Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 4 z 4

Závit: Spýtajte sa užívateľovi vybrať si jazyk na začiatku zasadania

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Default Spýtajte sa užívateľovi vybrať si jazyk na začiatku zasadania

Ahoj všetkým, mám nastavený vBet sa opýtať užívateľov, ktorý jazyk si radšej pre svoje zasadnutie (ich materinskom jazyku, alebo Predvolené nastavenie), je otázka v ich rodnom jazyku, ale tlačidlá sú v englsh, na vrchole, že sa jedná o " áno / nie "typu otázka, ale tlačidla" Ok "a" Storno ", tak im za predpokladu, že ste práve použiť HTML upozornenie pole domu na vašu otázku, a chápem, že text na týchto tlačidiel sa nedá zmeniť.

Je tam tak ako tak, aby jeden kód správnu otázkou box s tlačidlami, ktorá vlastní text môže byť zmenený na alebo (a myslím, že by to bolo jednoduchšie), kód poľa a väzieb ako odpoveď tlačidla, takže by ste mali preložený otázku a potom na tlačidlo Áno majú textový odkaz v ich rodnom jazyku, ako je tento:

[Lang = pl] [url = "http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/pl/"] poľskej [/ url] [/ lang]

a na žiadne tlačidlo, ktoré by mohli mať

[Lang = pl] [url = "http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/en/"] anglicky [/ url] [/ lang]

Je to možné?

S pozdravom,
    Simon

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010

Dobrý deň,
    Bol som na vašich stránkach a ja som sa zobrazí okno s textom v mojom rodnom (poľskej) jazyk. Tlačidlá i (prvý bol "OK", druhý bol "Anuluj" - čo znamená "Storno")

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Vďaka Kamil, to bolo len, že používateľ uviedol, že OK a Storno, on nepovedal, že sa v jeho jazyku, prosím, choďte do toho a označiť to vyriešiť

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010

Vďaka za Vaše potvrdenie - vyriešené

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •