Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 10 z 10

Závit: Ak je Názov témy prekročená o vložení langtitle vecí break

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

Default Ak je Názov témy prekročená o vložení langtitle vecí break

Všimol som si, že ak niekto príspevkov vlákno v inom jazyku, ktorý je tesne pod min znakov Názov témy, a langtitle tagy ísť nad touto hranicou, to skrutiek zobrazenie niť forumdisplay, výsledky vyhľadávania, a na strane závitu sám. To isté platí, ak Názov témy je preložený, niekto odpovie na vlákno, a "Re:" pošle po titulu cez jeho znakov.

Nemôžem ukazujú príklad, pretože som musel opraviť na svojom fóre. Som si istý, či môže byť kopírovaný tu, ak zadáte názov tesne pod charakteru Názov témy limit, ktorý je preložený z predvoleného jazyka.

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Mohli by ste prosím ukázať nám problém, pretože môžem ťažko pochopiť, keď sa objaví problém

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

Problém je, keď je "langtitle" vložený do názvu vlákna, nie je uznanie Názov témy znakov. Ak je tag dostane odrezať a nie je správne zatvorené, to sa zlomí na stránku, kde titul objaví.

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Ok, ale nemôžem reprodukovať problém na svoje skúšobné forum, môj [langtitle] nie je nikdy rez.
    Mohli by ste mi prosím pošlite mi podrobné informácie o tomto probléme. Aký je váš langtitle obmedzenie dĺžky, a ako dlho titulu má byť (v akom jazyku) k prerušeniu vedenia?
    Naposledy upravil r.dziadusz; 17-09-11 v 09:26.

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

Môj Názov Dĺžka limit bol 85, ale ja som ju zvýšil na 100. Tak napríklad, v prípade, že používateľ vložil titul, ktorý bol 95 znakov, potom sa potom langtitle značiek pošle ju cez limit. Systém skrátený uzatváracie langtitle značku, ktorá vedie k rozbitiu layoutu.

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Ok sme boli schopní reprodukovať tento problém, a teraz pracujeme na tom
    Naposledy upravil r.dziadusz; 20-09-11 v 07:45.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

vbchop, Což predpokladám znížiť reťazec podľa požadovanej dĺžky v bezpečným spôsobom (mať na mysli kódované znaky). Bohužiaľ vBulletin je chyba tam a pre správy, ktoré sú kódované pre bezpečné UTF-8 (znaky ako & # kód dáva nesprávne výsledky.

Posielame hlásenie na vBulletin (vBulletin bug

Quick Fix:
    • Otvorené / Includes / vbenterprisetranslator_functions_detection.php
    • Hľadať:
      PHP Code:
      $title vbchop($title$vbulletin->options['titlemaxchars'] - 12).'[/langtitle]'
    • Nahradiť:
      PHP Code:
      $desiredLength $vbulletin->options['titlemaxchars'] - 12;
      $title vbchop($title$desiredLength);
      if (
      strlen($title) > $desiredLength) {
      $title substr($title0$desiredLength);
      $lastOpen strrpos($title,'&');
      $lastSpace strrpos($title' ');
      $lastClose strrpos($title,';');
      if (
      $lastOpen!==false && $lastSpace!==false && $lastClose!==false && ($lastSpace $lastOpen) && ($lastOpen $lastClose)) {
      $title substr($title0$lastSpace);
      }
      }
      $title .= '[/langtitle]'

To bude zahrnutá v nasledujúcej verzii.
    Naposledy upravil vBET; 20-09-11 v 23:00.

Dátum registrácie
    10. 2009

Vezmite prosím na vedomie, že predchádzajúci príspevok bol upravený tak, aby poskytla viac sofistikované rýchle riešenie (riešenie problému rezu v stredu list vo formáte & # kód. Takže ak ste sa už uplatňujú predchádzajúce riešenie, môžete zvážiť použitie skutočných jedného, alebo len čakať na novú verziu

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

Vďaka Michal - Vedel som, že sa niečo deje. Má rýchlu opravu tiež zodpovedajú za odpovede rovnako? Niekedy "Re:" poslal cez limit.

Dátum registrácie
    10. 2009

My sme skontrolovať. Ak si zistíte, že problém stále existuje v tomto prípade, prosím, kontaktujte nás a my sa zvládnuť

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •