OSTATNÝM, KTORÍ TIEŽ PREČÍTAŤ TÚTO TÉMU
Majte prosím na pamäti, že to je upravené tu len preto, že predtým bola použitá iný typ prepojenia. Ak ste začať so SEO odkaz nemusíte nič také 
OK - je vyriešený problém s staré odkazy. To je teraz presmerovanie primerane na nový typ prepojenia.
Tak toto: Harleyforum.se - Skandinavisk fórum pre Harley Davidson & Brugerdefineret (dansk)
Presmerovaný tu: Harleyforum.se - Skandinavisk fórum pre Harley Davidson & Brugerdefineret (dansk)
Som musel zmeniť pravidlá, ktoré sú opísané v post - myslím, že budeme musieť aktualizovať tie. Tak teraz sú vaše pravidlá:
Code:
RewriteEngine On
#TEMPORARY RULES****** - until search engines reindex from old urls to new urls
RewriteCond %{QUERY_STRING} language=(zh-TW|zh-CN|..)
RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbetredirected
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !css.php
RewriteRule ^(.*)$ http://%{HTTP_HOST}/%1/$1? [L,R=301]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1&vbetredirected=true [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbetredirected=true [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbetredirected=true [L,QSA]
#END OF TEMPORARY RULES
#RULES for SEO translation links without any SEO engine (on raw vBulletin links)
#If you are using vB 'Mod Rewrite Friendly URLs' then put those rules JUST BEFORE vB rules
#******************************USE THOSE 3 when after disabling temporary rules
#RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
#RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
#RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]
Prosím pridať poznámku, že som označené niektoré pravidlá ako dočasné - po vaše stránky budú re indexované môžete odstrániť tie prejsť späť na štandardné pravidlá. Je, pretože ste mal vnútorného presmerovanie slučky, dokonca aj keď pravidlá jasne povedať to, Predpokladám, že je posledné pravidlo. Sme museli urobiť malý improvizácie tu (pridané osobitné parameter rozpoznať, je to už je presmerované alebo nie. Tiež som mal vykonať osobitný prípad pre vaše css.php žiadosti.
Teraz vyhľadávače budú vhodne re indexu svoje staré odkazy na nový. Upozorňujeme, že to môže trvať nejaký čas - záleží na vaše fórum veľkosti, ako často turné fórum je lezl roboty a pre vyhľadávač sám. Dokonca môže trvať 3-6 mesiacov pred vaše stránky budú re indexované. Môžete samozrejme len nechať všetky tieto pravidlá jednoducho byť istí. Stále tie sú modifikované tak ak zistíte, akejkoľvek otázky, dajte nám Upozorňujeme vám pomôžeme 
Skontrolujte a povedať, potrebujete väčšiu podporu tu