Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 7 z 7

Závit: Jednoduchý prístup API Google

Nováčik
    Dátum registrácie
    Mar 2012

Default Jednoduchý prístup API Google

Musia sa priznať, som naozaj nezdá byť schopní porozumieť tomu, ako funguje Google API kľúč príbeh. Zdá sa, že je to platená služba a urobil aktivovať môj vyúčtovanie. Avšak teraz vidieť oblasť v mojej Google API stránku, ktorá hovorí jednoduchý prístup API a vyzerá to niečo takého.

Kľúč pre prehliadač apps (s Odkiaž)
    API kľúč: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
    Odkiaž: Akékoľvek referer povolené
    Aktivovaná: Mar 25, 2012 6: 56 AM
    Aktivovaný: xxxxxx vo formáte času com – môžete
    Zastarané kľúč: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
    Stav: Aktívny až marec 26, 2012 6: 56 AM (to naozaj nerozumiem, tento dátum zmeny všetkých čias)

Tak je to API kľúč som mal pomocou fakturácie, alebo si nájsť inú niektoré miesto iným

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Ahoj
    Z vašich informácií PM Predpokladám, že majú vyriešiť váš problém Áno, je táto API kľúč

Nováčik
    Dátum registrácie
    Mar 2012

Aj potom tiež nefunguje pre mňa je to isté s ostatnými. 90% času ukazuje preklad nie je k dispozícii. Po 3 dňoch bez akéhokoľvek typu držadla som teraz odstránili tento mod z mojej fórum

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Už ste skúsiť použiť menej preklady jazyky? Alebo prosím len čítať tento post o výkon

Nováčik
    Dátum registrácie
    Mar 2012

Sa snažil mať len je výber jazykov, že môj členov používajú primárne len európske jazyky. Však zakaždým, keď bude vyzerať bol ukazujúci, že Prekladateľské služby boli k dispozícii. Potom bude mať manuálne spustenie plánovanej úlohy na skenovanie pre nich znova a to bych vyzvednout nahor jedným alebo snad dvoch najviac. Já bych potom vidieť pár minút neskôr že opäť nemá žiadne prekladateľské služby k dispozícii opäť. Takže ako zaplatil som za služba inštalácie, nemohla dostať tento pracovný bez ohľadu na to, čo urobil. Avšak bola stále posedenie s rovnaké otázky a po stráviť 3 až 4 dni bojuje o mojej vlastnej s ani žiadna pomoc alebo odpoveď od tu odstránené ju.

Tak ako som povedal, to nie je práca pre mňa tak môžem prosím mať náhrady

Nováčik
    Dátum registrácie
    Mar 2012

Dvojité príspevok

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Náhrada téma bola prediskutovaná na PM

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy