Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 1 z 2 12 PoslednýLast
Výsledky 1 na 10 z 15

Závit: Len preložiť nové témy

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

Default Len preložiť nové témy

Chcel by som navrhnúť funkciu len pridať preklad odkazy na témy novšie než špecifikovaného časového obdobia. Ak vlákna sú staršie než zadaného obdobia, ale boli preložené v danom jazyku, poskytovať odkaz na preklad.

Ako to je, Google a ostatné roboty nájdete každej stránke webu, zbytočne prekladať všetko vracia 10 rokov (v mojom prípade). To sa ukázala byť veľmi nákladné.

Člen
    Dátum registrácie
    Decembra 2012

Text automatically translated from: Portuguese to: Slovak
    Translated text
    Excelente sugestão ***
    Original text

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

V tejto chvíli môžete urobiť niečo takého. Nie podľa dátumu, ale miesto. To máte všetky veľmi staré témy v niektoré špeciálne miesto, potom môžete pridať v konfigurácii BB miesto ignorovaný - potom to nebude prekladať.

Tam by nemal byť problém s pridaním vek filter a neprejaví veľmi staré témy. Skontrolujeme nie sú už preložené alebo nie - to by bolo príliš nákladné pre výkon (môžeme myslieť po o pridanie neskôr ako ďalšiu možnosť).

Žiadosť prijatá

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

Predpokladám, že tam sú fóra, ktoré mám, ktoré obsahujú starý Archív iba vlákna. Jediný problém je, že nechcete vypnúť preklady úplne ak už majú preklady vykonané (potom som by len plytvanie peňazí). To by nemal byť problém, ak robím novú inštaláciu BB.

Vďaka za vašu pozornosť.

Dátum registrácie
    10. 2009

Sme sa myslieť na to. Stále - prosím zvážiť, že pre používateľov by bolo lepšie, keď bude úplne vypne alebo preložená kompletne, inak to bude mätúce - prečo sú a ty nie...

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

V mojom prípade, väčšina užívateľov nebude späť okolo 5 rokov a čítania závity - len vyhľadávače sú

Dátum registrácie
    10. 2009

Stále tento vyhľadávače vám prinesie nový prenos z reálnych užívateľov vyhľadávania. Mimochodom - ako som už písal budeme pracovať na to

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Neprejaví vlákno po zadanej dobe po dátume vytvorenia vlákno alebo dátum poslednej príspevok vo vlákne?

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

Dátum poslednej príspevok bude pravdepodobne fungovať lepšie. Ak post je stále relevantné a bytia odpovedali, potom by pravdepodobne prekladal.

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Ďakujeme vám za váš podnet. Budeme pracovať na túto funkciu.

| 1 z 2 12 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •