Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 9 z 9

Závit: Vlajky sú zpackal.

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

Default Vlajky sú zpackal.

Chlapi, ja neviem, čo sa deje dnes! Mal som svoj procesor zaťaženie využitie zdvihnúť sa k viac ako 160, a myslím, že to bol vBET cache alebo tak nejako. A teraz všetky moje príznaky sú úplne mimo. Zle vlajky za zlé jazyky. Prosím, pozrite sa na to. Vďaka.

Windows 7 Témy - CreativX

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

24 hodín, a nič!

Niektorí z nás majú veľkú fóra viete! Môžem prosím niekoho, aby sa týmto problémom?

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Dobrý deň. Ako viete, máme podporu zdarma, ešte naša podpora nie je 24 / 7 a na víkendy je možné príspevky čakať trochu dlhšie, ale počas týždňa Náš personál je tu každý deň

Overil som si forum a ja neviem, čo píšete o. Zdá sa, že OK. Prosím napíšte, ktorý presne príznak nie je v poriadku a je v rozbaľovacej ponuke alebo v päte vlajka?

I - Uistite sa, že používate aktuálne súbory a nie je to len problém s cache vášho prehliadača. Nová verzia sa ďalšie jazyky, takže vlajky imidž zmenila a je možné, že ste jednoducho mali problém s cache vášho prehliadača nie vBET. Môžete použiť F5 pre znovunačítanie stránky bez použitia cache v IE.

Prosím, povedzte to problém existuje, alebo je to planý poplach. Ak je existuje - uveďte podrobnosti, pretože ja nevidím \\.

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

Prosím, môj kamarát Michal. Nie som hlúpy. Odkašľal som cache prehliadača mnohokrát. Príznaky sú úplne mylné. Zlé vlajky s nesprávnym jazyky. V tejto chvíli je španielska vlajka nastaviť ako angličtina. Možno, že vyrovnávacej pamäte nie je vymazaná!?

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

To je skutočne pre mňa záhadou. Strávil som skoro celý deň sa snaží niečo vymyslieť. Zdá sa, že len členovia v Číne, má tento problém. Môže to byť Google vec možná?

Každý ďalší člen vlajky sú správne. Ale moja členovia v Číne Tento podivný problém. Žijem a pracujem v Číne tiež.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010

Dobrý deň, Taurus,

Nemôžem nájsť to, čo príčinou tohto problému, som skontroloval v mieste zdroja a pomocou nástroja Google Chrome.

Máte predstavu, čo môžem urobiť pre to, mať rovnaké výsledky, ako ste vy?
    Tiež, skopírujte a pošlite mi PM vaše stránky zdrojového kódu s touto problematikou.
    Možno, že nájdu niečo, čo na vaše stránky zdroje.
    A čo iné internetové prehliadače? si môžete overiť pomocou IE, Chrome a Opera? Možno je to spôsobené tým, prehliadač (zlé CSS štýl alebo tak niečo).
    , Ktorú verziu prehliadača je používate? Ak IE - prosím napíšte, ktorá verzia IE

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

Ahoj Kamil. Pošlem ti PM teraz. Mám rovnaký problém vo všetkých prehliadačoch.

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

No, ako zázrakom príznaky sú teraz stanovené pre mňa. Jediným dôvodom, prečo k tejto podivnej udalosti ma napadá, je, že to malo niečo spoločné s mojou sieť pre doručovanie obsahu. Že vlajka obrázky nejako poplietol na serveri, Číne, keď sa vBET cache. A teraz, po nejakej dobe dostali pevné znova.

Takže v tejto fáze sa zdá byť pevná. Vďaka Kamil a Michal!

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010

Vďaka za potvrdenie - vyriešené

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •