Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 8 z 8

Závit: Príspevky nie sú prekladané.

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

Default Príspevky nie sú prekladané.

I keď sa členovia ich predvolené nastavenia jazykov, nie je stále preložené do príspevkov. Nič, len pôvodná cudzí jazyk.
    Keď som sa zabaliť jazyka značky okolo textu, ručne to funguje.

Čo je zle?

Vďaka

Michał Podbielski (vBET zamestnancov)
    Dátum registrácie
    10. 2009

Akú stratégiu používate na určenie správ jazyka? Choďte prosím do vBET Google možnosti a skontrolovať.

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

Len som si uvedomil, že sa jedná o problém s kompatibilitou. Zdá sa, že tento [Nová verzia 3.1.2010] MARCO1 Skryť všetko so zvolením Zoznam užívateľov - Správy Manager - vBulletin.org Forum mod má vplyv na vBET. Keď som ho vypnite, vBET funguje znova. Poznáte niečo opraviť to možno?

Vďaka!

EDIT: Čo tým myslíš? Máš na mysli "Detekcia jazyka Google"?
    , Ktorá je nastavená ako "Vždy dôverovať user"

Dátum registrácie
    10. 2009

Ak máte stále dôveru užívateľov, potom by mala byť opaqued podľa užívateľských nastavení predvoleného jazyka.

Je skvelé, že ste si našli dôvod. To je niektoré otázky integrácie. Nevieme, čo presne je zodpovedný za to. vBET robí nepriehľadné pomocou háku newpost_process - prosím, informujte sa MARCO1 plugin využíva príliš. Ak áno - prosím, skúste zmeniť exekučný príkaz, tak to vykoná pred/po vBET - len aby to oproti skutočnému. To by malo stačiť - ak nie, budeme hľadať ďalšie riešenia.

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

MARCO1 nepoužíva tento plugin.

Dátum registrácie
    10. 2009

OK tak. Prosím podrobnosti hodín prístup správcu CP a FTP. Budem skontrolovať na mieste a hľadať riešenia. Môžete sa tiež obrátiť s autorom druhého mod pre rady, ak nechcete poslať prístupové údaje. Autor mod vždy vie najlepšie, ako to funguje.

Ďalej - skúste to znova pre istotu sa mod naozaj vplyv vBET opaquing proces.

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

Vďaka Michal. Odchádzam MARCO1 je výrobok zdravotne postihnutých teraz. Je to tiež nerobí to, čo chcem, aby to robiť. Takže ak môžem, aby pracoval správne, ja potom umožní to znova, a môžeme si ju ďalej. Ďakujem vám!

Dátum registrácie
    10. 2009

Ako tomu rozumiem ja v tejto chvíli nemáte potrebujú väčšiu podporu v tejto problematike, a to môže byť uzavretý. Ak nie - uveďte, prosím, viac informácií

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •