keď som upgrade na vbulletin 4.1.8, vbet 4.4.4 je nie preklad stránky úplne.
keď som upgrade na vbulletin 4.1.8, vbet 4.4.4 je nie preklad stránky úplne.
Ahoj
Mohli ste uveďte mi viac informácií:
-ktoré preklad API používate (Google 1(free), Microsoft, Google 2(paid))
-Spustite test na app API, ktorý používate: TESTY
Žiadna odpoveď, som za to vyriešiť, ak máte akékoľvek otázky o tejto otázke bude poznámku to otvoriť, pre akékoľvek iné prosím otvoriť nové vlákno
môj preložiť stránku preložiť obsah nerozumie napríklad zobrazení. iba statický text na fóre preložiť.
自動車保険
môj preložiť stránku preložiť obsah nerozumie napríklad zobrazení. iba statický text na fóre preložiť.
Použil som Microsoft a Apertium preklad.
Pri teste som odkaz bol test pre google apertium (to bola vybudovaná po vBET s Microsoft cez Azure bol vytvorený)
Môžete prosím spustiť test for Microsoft by Mazure, môžete ho nájsť v:
sťahovať súbory - > robiť-nie-upload - > Nástroje - > microsoftbyazuretest.php
Stačí nahrať ju do vášho fóra koreňový priečinok a zadajte určenia URI do webového prehľadávača
ako to opraviť?Spustenie skúška pre optimizer preklad API v Azure
Úplné tokenu:
{"chyba": "invalid_request", "error_description": "ACS90011: chýba požadované pole/u0027client_id/u0027. / r/nTrace ID: 65630e6f-adc7-467b-afd9-7506f26eca2f/r/nTimestamp: 2011-12-09 02:17:06Z"}
Výsledok testu: "ArgumentException: žiadne nosiè informácie nachádzajú vo tokenu: ID=3737.V2_Json.Translate.16E26BDE"
Testovacia chyba:
Čas pripojenia (ms): 130.547119141
S najväčšou pravdepodobnosťou neboli vložiť čokoľvek v vašeadmincp -> vBET -> Preklady Služieb->Microsoft Comercial Preklad API kľúča Azure(BETA)
Používať Microsoft preklad cez máte prvé Azure prihlásiť na Mcrosoft preklad API (tiež zadarmo možnosť) tu kliknite
a potom zaregistrujte aplikácie tu, vyplnením zátvorkách (tam je klient názov poľa, ktoré budete musieť použiť v Microsoft Comercial preklad API kľúč v Azure(BETA))
i 'm sorry, i registrovaných Microsoft API a uplatňovanie ale môžete definovať, čo je API počet Azure.
Prosím, povedzte mi podrobnosti.
Naposledy upravil r.dziadusz; 13-12-11 v 20:32. Dôvod: Obrázok odstránené
Tu to je:
Svoj Secret Microsoft Comercial preklad API v Azure je vaša "klient Secret" - počnúc GSBlBL...
Svoj Microsot Comercial preklad API kľúč v Azure je vaša "Identifikácia klienta" - počnúc ins...
Tiež odstránení obrázka, pretože niekto môže používať váš klient id/klient tajné, Želám vám nevadí![]()