Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 8 z 8

Závit: Zmena jazyka kód po probléme.

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

Default Zmena jazyka kód po probléme.

Tento problém je trápi ma na dlhú dobu. Prečo, keď, povedzme členskom si vybral nesprávny jazyk, a napísal niečo, a zaslali ju nemôžem upravovať kód jazyka ručne v príspevku? Keď som sa ju upraviť z povedzme "BG" pre 'th' na tom nezáleží. Jazyk len zostáva rovnaká v pošte.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010

Dobrý deň,

Taurus, ako som pochopil - tento príspevok nie je preložené. Samozrejme môžete upraviť správu a dať iný kód jazyka vnútri?
    Pamätajte, že ak ešte pokúsiť dať chybný kód Lang - stále nie je preložená.
    Si môžete vyskúšať pomocou Google po jazyk - stačí použiť Prekladateľ Google a získať "Nájsť jazyk". Po tom - dať dobrý jazykový kód v post.

Ak sa stále ešte dobré - vložte tu url s touto funkciou.

Vďaka

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

Nemôžem zmeniť kód jazyka. Som si istý, že to je správny kód jazyka tiež. Ale každý príspevok, ktorý bol najprv zle, a potom upravovať vložiť správny kód jazyka, tiež nebude prekladať.

Tu je miesto:

Windows 7 Témy: World of Warcraft od TheBull - Strana 8

To je v thajskej jazyk, a dokonca aj editáciu, aby thajskej nie je žiadny rozdiel. Je to proste stále nepreložené.

Dátum registrácie
    05. 2010

právo - to je thai.
    Taurus, prosím, aby mi s prístupom k účtu po vydaní - budem kontrolovať sám.
    Vďaka

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

Text automatically translated from: Malay to: Slovak
    Translated text
    Prihlásiť sa PM'd detaily. Vďaka Kamil.
    Original text

Dátum registrácie
    05. 2010

Ok, vďaka - budem kontrolovať to pre vás a riešiť

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

Vďaka Kamil. Prečo je teraz môj príspevok nad dostal nejaké príznaky a čo nie. "Malajzia"??

Ako predvolený jazyk nastavená angličtina. Prečo je môj príspevok vyššie ukazuje inak?

Dátum registrácie
    05. 2010

Dobrý deň,

Bol som na vašich stránkach - to vyzerá ako problém s databázou cache. zmena jazyka nespôsobil zmeny v databáze cache.
    Pravdepodobne to bol jediný problém, pretože som testovaciu správu na fóre a všetko je dobré práce (post editovať, atď). - Nie je to správa je odstránená z kurzu.

Pre tento jediný príspevok, ak Každé vydanie tohto príspevku, cache v databáze nebola prepísaná
    Teraz - vyzerá to, vyriešiť - okrem jedného pečiatky (ako priestor) je nútená opätovného vstupu do databázy (samozrejme Správa bude stále v pôvodnej podobe - sa môžete pozrieť - stačí upraviť príspevok). A po tomto návrate, je dobré si Váš príspevok.

V tejto chvíli nemôžem vysvetliť, čo sa deje s týmto jeden bug - Možno dočasný nedostatok spojenie s Google.
    Ak sa to stane znovu a pokiaľ je možné reprodukovať túto chybu znovu - len popísať to krok za krokom, a pokúsim sa reprodukovať na svoje skúšobné forum a vyriešiť.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •