatibilný s vBSEO3.5, a to sa tiež stane čoskoro. Vďaka vBET 4.x kompatibilný s vBSEO-Mapa-generátor je tiež v pláne. Nechceli sme urobiť ešte nejaké plány na integráciu s vbadvanced4.

2.- to si obsah z outhput html. Takže ak druhý plugin ovplyvňuje výstup potom ti budú preložené. Ak je vykonané Ajax potom predvolene som nebudú preložené (ak nie je integrovaný s vBET), pretože to nie je súčasťou výstupu html. Môžete vyskúšať bezplatnú verziu prvý a vidieť to naživo. Tu je vB4: vB Enterprise Prekladateľ - vBulletin.org Forum

3 .- My sme vyskúšať. Ak je prepisovanie pracuje ako VB háčik, a to stane skôr, než global_complete alebo global_complete s výkonom, aby menej ako 1000, potom bude preložený.

4 .- Aké Tagger práve používate?

5 .- No tie budú len súčasťou URL.

V prípade budúcich otázok - spýtajte sa

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •