Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 3 z 3

Závit: vBSEO Mapa: Nedá sa spustiť generátor súborov Sitemap priamo: Mali by ste sa prihlásiť k tomu.

Člen
    Dátum registrácie
    06. 2010

Default vBSEO Mapa: Nedá sa spustiť generátor súborov Sitemap priamo: Mali by ste sa prihlásiť k tomu.

Dobrý deň,
    Nainstaloval som novú verziu Vbulletin, monitoring, VbseoSitemap, BB - všetky najnovšie verzie na http://www.bitcoins-deutschland.de (Bitcoins Forum Deutschland) .

Teraz mám nejaké problémy s serios Sitemap vBSEO.

1). Často som cant dostať "vBSEO Mapa správy" Link
    Musím sa prihlásiť, kliknite na tlačidlo OK alebo zadajte a hovorí, prihláste sa prosím znovu, aj login, potom sa hovorí, že znovu prihláste sa prosím a tak ďalej.

2). V určitom momente som si úspešné prihlásenie, ale potom som si ďalšiu chybu. Chcem spustiť generátor súborov Sitemap pomocou "Run Gernerator", ale potom sa hovorí, že "Nedá sa spustiť Mapa ... (viď názov)".

Proste som na tieto zmenené vBSEO stránok:
    Sitemap Generátor integrácia - Erotika Enterprise Translator (vBET)

Edit:
    Tiež som cant kliknite na ďalšie tlačidlá, ako je stiahnutie Prihlásenie ... Musím sa prihlásiť po celú dobu a potom sa im späť na úvodnej obrazovke Mapa vBSEO.

Edit2:
    Aj zdravotne postihnuté vBet a to ešte nefunguje. I dont, že jeho o mojom htaccess.:
    Code:
    RewriteEngine On
    RewriteRule ^((urllist|sitemap).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
    RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
    RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    Myslím si, že o zmene urobiť, aby sa mapa stránok práce pre vBet.
    Naposledy upravil wowglider.de; 17-06-11 v 14:02.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Ak je v poriadku pre vás, potom prosím podrobnosti hodín prístup - ja skontrolovať na mieste.

Ak nie, tak:
    1. Prihlásiť sa problém
    S najväčšou pravdepodobnosťou to nemá nič spoločné s vBET, pretože vBET kód zmeny vnútri súborov vBSEO a môžete dostať ani ty.
    Aj táto prihlasovacia stránka je z vBSEO CP - je potrebné sa prihlásiť v subsystém - to nemá nič spoločné ani s vBulletin.

Tu moju radu. Skopírujte súbory integrovaný monitoring. Obnovenie pôvodných nastavení. Zakázať BB na chvíľu. Komentár pravidlá BB v .htaccess a skontrolovať, ako sa chová teraz. Ak rovnako ako do tej doby to nemá nič spoločného s BB a monitoring tím bude mať na podporu vám. Viem, že sú proti BB, ale to je len propaganda lži (môžete vidieť niečo zaujímavé tu, ak chcete: Neverte vBSEO tímu).

Keď budete mať vBET zdravotným postihnutím, a zmeny pravidiel komentoval vrátil budú musieť podporovať. A potom budete ľahko vrátiť do vBET - len odkomentovať pravidiel v htaccess, obnoviť kopírovanie súborov, a umožní opäť správcu CP.

2) Je to rovnaký problém ako 1 - stratíte prihlasovacie meno a heslo na serveri
    Možno je to len nejaký problém s prehliadačom. Prosím, skúste vyčistiť cookies alebo použiť iný prehliadač.

O Edit2:
    Ak sa chcete úplne zakázať vBET potom:
    1. vypnúť v správcu CP
    2. Komentár pravidlá. Htaccess
    3. Obnovenie pôvodného vBSEO súbory

Ako som písal som tiež pochýb o tom, že má niečo spoločné s vBET. Ale je úplne zakázať vBET a problém bude preč, potom prosím podrobnosti hodín prístup, a ja sa pozrieť (Vezmite prosím na vedomie, že budúci týždeň som na dovolenke - Kamil bude aktívna na fóre).

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

A ešte jedna vec. Majte prosím na pamäti, že vBET nie podporu prekladu správcu CP. Takže to môže byť aj problém. Uistite sa, že váš administrátorský účet má nastavený svoj predvolený jazyk rovnako ako jazyk forum (alebo vôbec). A prosím, uistite, že nemáte otvorené aj v iných kartu si fórum. V opačnom prípade sa môžete dostať presmerovanie pri prihlásení správcu CP oblasti.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •