Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Som lákavá pre Google Translate, ale najprv potrebujete pomoc z vBET
Robím odvolanie na Google Translate (API Access Oznámenie - Google Code), Ale neviem, ako odpovedať na ich otázky, vrátane nasledujúcich. Mohli by ste mi prosím pomôcť s poskytovaním odpovedí, takže môžem sledovať priamo s Google?
"IP adresa servera, ktorý robí požiadavky?" - Je to môj server, ktorý sa podáva žiadosť?
"Vy ste pomocou rozhrania API na strane servera, alebo v JavaScrip?" - Neviem, ako odpovedať na túto
"Ak používate server-bočné, čo je HTTP referer používané v žiadosti?" - nemá vBET použiť toto?
"Zadajte prosím URL, kde ste realizovaných API" - mám poskytnúť Google sa moja adresa URL?
"Ste si istí, že vaše požiadavky zahŕňajú API kľúč, platné HTTP referer a userip parameter (pre server-bočné žiadostí)?" - vBET robí to?
1) Áno, je to IP vášho servera
2) Používate API na strane servera
3) Je adresu URL preložený diel
4) URL ex (bez *)
API Google 1 - bez social kľúč:
a Google API v2: ht * TPS: / / www.googleapis.com/language/translate/v2?key = 'your_api_key' & format = html & q = & target = Vitajte v pl
Ak budete potrebovať ďalšiu pomoc tu stačí napísať Boli by sme tiež veľmi radi, ak Google práce V1 až blízko, bez toho by takéto prekvapenie, ale je na Google ...
Nevieme urobil burbos dostal odpoveď. Naše vlastné skúsenosti - Google najprv pošle správu o blokovanie, ale myslíme, že nakoniec že si uvedomil, že neexistuje niektoré chybu, pretože všetci bola zablokovaná, teraz sme to odblokuje, (sme ešte neboli písal tam) a teraz Ak limity sú dosiahnuté sme jednoducho dostať odpoveď s informáciami o dosiahnutí limitu. Takže pre nás Google je k dispozícii po zablokovaniu bez akéhokoľvek zásahu na našej strane. Prosím len skontrolovať hned googletest na vaše fórum.
<?php echo "Starting translation test G API V1<br/>\n"; $connection = curl_init(); curl_setopt($connection, CURLOPT_URL, 'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair=en|pl&q=welcome'); curl_setopt($connection, CURLOPT_USERAGENT, 'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1 (ax)'); //curl_setopt($connection, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1); curl_setopt($connection, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1); $result = curl_exec($connection); echo 'Test result: '.$result."<br/>\n"; echo 'Test error: '.curl_error($connection)."<br/>\n"; curl_close($connection); ?>
Spustenie prekladateľského testu, G API V1
Výsledok testu: {"responseData": null, "responseDetails": "Podozrenie Podmienky služby Zneužívanie informácií nájdete http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
Testovacia chyba:
Krátko o váš posledný príspevok Vetall - kód je rovnaké v prípade o pripojenie. Rozdiely sú len v správach na vašej strane a 2nd kód tiež ukazuje čas pripojenia. Takže rozdiel v odpovede nie je, pretože použiť 2 rôznych skriptov, ale pretože tie, kde spustiť v rôznych časových.
Ak potrebujete viac pomôcť o tom potom len ako Radek napísal - prosím otvoriť nové vlákno.