Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 10 z 11

Závit: Ako úspory/jednouché peniaze pomocou platené v2 API Google. Prosím zdieľať tipy a triky!

Zreťazené zobrazenie

Predchádzajúci Príspevok Previous Post   Next Post Ďalší Príspevok
    Člen
    Dátum registrácie
    05. 2010

Default Ako úspory/jednouché peniaze pomocou platené v2 API Google. Prosím zdieľať tipy a triky!

Na stránke Nastavenia Google API, nastaviť max 1 M znaky perday = jeho stredná musím zaplatiť 20 dolárov za deň na google, používať google translate. Je to ok pre mňa, ako som zarobil viac ako denne od reklamy

tak som sa snaží urobiť viac menej peňazí, že budem musieť stráviť na Google za každý deň, ale stále môžete pomocou google translate. Som stále neviete výsledok testu pre nižšie nápad, tak som shánět úradných odpoveď a táto pomoc spoločenstva

-1 Tipy/triky. Viac menej textové znaky, ktoré preložené, viac menej peňazí, že budem musieť stráviť na google

Tak jsem přemýšlel, pomocou ak nie podmienené niektoré oblasti v mojej fórum, že nie je dôležité, v niektorých šablóny, takže google translate potrebu preklad, tak viac menej peňazí tento i musieť stráviť na Google:

Ak táto oblasť je potrebné znázorňujúci preložené stránky, takže nie je potrebné prekladať, je to podmienené? :

< ak condition="!isset($_REQUEST['language'])" >
    Niektoré oblasti, nie je dôležité, že nie je potrebné prekladať. IE Vitajte hlavičky, oznámenia, atď
    </ Ak>

NB. Som si tento kód tu http://www.vbenterprisetranslator.Co....html#post7847

-2 Tipy/triky. Nie je potrebné prekladať niektorých fórach, že nie je dôležité

V súčasnosti, myslím vbet je preklad všetkých fórum, a neexistuje žiadne možnosti pre vylúčenie niektorých fórach

Takže myslím, potrebovať ak nie podmienečne, že musíme zabaľte do kódu tieto pluginy:
    "vB podnik Translator - flag"
    "vB podnik prekladateľ"
    "Napísať hosť cache"

Ak ($ GLOBALS ["forumid"]! = xx) {
    plugin kód vyššie, že je potrebné obtekanie
    }

NB. zmena xx okrem vydá fórum nechcete vylúčiť z prepočtu

Správy Poznámka: tento tip je zle - to nie je potrebné na všetkých

-3 Tipy/triky. Nie je potrebné prekladať niektoré štýly, len preklad v štýle
    napríklad:
    predvolený štýl domain.com je preložená
    ale domain.com/?styleid=xx je preložená znova, jej stredná dvojité stránku, ktorá preložené, dokonca majú rovnaké textový obsah, len iný štýl, jeho nie účinné právo, prečo potrebujeme prekladom všetky štýly

Takže myslím, potrebovať ak nie podmienečne, že musíme zabaľte do kódu tieto pluginy:
    "vB podnik Translator - flag"
    "vB podnik prekladateľ"
    "Napísať hosť cache"

Ak (STYLEID == xx) {
    plugin kód vyššie, že je potrebné obtekanie
    }
    NB. zmena xx okrem vydá styleid, ktorý chcete prekladom

prosím zdieľať si myslíte, že bude svoju prácu, a ak máte iný spôsob, ako úspory/jednouché peniaze pomocou platené Google v2 API príliš
    Naposledy upravil r.dziadusz; 07-01-12 v 12:11.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •