Len pre istotu, pretože Ive narážal na túto otázku v rôznych pozíciách, ale tu je príklad problému vidím v nástrojoch pre webmasterov. S 60.000 strán má totožné názov značky (veľa z post1 / post2 typ problému, ale vidím to ako veľmi dobre
![]()
Len pre istotu, pretože Ive narážal na túto otázku v rôznych pozíciách, ale tu je príklad problému vidím v nástrojoch pre webmasterov. S 60.000 strán má totožné názov značky (veľa z post1 / post2 typ problému, ale vidím to ako veľmi dobre
![]()
Dobrý deň,
Prosím, vložte prepojenie pre kód, pretože som chcel skúsiť to.
Overil som si toto:
a ja som - stránka nebola nájdená.Code:phpBB2/ga/promotions/6949-a.html
Skúsim to znovu, to nie je jednoduché kopírovanie a vkladanie, ako že z Nástrojov pre webmasterov.
Tu je posolstvo, rovnako
Pri testovaní vzorky adries URL z vašich stránok, sme zistili, že niektoré adresy URL presmerovanie na iné miesto. Odporúčame, aby si Sitemap obsahujúci adresy URL, ktoré odkazujú na The Final Destination (cieľ presmerovania) namiesto presmerovanie na inú URL.
Tu je duplikát od webmaster
Code:http://www.allfreechips.com/phpBB2/mt/dice/2614-%C5%BBbaljat-sorry-slots-alley-acct-isem.html http://www.allfreechips.com/phpBB2/mt/dice/2614-maaf-salah-slot-acct-alley-nama.html
akékoľvek myšlienky na rôzne varianty?
Pozerám sa, ktorý z nich presmerovania je tu vBSEO.
OK mám nejakú predstavu.
Prosím napíšte tu svoje vBET verziu na forum. Ak ich nemáte najnovšie jeden - môžete upgradovať vBET na najnovšiu verziu - 3.4.0.
V vBET 3.4.0 sme 301 presmerovanie zo starých 302 (nie je trvalá).
Ak použijete túto starú verziu VBET a ak niekto bude používať zlé adresy URL, že budú presmerované na dobrej jeden 302 presmerovanie a Google index to! (Tak to nie je dobré).
Takže môžete upgradovať na vBET 3.4.0 verziu, alebo použiť toto riešenie, aby sa presmerovanie 301 na tomto mieste:
1. otvoriť a upravovať súbor (a vytvoriť kópiu!)
forum root / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. V tomto súbore nájdete:
3. v tejto funkcii nájdete:PHP Code:
function vbet_global_start(&$template_hook) {
4. a nahradiť:PHP Code:
exec_header_redirect($threadurl);
5. Prejsť na konci tohto súboru a nájsť:PHP Code:
vbet_vb_exec_header_redirect($threadurl);
6. predložená > tento kód:PHP Code:
?>
7. uložiť a vyskúšať!PHP Code:
function vbet_vb_exec_header_redirect($url)
{
global $vbulletin;
$url = create_full_url($url);
$url = str_replace('&', '&', $url); // prevent possible oddity
if (strpos($url, "\r\n") !== false)
{
trigger_error("Header may not contain more than a single header, new line detected.", E_USER_ERROR);
}
header("Location: $url", 0, 301);
if ($vbulletin->options['addheaders'] AND (SAPI_NAME == 'cgi' OR SAPI_NAME == 'cgi-fcgi'))
{
header('Status: 301 Moved Permanently');
}
define('NOPMPOPUP', 1);
if (defined('NOSHUTDOWNFUNC'))
{
exec_shut_down();
}
exit;
}
Budem aktualizovať kód, ale už som aktualizoval vBulletin presmerovanie na perm 301, zatiaľ čo zadná
ok čakám na potvrdenie.
Bez odpovede, riešiť, ak nie - prosím WITE tu a budem sa otvoriť túto tému znovu