Dobrý deň,
Nainstaloval som novú verziu Vbulletin, monitoring, VbseoSitemap, BB - všetky najnovšie verzie na http://www.bitcoins-deutschland.de (Bitcoins Forum Deutschland) .
Teraz mám nejaké problémy s serios Sitemap vBSEO.
1). Často som cant dostať "vBSEO Mapa správy" Link
Musím sa prihlásiť, kliknite na tlačidlo OK alebo zadajte a hovorí, prihláste sa prosím znovu, aj login, potom sa hovorí, že znovu prihláste sa prosím a tak ďalej.
2). V určitom momente som si úspešné prihlásenie, ale potom som si ďalšiu chybu. Chcem spustiť generátor súborov Sitemap pomocou "Run Gernerator", ale potom sa hovorí, že "Nedá sa spustiť Mapa ... (viď názov)".
Proste som na tieto zmenené vBSEO stránok:
Sitemap Generátor integrácia - Erotika Enterprise Translator (vBET)
Edit:
Tiež som cant kliknite na ďalšie tlačidlá, ako je stiahnutie Prihlásenie ... Musím sa prihlásiť po celú dobu a potom sa im späť na úvodnej obrazovke Mapa vBSEO.
Edit2:
Aj zdravotne postihnuté vBet a to ešte nefunguje. I dont, že jeho o mojom htaccess.:
Code:
RewriteEngine On
RewriteRule ^((urllist|sitemap).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
Myslím si, že o zmene urobiť, aby sa mapa stránok práce pre vBet.