Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 3 z 3 FirstPrvé 123
Výsledky 21 na 30 z 30

Závit: Kvapkadlová návštevníkov

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Len som skontrolovať všetky informácie a odkazy. Zdá sa, že väzby ste dali pracujú. Aj starý odkaz, ktorý má jazyk = je tiež pracuje. Prečítajte si popis fóra: Harleyforum.se - Skandinaviens fórum för Harley-Davidson & vlastné (dánsky) - to znamená, že vBET vhodne rozpoznaný jazyk a spýtal sa na preklady - pravdepodobne ste už dosiahli preklad poskytovateľov limity. Som tiež skontroluje, ti a potvrďte.

Stále existuje problém - staré odkaz Predpokladám byť presmerovaný na nový formát, tak vyhľadávače bude re indexu. Jedu na vaše fórum teraz vyriešiť problém a potvrdiť nemá absenciu prekladu je kvôli dosiahnuť limitov alebo pretože niektoré vydania. Tiež Upozorňujeme, že limity sú dočasné, takže budete môcť opäť preložiť keď preklad poskytovateľov obnoviť ich limity Budeme tam hned

Dátum registrácie
    10. 2009

OK - jedna vec potvrdené - preklad poskytovateľov nie sú dostupné. Keď som zase to, tie okamžite vypne, pretože limity sú dosiahnuté. Môžete skontrolovať tu. Admin CP -> vBET -> Trnalsation Poskytovateľov Dostupnosti

Tiež som skontrolovať ho iným spôsobom - som použil Microsoft testu - môžete skontrolovať tu: http://harleyforum.se/microsofttest.php a skutočné odpoveď od Microsoft preklad API je:
    Code:
    Starting translation test
     Test result: "TranslateApiException: AppId is over the quota : ID=3737.V2_Json.Translate.1F6D7B14"
     Test error: 
     Connection time (ms): 426.399902344
    Takže ako vidíte, ste už dosiahnuť vaša kvóta v programe Microsoft. Microsoft má hodinové a mesačné limity.

Já tiež používa Google testu: http://harleyforum.se/googletest.php v tejto chvíli to hovorí, že je to OK:
    Code:
    Starting translation test G API V1
     Test result: {"responseData": {"translatedText":"powitanie"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
     Test error
    Ale vBET vypne okamžite - nejspíš dosiahnete limity pre pripojenia v jednej sekundy - budem kontroly v denníkoch a potvrdiť. Bude tiež zmeniť jeden nastavenia pre vás (čakacej doby medzi preklady) - to bude vaše otázky odoslať s nejaký čas medzi (pre jednu stranu preklad) tak šancu dosiahnuť pre jednu sekundu bude menšie - stále možné, ale je to Google, ktorí tieto stanovenej Google limit...

Upozorňujeme, že vBET kontroly každých 10 minút robí poskytovateľ je opäť k dispozícii.

Bude vás informovať tu
    Naposledy upravil vBET; 19-10-11 v 00:11.

Dátum registrácie
    10. 2009

JEDEN veľmi IMPORTAN vec mal vypnuté databázy cache - niet divu, ste nemal žiadne preklady vôbec - ste dosiahli limity okamžite, pretože fórum nebol caching výsledky a bol dotazem zakaždým na preklady (znova a znova). Som sa obrátil na vyrovnávaciu databázy - Majte zapnuté

Člen
    Dátum registrácie
    08. 2011
    Umiestnenie
    http://harleyforum.se

Quote Pôvodne odoslal vBET View Post
    JEDEN veľmi IMPORTAN vec mal vypnuté databázy cache - niet divu, ste nemal žiadne preklady vôbec - ste dosiahli limity okamžite, pretože fórum nebol caching výsledky a bol dotazem zakaždým na preklady (znova a znova). Som sa obrátil na vyrovnávaciu databázy - Majte zapnuté
    Áno, to je opraviť kvôli pevného disku na serveri bol alost plnej druhý deň museli vypnúť till serverdudes rised harddisk limitu. V súčasnosti stanovená.

ok. Takže o. htaccess súboru je správne? to je to, čo väčšinou chcem mať istotu o. Preložiť limity som si vedomý. Thanx tak ďaleko.

Člen
    Dátum registrácie
    08. 2011
    Umiestnenie

Quote Pôvodne odoslal vBET View Post
    Stále existuje problém - staré odkaz Predpokladám byť presmerovaný na nový formát, tak vyhľadávače bude re indexu. Jedu na vaše fórum teraz vyriešiť otázku
    Šťastie na túto tému?

Dátum registrácie
    10. 2009

OK - potvrdzuje, že Google je vypnutý z dôvodu kvóty. Práve teraz máte v súbore devlog.log public_html tam, kde sú napísané denníky keď poskytovatelia bolo zapnuté znova a prečo bol vypnutý s všetky podrobnosti. Tu je odpoveď od Google:
    Code:
    1318457726437 13.10.2011 00:15:26 ******SWITCH provider availability Google to 0 /da/forum.php
    19 13.10.2011 00:15:26 ******Google error: {"responseData": null, "responseDetails": "Quota Exceeded.  Please see http://code.google.com/apis/language.../overview.html", "responseStatus": 403}
     and request: cut here
    and decoded request: cut here - too long see in logs full /da/forum.php
    Takže ako vidíte, preklad pracuje - ste jednoducho dosiahli vaša kvóta. Google testu môžete pracovať pri preklade nepracuje, pretože test má len jeden krátky word preložiť a keď zapnete poskytovateľ manuálne (alebo vBET automaticky) existuje toľko žiadostí dosiahnuť Google kvóty okamžite.

Čo robiť s tým. Niekoľko možností - jeden len čakať, až bude vypĺňať vyrovnávacej pamäte a výplne a ak to bude možné vyplnenie rýchlejšie že nové správy prichádzajú potom všetko, čo je OK. Je to naozaj zlé, že ste mal vyrovnávaciu pamäť vypnuté, ale to je podanie až teraz. Druhou možnosťou je vypnúť nejakú dobu väčšina jazykov-opustiť len málo - týmto spôsobom budete mať menej Google preklad žiadosti tak by nemal dosiahnete druhý limit tak rýchlo. Druhou možnosťou je použiť Google v2, kde môžete nastaviť svoje vlastné hranice, ale bohužiaľ vypláca túto API.

Upozorňujeme, že v tejto chvíli som dochádzky denníky na - sa odstráni, ak chcete. Stále môžete ísť a vidieť, ako to funguje.

Budem teraz presmerovanie pravidlá, ktoré umožnia presmerovať staré odkazy na nové.
    Naposledy upravil vBET; 19-10-11 v 00:13.

Dátum registrácie
    10. 2009

OSTATNÝM, KTORÍ TIEŽ PREČÍTAŤ TÚTO TÉMU Majte prosím na pamäti, že to je upravené tu len preto, že predtým bola použitá iný typ prepojenia. Ak ste začať so SEO odkaz nemusíte nič také

OK - je vyriešený problém s staré odkazy. To je teraz presmerovanie primerane na nový typ prepojenia.
    Tak toto: Harleyforum.se - Skandinavisk fórum pre Harley Davidson & Brugerdefineret (dansk)
    Presmerovaný tu: Harleyforum.se - Skandinavisk fórum pre Harley Davidson & Brugerdefineret (dansk)

Som musel zmeniť pravidlá, ktoré sú opísané v post - myslím, že budeme musieť aktualizovať tie. Tak teraz sú vaše pravidlá:
    Code:
    RewriteEngine On

#TEMPORARY RULES****** - until search engines reindex from old urls to new urls
    RewriteCond %{QUERY_STRING} language=(zh-TW|zh-CN|..)
    RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbetredirected
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !css.php
    RewriteRule ^(.*)$ http://%{HTTP_HOST}/%1/$1? [L,R=301]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1&vbetredirected=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbetredirected=true [L,QSA] 
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbetredirected=true [L,QSA]
    #END OF TEMPORARY RULES

#RULES for SEO translation links without any SEO engine (on raw vBulletin links)
    #If you are using vB 'Mod Rewrite Friendly URLs' then put those rules JUST BEFORE vB rules
    #******************************USE THOSE 3 when after disabling temporary rules
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]
    Prosím pridať poznámku, že som označené niektoré pravidlá ako dočasné - po vaše stránky budú re indexované môžete odstrániť tie prejsť späť na štandardné pravidlá. Je, pretože ste mal vnútorného presmerovanie slučky, dokonca aj keď pravidlá jasne povedať to, Predpokladám, že je posledné pravidlo. Sme museli urobiť malý improvizácie tu (pridané osobitné parameter rozpoznať, je to už je presmerované alebo nie. Tiež som mal vykonať osobitný prípad pre vaše css.php žiadosti.

Teraz vyhľadávače budú vhodne re indexu svoje staré odkazy na nový. Upozorňujeme, že to môže trvať nejaký čas - záleží na vaše fórum veľkosti, ako často turné fórum je lezl roboty a pre vyhľadávač sám. Dokonca môže trvať 3-6 mesiacov pred vaše stránky budú re indexované. Môžete samozrejme len nechať všetky tieto pravidlá jednoducho byť istí. Stále tie sú modifikované tak ak zistíte, akejkoľvek otázky, dajte nám Upozorňujeme vám pomôžeme

Skontrolujte a povedať, potrebujete väčšiu podporu tu
    Naposledy upravil vBET; 19-10-11 v 00:04.

Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal harleyforum.se View Post
    Šťastie na túto tému?
    Jednoducho vyriešiť - prosím pozrite predchádzajúci príspevok. Musel improvizovať, ale pracuje

Člen
    Dátum registrácie
    08. 2011
    Umiestnenie

Všetky švy funguje teraz. AKO dlho cca urobiť potrebné temp pravidlá? cca 2-4 mesiacov?

Som len 9 jazyk teraz, takže môžete vybudovať vyrovnávacej pamäte. Tranlate kvóty chápem, len radi prepojenia pracujú.

Skvelý servis, thanx opäť za vašu pomoc!

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Je ťažké povedať, to záleží na váš server prevádzku atď. Já bych řekl, že niečo o 3-6 mesiacov. Môžete skontrolovať to po nejaký čas, ako sú uvedené odkazy vo vyhľadávačoch. Tiež Upozorňujeme vás, že môžete jednoducho nechať tieto pravidlá - neovplyvní výkon žiadnym viditeľným spôsobom.

Máte nejaké ďalšie otázky týkajúce sa tejto otázke?
    Naposledy upravil vBET; 14-10-11 v 23:25. Dôvod: pridá viac info

| 3 z 3 FirstPrvé 123

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •