Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 10 z 15

Závit: Akcenty nezobrazuje správne ...

Zreťazené zobrazenie

Predchádzajúci Príspevok Previous Post   Next Post Ďalší Príspevok
    Nováčik
    Dátum registrácie
    02. 2011

Default Akcenty nezobrazuje správne ...

Dobrý deň.

Ja používam 4,08 vBulletin.

Používam vbet hlavne pre dva jazyky ... Angličtina a francúzština. Mám forum predvolený jazyk nastavená angličtina. Avšak, keď francúzsky užívateľa, preklad sa zobrazí správne v angličtine. Avšak, vo francúzštine prízvuk sa nezobrazujú. Namiesto toho sa zobrazí takto:

Code:
    Dans quelle langue vous allez & #233;crire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages & #224; d'autres utilisateurs langues. En outre, il se traduira par des postes dans d'autres langues & #224; votre langue par d& #233;faut.
    Mal by sa vypísať takto:

Code:
    Dans quelle langue vous allez écrire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages à d'autres utilisateurs langues.
    My fórum je nastavený na zobrazenie oboch jazykov ako ISO-8859-1. Preto som sa v UTF-8

Tiež som sa podľa pokynov na inštaláciu veľmi blízko.

Jediná zmena som dal vBet je, že som zmenil predvolené príznaky pomocou CSS Sprite. Avšak, som sa pozrel na kód, a nič som mal účinok tak, že veci sa zobrazí.

Musím zmeniť mojej db na UTF-8, aby tento problém vyriešiť?

Nejakú radu ocenia. Vďaka.
    Naposledy upravil freddie3218; 07-03-11 v 16:12. Dôvod: Som upravil pôvodnú citáciu, pretože toto fórum zobrazená správne. Pridal som miesto v "& # 233" pole.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •