Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 2 z 2 FirstPrvé 12
Výsledky 11 na 20 z 20

Závit: Po inovácii rankbadges dostane odobraté.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Celý kód na užívateľskej skupiny máte v súbore / Includes / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php.

Existuje iba jedna funkcia, ktorá sa používa ako reakcia na logiku vBulletin (pre háčik: userdata_presave) A názov funkcie je vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php (7 zápasov).

Ďalšie 2 funkcie v súbore, ktorý robí zmeny, slúži na odstránenie vBET užívateľskej skupiny pri vBET odinštalácia a nikde inde.

Takže ak to je zle, pretože vBET, potom to môže byť len preto, že funkcia vbet_changeDefaultLanguageGroup. Nič iné sa robiť akékoľvek zmeny na skupiny.

Takže ak chcete zakázať, potom najjednoduchší spôsob je jednoducho vypnúť "Set vhodnou predvolený jazyk skupiny" plugin. Ale bude to zakázať automatické rukoväť pre vBET skupiny. Takže ak chcete aj tie, odstrániť len odstrániť Admin CP.

Odporúčame iba zakázať plugin prvý. Ak zistíte, že problém zmizne, potom môžeme skontrolovať znova (Skontrolovali sme to už dvakrát), ešte sme to isté - nevieme, ako sa problém reprodukovať.

Tiež si môžete prezrieť ďalšie zásuvné moduly pre hák userdata_presave a zmeniť realizácie objednávky, ktoré majú byť vykonané pred/po vBET plugin.
    Naposledy upravil vBET; 06-06-11 v 20:41.

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

Po vypnutí to plugin, a beží bez nej asi 48 hodín teraz som nemal tento problém znova. Takže si myslím, že by bolo bezpečné predpokladať, že je to preto, vBET pridaná a ďalšie užívateľské skupiny, a ak máte pár už z nejakého dôvodu iní dostane odobraté niektoré cron beží. lol, že to znie trochu vágne ja viem, ale bez plugin je to všetko dobré znovu.

Dátum registrácie
    10. 2009

OK, takže - budeme to znovu skontrolovať. To bola jediná zmena, ktorou sa - vypnutie plugin? Má vBET Užívateľské skupiny sú stále na fórum, môžete odstrániť tie? Aká je presne verzia vášho vBulettin (chceme hľadať blízko nielen v našom kóde, ale aj v Hook prostredie)?

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

Áno, to je jediná zmena, ktorú som robil. A ja som sa kliešte z užívateľskej skupiny pre vBET. Ale sú tam stále hoci. Existuje jednoduchý spôsob, ako odstrániť tie? Pretože to zaberá veľa miesta.

Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal Taurus View Post
    A ja som sa kliešte z užívateľskej skupiny pre vBET.
    Čo to presne znamená? Čože?

O odstraňovaní vBET skupiny - môžete to Admin CP v vBulletin voľby, alebo vykonávaním funkcie vbet_removeDefaultLanguageGroups z / Includes / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php

Vezmite prosím na vedomie, že ak odstránite tie, ktoré nebudú pivo pozrieť sa bližšie na túto otázku, pretože sa tak deje len na fóre.

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

Čo to presne znamená? Čože?
    Aj vypnutá užívateľskej skupiny od vBET. Rovnako ako pri výbere užívateľa v krajinách AKT, že budú mať tick / ochrannej známky Povedzme, že "španielsky" ako ďalšie používateľské skupiny. To som sa vypnúť.

Dátum registrácie
    10. 2009

Ako som písal, v PM my stále nevieme, čo je príčinou tohto problému na forum. Napriek tomu som urobil niektoré zmeny v vBET kódexu v tejto oblasti. Práve teraz vBET bude spracovávať užívateľskej skupiny iba vtedy, keď niektoré skupiny zmeniť alebo keď používateľ chanes predvolený jazyk. Takže háčik je pridaná podmienka:
    PHP Code:
    if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) { 
    Nemám potuchy, bude to pomôže váš problém, pretože nevieme, čo ju spôsobuje. Každopádne je možné, že to pomôže. Ako som Ti písal v PM, v histórii často mení užívateľskej skupiny z obdobia pred rokom kolóny bol zbavený - snáď preto, že tie, u ktorých nie je načítaný z databázy vôbec. S touto podmienkou v týchto prípadoch vBET bude robiť nič, pretože v búdke prípadoch, kedy užívateľ zmení dáta užívateľov CP alebo admin Admin CP, potom Užívateľské skupiny sú načítané.

To bude zahrnutá v nasledujúcej verzii, preto prosím skontrolovať. Ak to nebude fungovať, potom sa vypne háčik znovu a budeme sa vyšetrovanie znova.

Potvrďte prosím, po aktualizácii to pomôže.

Editovať - je to potvrdené. Pre rýchlu opravu, prosím:
    1. Choď na Admin CP -> Plugins a výrobky -> Plugin Manager
    2. Hľadať hák pomenovaný Nastaviť vhodnou predvolený jazyk skupiny na hák userdata_presave a kliknite na tlačidlo Upraviť IT
    3. Pridajte na začiatok kódu:
    PHP Code:
    if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) { 
    4. Pridajte na koniec kódu:
    PHP Code:

5. Uložte ho
    Naposledy upravil vBET; 01-07-11 v 01:27.

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

OK, teraz som inovovali, a overí, či mám ešte problém. Dám vám vedieť. Vďaka.

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

Po spustení sa aktualizácie pre viac ako 2 dni, a to bez zakázanie plugin alebo niečo iné, nemal som tento problém znova. Takže si myslím, že je bezpečné povedať, že oprava sa trik. Ešte raz vďaka Michal. Naozaj veľká vďaka! Viem, že tento problém bol jediný dar na môj blog, a ja som úprimne vážime kúsok ďalej, ste išiel na pomoc mi to!

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010

Vďaka za potvrdenie

| 2 z 2 FirstPrvé 12

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •