Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 2 z 2

Závit: PhotoPost problémy

Nováčik
    Dátum registrácie
    02. 2011

Default PhotoPost problémy

Tento príspevok obsahuje ďalšie informácie o predchádzajúcom príspevku. Všimnite si, že váš systém neumožňuje vkladanie adries URL - alebo niečo podobné, a je v skutočnosti veľmi reštriktívne, pokiaľ ide o vysielanie a komunikáciu.

Mám problémy s inštaláciou VBet pre prácu s PhotoPost. Pokúsil som sa tieto pokyny v iných funkciách na ne využiť.

Mám Posledné stiahnutie vBulletin a fotografie poštou phpBB je nainštalovaný v

/ Home / ... / public_html

PhotoPost sa inštaluje do / home / ... / public_html / PhotoPost

To je tiež photopost.ValuationEngineer.com, s podobnými zoznamy pre inzeráty a PhotoPost

Som kopíroval štýl Erotika a do PhotoPost
    Preklady príznaky objavia sa tam. Ale keď kliknem na vlajku, sa vráti späť do hlavnej forum s hlavným prekladal fóre. Keď som sa vrátiť do PhotoPost fórum nie je preložené. To je tiež problém, keď klepnem do žiadnej z subfóra PhotoPost (alebo inzercie alebo recenzie).

Môže mi niekto pomôcť?

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Dobrý deň. Kamil bol zodpovedný za tento oddiel. Má dovolenku práve teraz.

Som kontrolu všetkých otvorených prípadov a našiel som Váš príspevok bez akejkoľvek odpovede. Neviem, bol riešený v iných príspevok píšete o tom, PM, alebo vôbec nie. To je dôvod, prečo sa pýtam na aktuálny stav tejto problematiky. Je to parapetu existuje, alebo nie? Ak áno, uveďte prosím tu všetky informácie o ňom (to písal o tom v nejakej inej miesto - to, čo tam bolo napísané).

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •