Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 8 z 8

Závit: Kľúčové slová prázdna a 3 základňa URL na preložených strán

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

Default Kľúčové slová prázdna a 3 základňa URL na preložených strán

Ahoj

Len som si všimol, že na môj blog (pomocou kľúčového slova vBSEO automatické značkovanie vlákien)

a) kľúčové slová chýba preložených strán
    <meta name="keywords" content="" />

b) Mám tri základné URL je definované v meta tagy:

<head> <base href="http://www.patientenfragen.net/" />
    <base href="http://www.patientenfragen.net/en/" /> <!--[ if IE]> </ základné> <! [endif ]-->< základné href = "http:// www.patientenfragen.net/ "/>

Príklad:

Diazepam (Valium) Závislosť

To by malo určite byť stanovená

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Ahoj

a) naše readme.html v sekcii integrácie vBSEO hovorí:
    (Nutné) Vypnúť voľbu "Nahradiť obsah" meta kľúčové slová? "
    Mali sme veľké problémy s týmto prvkom (ak si dobre spomínam bolo to preto, že vBSEO dodáva kľúčové slová, mimo systém, VB, ale to mohlo byť niečo iné), a to je jednoducho nie je podporovaný v tomto okamihu.

b) To je v poriadku a je v účelu. Funguje to týmto spôsobom, pretože preklad sledovanie rozširuje základnú linku, ktorá by sa robiť nemalo. Takže po tom všetkom sa pridáva nová pred a po (niektoré prehliadače ocenenie prvá nejaký posledný). Takže je to funkčné riešenie. Stále - môžeme myslieť na druhej - ako práve nahrádzajúce pôvodné základne. Vyzerá to, že lepšie a ja som premýšľal, prečo sme sa to na začiatku ... Tak - tak som dodal na TODO list k zmene tohto riešenia. S nízkou prioritou, pretože skutočne funguje, ale je pridaná

Tiež som presunutie na tieto požiadavky, pretože nie je chyba tu

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

Ale aj pri "Nahradiť obsah" meta kľúčové slová? " off, tam je proste žiadne kľúčové slová na preložených strán.

Dátum registrácie
    10. 2009

To by nemalo byť týmto spôsobom, a to nie je na našom fóre. Vedeli ste vykonali nejaké zmeny v šablóne zodpovednosť za kľúčové slová? Je vidieť na kľúčové slová nie sú preložené stránky?

Prosím PM nám prístupové údaje k FTP a Amin CP - ako som napísal, nemôžeme reprodukovať na našej strane.

PS.
    Kľúčové slová sú ignorované Väčšina robotov - skutočný obsah je používaný. Samozrejme, že parapet by mali byť preložené

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

Človeče, už nie.

Vieš, že nevydajú prístup správcu
    Musím vytvoriť klon forum znova ... Je to naozaj nutné?

Kľúčové slová sú na stránkach nie sú prekladané
    Len si z nich neobsahuje žiadne kľúčové slová.

Dátum registrácie
    10. 2009

Sme jednoducho nie je schopný reprodukovať problém. A bez toho sa nie je možné na ňom pracovať. V tejto chvíli si myslím, že problém je niekde v konfigurácii vášho fóra, a ak sa na ne si stránky Kľúčové slová sú prítomné, potom konečne súvisí s vBET - Len musíme vedieť, ako na to.
    Môžete si vytvoriť aj prechodné účty, čo bude ľahšie, alebo skontrolovať vaše predchádzajúce klon existuje. Vieme, že nikto iný s týmto problém ...

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

Nie sú žiadne zmeny šablóny headinclude tomto zmysle kľúčové slovo meta line.

vBSEO je nastavený na NO pre "Nahradiť obsah" meta kľúčové slová "
    a pre áno a nie zakaždým žiadne kľúčové slová zobrazovať na preložených strán.

Ok našiel som problém:

I použitie (d) mnoho meta kľúčové slová.
    Tu sú moje, s ktorými nefunguje:

Medizin, Patienten, Fragen, Gesundheit, Krankheit, Schulmedizin, stres, Therapie, Ernährung, Medikament, diagnostikovať, Arzt, Symptome, Heilung, Krebs, Medikation, Doktor, operácia, Klinik, gesund, krank, Arznei, Apotheker, Behandlung, Heilmethoden, Akupunktur, Homöopathie, Naturheilverfahren, Erfahrungsberichte, Ärzte, Krankenhaus, Krankenkasse, Krankenversicherung, Fragen und Antworten, Gesunde Ernährung, Diät, Nahrungsmittelunverträglichkeiten, Rezept, Allgemeinmedizin, Innere Medizin, Krankenpflege, | allergologie |, Altenpflege, Anatomie, Anästhesiologie, | Arbeitsmedizin |, Audiologie, Phoniatrie | Augenheilkunde |, Biochemie, Chirurgie, | Dermatologie, venerologie |, Endokrinologie, Epidemiologie, Ernährung, DiätetikEthnomedizin, Gastroenterologie, Genetik, Gendiagnostik, Gentechnik, klinische geriatrie |, Gerontologie, Gynäkologie, Geburtshilfe |, Hals-Nasen-Ohrenheilkunde, hygieny, Hyperbare Medizin, Hämatologie, Immunologie, Kardiologie, Kinder-und Jugendpsychiatrie, | Kinderheilkunde |, Laboratoriumsmedizin, Logopädie, Lungenheilkunde, Medizinische Informatik, Medizinische Psychologie, Mikrobiologie, Infektiologie, Mund-Kiefer-Gesichtschirurgie |, Naturheilverfahren, Nephrologie, Neurochirurgie, Neurologie, Neuropsychologie, Notfall-und Intensivmedizin, Onkologie, Orthopädie, Pathologie, Pflege, | Pharmakologie |, Toxikologie, Physikalische Therapie, Physiologie, Psychiatrie, Psychotherapie, Radiologie, Nuklearmedizin Rechtsmedizin, rehabilitáciu, Reisemedizin, Tropenmedizin, Reproduktionsmedizin, Rheumatologie, Schlafmedizin, Schmerztherapie, Sexualmedizin, SozialmedizinSportmedizin, Telemedizin, Transfusionsmedizin, Umweltmedizin | urologie | Zahnmedizin, zdravotníctvo, Gesundheitswesen, Arztpraxis, Apotheker, študent, Medizinstudium, Arztrecht, doktor
    Vlastne som úplne vynechal, že som mal tak veľa kľúčových slov.
    Keby som im znížiť až na niekoľko funguje.

Aj znížený, aby:
    Medizin, Patienten, Fragen, Gesundheit, Krankheit, Schulmedizin, Therapie, Medikament, diagnostikovať, Arzt, symptóm, prevádzka, Klinik, Behandlung, Heilmethoden
    a s týmito funguje.

To by mala byť stanovená tak

Kosmik

Dátum registrácie
    10. 2009

Áno - to by malo byť a bude Vďaka za zistenie, čo je problém tu. Nechceli sme snažiť reprodukovať to ešte s veľkým množstvom kľúčových slov, ale to by malo byť, že

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •