Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 2 z 2 FirstPrvé 12
Výsledky 11 na 17 z 17

Závit: Facebook ako Button

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Nevidím nič také ... Možno, že vytvára niečo iné, v závislosti na zemi užívateľa. V stredu (od vyhľadávače Google a tlačidlo pre darovanie) Vidím, že niektorí obrázok s textom "Páči sa mi tento" v poľštine. Prosím, povedz to je to, alebo niečo iné. Ak je niečo iné - prosím, daj mi screen shot plné forum, a miesto, kde to je. Nevidím Thung do obrazu ...

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2010

Áno, to je Facebook, ako tlačidlo.

Keď na neho kliknete, že má rád stránke fóra na svojom profile na Facebooku.

Okrem toho, že vždy rád anglickej verzii nie je preložené URL.

Dátum registrácie
    10. 2009

Ako to vidím ja Facebooku reaguje na nastavenie jazyka v prehliadači - Vidím to v poľštine. Aj po kliknutí vidím prihlasovací formulár v poľštine. Takže to, čo skutočne potrebujete integrácie tu? ...

Ak chcete, aby sa jazyk hodnotu ako prvý Skontrolujte prosím, aký je názov atribútu pre jazykové kód používaný v Facebook. Tiež nájsť pomocou sú rovnaké kódy jazyka. Ak áno, potom len v šablóne, kde ste pridali iframe zmeniť iframe src hodnota atribútu a pridať tam kódu jazyka. Hodnota je uložená podľa vBET v $_REQUEST['language'] - na šablónu, použite prosím $_REQUEST[jazyk].

Ďalej upozorňujeme, že obsah iframe sa nepovažuje za súčasť svojej stránky pomocou robotov Google. Pre roboty každý iframe je samostatnej stránke - každý môže byť samostatne indexované. Takže indexovanie stránky roboty neberú do úvahy obsah iframe - to sa považuje za odkaz.

Prosím, povedzte to pomohlo.
    Naposledy upravil vBET; 02-11-10 v 15:13.

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2010

Vy to nechápete. Máte účet na Facebooku? Nemám potuchy, čo to má čo robiť s robots.txt a Google. Je to ako Facebook tlačidlo, ako pri stlačení zobrazí sa vám páči webové stránky na Facebooku, takže vaši priatelia kliknite na neho a dostanete prevádzku z Facebooku.

Dovoľte mi vysvetliť lepšie;

Kliknutie na tlačidlo, ako španielčina (es)

V mojom facebook odkaz je na anglickej verzii (en)

Dátum registrácie
    10. 2009

Áno - som nepochopil. Všetko, čo som videl, bol Facebook prihlasovaciu stránku, ktorá už bola v poľštine, a ja si myslel, že máte na mysli tento preklad. Ako vidím, chceš Facebook vidieť odkaz na vaše preložených strán. Prosím, dajte mi chvíľu, keď som sa znovu pozrieť na to vrátane iframe.
    Naposledy upravil vBET; 04-11-10 v 19:50.

Dátum registrácie
    10. 2009

OK, takže - je nutné zmeniť tento kód (od závit vBSEO):
    Code:
    $facebook_liked_url = $_SERVER['VBSEO_URI'];
    na túto otázku (netestované):
    Code:
    require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url_tracking.php');
    $facebook_liked_url = $_REQUEST['language'] ? vbet_createURLForAddressNoChecks($_REQUEST['language'], $_SERVER['VBSEO_URI']) : $_SERVER['VBSEO_URI'];
    Prosím, povedzte to urobil Pomocník

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2010

Urobil som to zmeniť, ale keď som sa ako transted URL to ukázať na mojej stránke Facebooku ako:

Dave má rád http://www.facebook.com/forums/da/ na facebook.com.

To je úplne zle.

Vďaka.

| 2 z 2 FirstPrvé 12

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •