Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 1 z 2 12 PoslednýLast
Výsledky 1 na 10 z 20

Závit: Po inovácii rankbadges dostane odobraté.

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

Exclamation Po inovácii rankbadges dostane odobraté.

Ja som teraz majú veľké problémy s členmi. Vzhľadom k tomu, upgrade všetci neustále strácajú ďalšie rankbadges. Tieto sa to pridať ručne ako ďalšie skupiny. Vo chvíli, kedy cron beží na aktualizáciu pozície stráca každý manuálne zadanými. To sa nestalo, ako túto aktualizáciu.

Prosím poraďte!

Vďaka.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Dobrý deň. Pred touto aktualizáciou vBET nepoužíval skupín vôbec. vBET4.3.0 verzia je oficiálne považovaná za nestabilnú beta verziu, takže problémy s novým functionalisies sa môže stať. Ospravedlňujeme sa za problémy, budeme pracovať na riešení.

Uveďte prosím viac informácií o rankbadges. Je to natívny vB funkcie alebo z niektorých mod? V prípadoch, Booth - kde nájsť? Ktoré cronu odstráni? Má to vplyv na ďalšie dodatočné užívateľských skupín alebo len tých, ktoré súvisia s rankbadges? Je to štát, ak cron úloha spustená s vBET dissabled?

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

Je to len nastaviť ako predvolené užívateľské skupiny vBulletin. Pozície, atď Žiadny mod. Naozaj nechápem, prečo vBET teraz používa užívateľské skupiny?

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010

Ktoré cronu odstráni? Má to vplyv na ďalšie dodatočné užívateľských skupín alebo len tých, ktoré súvisia s rankbadges? Je to štát, ak cron úloha spustená s vBET dissabled?

Ak je to vB predvolená voľba - napíšte prosím nastavenie, ktoré som treba nastaviť, aby repoduce sa na svoje skúšobné forum? Ak máte popísať to pre mňa - ja budem snažiť, aby rovnaké výsledky, ako ste vy.

Vďaka

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

Aktualizácia užívateľských pozície a tituly cron odstráni. S vBET zakázal je v poriadku.

Ako to vysvetliť? hmmmmm

Vytvoril som docela málo ďalších užívateľských skupín, a tieto tiež dostane rankbadge (ktoré sú združené do užívateľskej skupiny), teraz sa zdá, že keď tam je viac než jeden alebo dva ďalšie užívateľské skupiny pridal (ručné) na člena, kedy cron beží, prijme opatrenia ručne pridanej ty preč.

Dúfam, že chápete.

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

To sa teraz stáva obrovský problém pre mňa. Mám viac ako 50 000 členov, a vy musíte pochopiť, že musím pridať ručne užívateľské skupiny každý deň v tejto fáze. Je tam nie je cesta pre mňa ručne vypnúť Zoznam užívateľov vBET teraz pridáva? Neviem ani, prečo ste to urobili!?

Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal Taurus View Post
    Je to len nastaviť ako predvolené užívateľské skupiny vBulletin. Pozície, atď Žiadny mod. Naozaj nechápem, prečo vBET teraz používa užívateľské skupiny?
    To bol požiadaný tu: http://www.vbenterprisetranslator.co...each-user.html

Chápem, že je veľký problém pre vás. Aby to bolo čo najrýchlejšie prosím, len mi pm Vaše prístupové údaje k FTP a správca CP. Tiež prosím, povedzte mi, ktorý presne do skupín môžem pridať tu a ktorý presne cronu (podľa mena), musím bežať na túto problematiku. Budem skontrolovať a opraviť na mieste - to vám dá najrýchlejší výsledky. Budem riešiť tento problém osobne a to dnes, ak mi pošlete údaje dostatočne rýchlo (I bude k dispozícii po dobu 4-5 hodiny dnes, 1 hodinová prestávka teraz). Ak si neželáte, aby sa podeliť o svoje prístupové údaje, potom ešte musím podrobne popisuje, ako nakonfigurovať náš Test Forum vidieť efekt.

Tiež jednu otázku pochopil otázku správne - sa Užívateľské skupiny sú odstránené (teda užívateľskej skupiny zmizne z fóra), alebo len priradenie používateľov do užívateľskej skupiny miznú. Takže je potrebné pridať užívateľské skupiny znovu alebo priradiť užívateľa do užívateľskej skupiny znova?

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

Vďaka Michal. AM poslal.

To, čo vidím stále odvádza cron je môj "legenda" a užívateľské skupiny "Xtreme" / pozície. Naozaj neviem, ako to vysvetliť. Dúfam, že sa môžete pozrieť na moje forum. Tiež som si úplne istý, ktorý cron. Ale každý deň, po pridaní týchto ručne, sú preč. Takže ja som hádať, že je potrebné cron aktualizácia usertitles a patrí.

Vďaka za pomoc!

Dátum registrácie
    10. 2009

Ako som písal v PM - som skontroloval všetky každodenné úlohy cron na forum a nič nenašiel. V tejto chvíli nie sme schopní reprodukovať problém, takže nie sú schopní pracovať. Tiež ako som už písal, že som naozaj doupt, že je vBET problém - máte problém, ktorý len niektoré špeciálne užívatelia strácajú užívateľskej skupiny a iné nestratí rovnaké používateľské skupiny - ak by to bolo niečo, čo automaticky s najväčšou pravdepodobnosťou by to platiť pre všetkých užívateľov tejto používateľskej skupiny . Overil som si vBET kód pre užívateľské skupiny znovu a zistil som nič, čo by mohlo spôsobiť tento problém. Takže možno je to spôsobené niektorými krokmi, ktoré tieto užívateľov - obráťte sa na nich zistiť, bolo tam určité spoločné opatrenia.

Krátko - Neverím, že to je vBET chyba, napriek tomu som ochotný skontrolovať údaje, ak nám informácie, ako sa problém reprodukovať. Aj dvakrát skontrolované všetkých denných úloh cron na forum a nič nenašiel. Prosím, dajte nám bližšie informácie o tom, ako sa problém reprodukovať.

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

OK, za 2 dni, som sa vrátila k starým vBET. Ani jeden problém v týchto 2 dni. Včera v noci som upgrade, a to ráno som mal opäť pridať ďalšie užívateľské skupiny najmenej 10 členov. Musí mať niečo do činenia s ďalšou užívateľskej skupiny vBET teraz dodáva. Takže prosím, povedzte mi, ako odstrániť tieto úplne od vBET za nemôžem ďalej takto. Vďaka.

| 1 z 2 12 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •