Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 4 z 4

Závit: príliš veľa pripojenie db chyba počas aktualizácie medzipamäte

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

Default príliš veľa pripojenie db chyba počas aktualizácie medzipamäte

Minulú noc som sa náhodou zobudil trochu po 4 ráno, kedy na fóre náhle klesla na 20 min, ako je:

Chyba v databáze na vBulletin:

mysqli_real_connect () [<a href='function.mysqli-real-connect'> function.mysqli-real-connect </ a>]: (08004/1040): Príliš veľa spojenie
    / Var / www / vhosts / ... / httpdocs / includes / class_core.php on line 1138

MySQL Error:
    Číslo chyby:
    Dopyt Dátum: utorok 15.prosinec 2009 @ 04:28:00
    Chyba Dátum: Utorok 15.decembra 2009 @ 04:28:00
    Scenár: http://.../
    Odkazujúce:
    IP adresa:
    Užívateľské meno:
    ClassName: vB_Database_MySQLi
    Verzia MySQL:
    ->
    Teraz som nikdy nezažil to predtým, a ja som premýšľal, či je to náhoda, že to bolo asi aktualizácia medzipamäte vb Naplánované úlohy.

Overil som si dnes ráno a je všetko v poriadku, takže to nebude opakovať aj dnes.

Tento server Zdalo sa, že treba zdôrazniť, pretože som mal ďalšie fóra na rovnakom serveri bez vbet, ktorý bol spustený v poriadku výpadok môjho vbet fóra.

Pri pohľade na serverlog, je to zrejme nejaký topánok činnosť, ale nie moc činnosť užívateľa. Zdalo sa, že si topánky OK 200 - ale normálny užívatelia si dberror. Aj podivne záznamy v logu servera sa nezdá byť radené chronologicky ...

Trochu puzzele ... Možno môžete mi povedať, či includes / class_core.php on line 1138 sa podieľa na aktualizáciu cache? Alebo snáď niektorí z vás nápad, ako riešiť toto?

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

vBET nevytvára nové spojenia - to môže znovu nadviazať spojenie, ale to je len vtedy, ak dôjde k strate skutočne jeden (v prípade, preklady prichádza príliš neskoro od Google). A toto spojenie je prevedené $ vBulletin-> db-> connect to vBulletin sa všetky potrebné zúčtovanie na konci.

Takže v tejto chvíli si myslíme, že problém je niekde inde.

class_core.php nie je náš súbor a to nepoužíva priamo vBET cache - ale ak tento súbor je zodpovedný za vykonávanie naplánované úlohy, potom to bude tiež vykonávať vyrovnávacej pamäte zúčtovanie.
    Naposledy upravil vBET; 17-12-09 v 01:55.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

A ešte jedna vec. Ak píšete o vymazanie vyrovnávacej pamäte vBET, potom prosím, sakra, koľko dát ste v cache. Ak je naozaj veľké množstvo, potom prosím zmeniť vyrovnávaciu pamäť zúčtovanie stratégiu.
    vBET nevytvára ďalšie spojenie, ale v prípade čistenia trvá príliš dlho, potom sa ostatní klienti čakajú aj nové spoje sú vytvorené pomocou VB pre nových klientov, ktoré chorý čakať. To je dôvod, prečo sme pridali niekoľko zúčtovanie stratégie. Pre naozaj veľké množstvo dát, využite poslednú stratégie.

Vezmite prosím na vedomie, že táto otázka bude minimalizované na 3.3.0, pretože sme sa rozdeliť vyrovnávacej stoly pre každý jazyk, takže indexy budú 52 krát menší a zúčtovanie bude oveľa rýchlejší - zmazanie dát je veľmi jednoduché, ale veľké aktualizácia indexov nie je nutné. Takže v tejto chvíli prosím zvážte použitie iných zúčtovanie stratégie, ktoré sú lepšie pre veľké indexy

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

Sa stalo opäť 04 - 05 - vo všetkých oblastiach sa príliš veľa spojení. Myslím, že máte pravdu. Forum je zaneprázdnený vymazanie cache a vyhľadávacie roboty je manipulácia s jedným požiadavky za sekundu. Videl som serverload bola extrémne vysoká. Teraz je opäť veľmi nízka. vbet db cca 1.1 GB

Som prešiel na "Odstrániť všetky cache raz vyrovnávacej interval TTL".

Znie to naozaj veľmi dobrý 330 rieši tento problém!

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •