Prihlásenie

Zobraziť plnú verziu: Vyriešené Preklady prestal pracovať.

samm1129
24-09-11, 02:08
Dobrý deň. Mám upgrade môjho fórum 4,15 pred mesiacom, všetko funguje, vrátane prekladov, ale tento týždeň preklady prestal fungovať, keď sa snažia prekladať, stránka sa ukáže, bez akýchkoľvek znakov.
Nemám žiadne zmeny, jednoducho prestali fungovať bez zjavného dôvodu. Prosím o radu.

URL: rabroad.com

samm1129
24-09-11, 02:09
Išiel som dopredu a kontrolovať pomocou Google, aby sa ubezpečil domény nie sú zakázané.

rabroad.com/google2.php

r.dziadusz
24-09-11, 07:35
Dobrý deň,
Skontrolujte prosím ešte raz vašej vBet konfiguráciu, prosím, pozor na predvolený jazyk fóra, ak je nastavená

samm1129
24-09-11, 21:23
Prešiel som všetko, znovu a znovu. Nič nie je pomoci.

samm1129
24-09-11, 21:39
Mám to opäť pracovať tým, že vyradí memcached

r.dziadusz
25-09-11, 17:21
Pri použití vyrovnávacej pamäte ste používali tiež hosťom cache? Ak nie, skúste sa obrátiť na oba

Wulf
29-09-11, 20:19
Mám rovnaký problém, ale nemajú memcache zapnutý. Stránky v iných jazykoch len objaví prázdny.

samm1129
30-09-11, 02:28
môj problém sa vrátil. Vyzerá to, že tento softvér by mohol stáť absol, ak admin nepríde s riešením čoskoro.

samm1129
30-09-11, 02:29
Google zmenil nastavenia. To naozaj naštve, keď som kúpil 2 kópie prekladateľa a teraz používať nemôžu.

r.dziadusz
30-09-11, 09:36
Aké API používate? Tam je problém so všetkými z nich tiež odporúčame vám upgrade vašej vbet na poslednú verziu

samm1129
30-09-11, 13:47
to je posledná verzia. sa snažil obe API. Google V1, V2, ms. Nič je už funkčná.

Wulf
30-09-11, 14:32
Nainstaloval som poslednú verziu 4.4.2. Aj tieto nastavenia:

Použitie Google API V2 - Ne
Používajte len Google - žiadne
Zadal ID aplikácie, ako je stanovené Microsoft

V súčasnosti sú návštevníkov hľadanie stránok bez textu v iných jazykoch ako môj hlavné fórum jazyk. Nie je všetkých strán a jazyky ako niektoré ešte preklady, ale je väčšina z nich. Príklad hlavnú CMS stránku: http://saabworld.net/de/content/

Budete musieť čoskoro rozhodnú prijať VBET, ak tam nie je to byť opravu tohto problému. Chápem, že vás nemôže pomôcť súčasnú situáciu s zdarma Google Preklady chystá platenej verzii, ale dúfajme, že vám nájsť spôsob, ako urobiť VBET opäť fungovať ako by to bolo.

samm1129
30-09-11, 15:10
Google dáva:

Starting translation test
Test result: {"responseData": null, "responseDetails": "Suspected Terms of Service Abuse. Please see http://code.google.com/apis/errors", "responseStatus": 403}
Test error:

využil na testovanie MS:

<?php
require_once('./global.php');
echo "Starting translation test<br/>\n";
$connection = curl_init();
curl_setopt($connection, CURLOPT_URL, 'http://api.microsofttranslator.com/V2/Ajax.svc/Translate?appId='.$vbulletin->options['vbenterprisetranslator_microsoftappid'].'fake&from=pl&to=en&options={%22ContentType%22:%22text/html%22}&text=witaj');
curl_setopt($connection, CURLOPT_USERAGENT, 'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1 (ax)');
//curl_setopt($connection, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1);
curl_setopt($connection, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
$time = microtime(true) * 1000;
$result = curl_exec($connection);
$time = microtime(true) * 1000 - $time;
echo 'Test result: '.$result."<br/>\n";
echo 'Test error: '.curl_error($connection)."<br/>\n";
curl_close($connection);
echo 'Connection time (ms): '.$time;
?>

dostal túto správu:

Starting translation test
Test result: "InvalidOperationException: : ID=3643.V2_Json.Translate.35944BF8"
Test error:
Connection time (ms): 61.6999511719

Wulf
30-09-11, 15:46
My Google testu vyzerá dobre:

Spustenie prekladateľské skúšky
Výsledok testu: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
Testovacia chyba:
Pripojenie čas (ms): 628,73828125

samm1129
30-09-11, 23:55
Admini ... Môžete mi pomôcť s týmto problémom, ako váš produkt stal nepoužiteľný, a ak nie je riešenie, rád by som svoje peniaze späť.

r.dziadusz
01-10-11, 09:47
samm1129: sú zablokované Google kvôli mnohých žiadosť za sekundu, tiež oslovíte limity v microsoft, prosím uistite, že vaše všetkých vašich cache je povolená, ak nebudete používanie google api v1 (pretože podmienky používania) by ste mohli zvýšiť vyrovnávacej pamäte ttl, Európskej slobodnej prečítať tento faq o tipy: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html a venovať pozornosť na to:
1. Pridať k vBET ignorované stránky čo najviac obsahom, si myslíte, že nie je dôležité pre preklady
2. Využiť voľný prekladateľské služby prvej
3. Aby nedošlo k dosiahnutiu voľné preklady obmedziť príliš rýchlo - limit podporovaných jazykov. Pridať nové sa čas od času, keď váš cache zaplnená.
4. Aj v prípade, že používate platené preklady - obmedziť podporované jazyky na tie, ktoré si myslíte, že sú najdôležitejšie pre vaše fórum. A aj potom obmedziť to viac - po dobu, po ktorú je možné pridať ďalšie jazyky, ak zistíte, že náklady sú v poriadku pre vás.
5. Ak nie ste pomocou Google Translation API V1 - nie je jasné, databáza cache a vypnúť automatické čistenie, alebo aspoň zmeniť medzipamäť čas žiť oveľa dlhšie (vyhnúť sa plateniu za rovnaké preklady)
6. Vyhnite sa preklad spamu, na základe overenia, kým nebudú tieto príspevky sú publikované.

A ešte jedna vec, ktorú môžete použiť toto nastavenie, aby sa znížila svoju požiadavku:

admincp -> vbet -> možnosti prekladu -> Oneskorenie medzi preklady

samm1129
02-10-11, 02:38
samm1129: sú zablokované Google kvôli mnohých žiadosť za sekundu, tiež oslovíte limity v microsoft, prosím uistite, že vaše všetkých vašich cache je povolená, ak nebudete používanie google api v1 (pretože podmienky používania) by ste mohli zvýšiť vyrovnávacej pamäte ttl, Európskej slobodnej prečítať tento faq o tipy: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html a venovať pozornosť na to:

1. Pridať k vBET ignorované stránky čo najviac obsahom, si myslíte, že nie je dôležité pre preklady
Dobrý deň, až do nedávnej doby som nemusel obmedziť preklady vôbec.

Všetky stránky sú dôležité ... Naozaj nerozumie vaše vyhlásenie, že ...

2. Využiť voľný prekladateľské služby prvej

Bol som pomocou bezplatnej služby, a dostal zakázaný Google a MS.

3. Aby nedošlo k dosiahnutiu voľné preklady obmedziť príliš rýchlo - limit podporovaných jazykov. Pridať nové sa čas od času, keď váš cache zaplnená.

Zakúpil som software, pretože inzerovať "Automatické preklady do 52 jazykov," keby som limitu podporovaných jazykov, aký je zmysel má softvér?

4. Aj v prípade, že používate platené preklady - obmedziť podporované jazyky na tie, ktoré si myslíte, že sú najdôležitejšie pre vaše fórum. A aj potom obmedziť to viac - po dobu, po ktorú je možné pridať ďalšie jazyky, ak zistíte, že náklady sú v poriadku pre vás.

Nebola som v pláne pomocou platené služby. Len sa snažil zabezpečiť, že to nie je niečo, čo z mojej strany.

5. Ak nie ste pomocou Google Translation API V1 - nie je jasné, databáza cache a vypnúť automatické čistenie, alebo aspoň zmeniť medzipamäť čas žiť oveľa dlhšie (vyhnúť sa plateniu za rovnaké preklady)

Kedykoľvek som pomocou cache, môj DB rastie na unmanageble veľkosti a pády. To sa stalo na niekoľkých occations a to bol dôvod, prečo som vypnuté cache. My forum má blízko k 4million príspevkov, takže si viete predstaviť, aké veľké vyrovnávacej pamäte dostane.

6. Vyhnite sa preklad spamu, na základe overenia, kým nebudú tieto príspevky sú publikované.

Mám proti spam systémy inštalované, a preto nemám na spam Boada.

A ešte jedna vec, ktorú môžete použiť toto nastavenie, aby sa znížila svoju požiadavku:

Už som súbor, ktorý na 100 - doesnt pomoci.

harleyforum.se
02-10-11, 16:39
Nainstaloval som poslednú verziu 4.4.2. Aj tieto nastavenia:

Použitie Google API V2 - Ne
Používajte len Google - žiadne
Zadal ID aplikácie, ako je stanovené Microsoft

V súčasnosti sú návštevníkov hľadanie stránok bez textu v iných jazykoch ako môj hlavné fórum jazyk. Nie je všetkých strán a jazyky ako niektoré ešte preklady, ale je väčšina z nich. Príklad hlavnej stránky CMS: http: / / saabworld.net/de/content/

Budete musieť čoskoro rozhodnú prijať VBET, ak tam nie je to byť opravu tohto problému. Chápem, že vás nemôže pomôcť súčasnú situáciu s zdarma Google Preklady chystá platenej verzii, ale dúfajme, že vám nájsť spôsob, ako urobiť VBET opäť fungovať ako by to bolo.

Jo. rovnaký problém tu. :(

Všimnite si prosím, že všetko začalo na konci septembra! Každý má rovnaký problém, od tohto dátumu. V 4.xxx alebo v 2.xxx

samm1129
02-10-11, 18:39
Admini: Mám odinštalovať, ak to nefunguje. Toto je oficiálna žiadosť o vrátenie peňazí.

vBET
03-10-11, 12:41
Dobrý deň.

Váš prípad bol podporovaný Radek, ale preto, že ste hodín priamo na mňa ja som odpovedal. Vezmite prosím na vedomie, že sú blokované Google v1. Vo svojej druhé miesto, ktoré napísal, že ste použili Google test. Pozrela som sa na adresu (rabroad.com/google2.php), a to je váš výsledok:

Spustenie prekladateľské skúšky
Výsledok testu: {"responseData": null, "responseDetails": "Podozrenie Podmienky služby Zneužívanie informácií nájdete http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
Testovacia chyba:
Takže je riešenie nie je na našej strane, ale na vašej strane a už máš URL adresu kam ísť podrobnosti. Nájdete tam formu kontaktu s Google a zistite, prečo bol zablokovaný. Tiež Upozorňujeme, že Google v1 pripravuje byť uzavreté tak dali viac reštrikcií na využitie API. Najnovšiu verziu vBET umožňuje používať Google v2 a preklad API Microsoft. A v prípade, že problémy sme tiež poskytnúť vám testy týchto API - prosím tu podrobnosti pozri: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html#post1729

Tiež Upozorňujeme, že pri Google v2 a preklad API Microsoft, budete musieť nastaviť vhodné API kľúče v Admin CP - inak tých nebudú poskytovať vám výsledky. Microsoft má tiež vnútorného využitia limity. Google v2 má tiež používanie limitov, ale môžete ho nakonfigurovať tak seba - je to iba na správu vaše náklady, pretože Google v2 vypláca. Všetky informácie o vyžadovať kľúčov zahrnutých v vBET konfigurácii popis a dostupné vo vašom Admin CP.

Ak chcete používať iba voľný API, potom teraz máte Google v1 a Microsoft preklad API - búdky boli limity. Môžete nakonfigurovať vBET nesmie preložiť zbytočné veci - môžete blokovať stránky pre preklad. Môžete tiež vypnúť zbytočné jazykov. Takže limity nebudú dosiahnuť tak rýchlo. Radek pripravuje článok o tom, ako obmedziť vaše náklady na preklady kde tých a ďalšie tipy budú zahrnuté. Tento článok bude čoskoro nájsť v FAQ. Radek už vám dal viac tipov tu: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/2407-translations-stopped-working-2.html#post10351
Odpovede na vaše poznámky o rady:

Dobrý deň, až do nedávnej doby som nemusel obmedziť preklady vôbec.
Áno. Google nemal stanovených limitov až do nedávnej doby. Prosím, si sťažujú na Google, pretože nemôžeme robiť nič s tým. Je to oni, kto dáva hranica nie je nás.

Všetky stránky sú dôležité ... Naozaj nerozumie vaše vyhlásenie, že ...
Môžete zvážiť niektoré dôležité nie je 0, je na vás. Napríklad niektoré stránky, ktoré môžu byť za to dôležité pre preklad niektorých Fórum majiteľov: člen strany, kalendár, fotogaléria. Je to naozaj len na vás - čo si myslíte, že musíte mať prekladal to, čo nie je.

Bol som pomocou bezplatnej služby, a dostal zakázaný Google a MS.
Microsoft limity na dobu, takže v ďalšom intervale, ktorý by mal byť schopný previesť až dosiahnete limitu znovu - a tak ďalej. V prípade Google máte formu Google pokyny, čo majú robiť - ty prosím ladom.

Zakúpil som software, pretože inzerovať "Automatické preklady do 52 jazykov," keby som limitu podporovaných jazykov, aký je zmysel má softvér?
Je to náznak. Môžete to alebo nie. Samozrejme, že stačí jednoducho použiť Google v2, platiť pre preklady a nemajú starostlivosť o akýchkoľvek obmedzení. Myslím, že ste zle, čo pre tieto tipy sú. Ak chcete, môžete použiť všetky podporované jazyky. Tipy sú o tom, ako nesmie dosiahnuť limitov rýchlo v voľného preklady API. A otázku toho, čo bode mnohí naši užívatelia oproti otázku čo je to bod z s 53 jazykov pri približne 8 dáva väčšine príjmy a dopravy. Podporu poskytujeme len pre 53 jazyky preklad pomocou externého prekladu poskytovateľov. Je našim používateľom určiť, koľko jazykov chcú podporiť. Takže budete musieť odpovedať na túto otázku sami, pretože každý má iný názor o tom:) Som videl náš užívateľa stránku ak bol napríklad obrátil len 4 jazyky (a to bolo, keď Google neboli ešte plán limitov alebo platené API)

Nebola som v pláne pomocou platené služby. Len sa snažil zabezpečiť, že to nie je niečo, čo z mojej strany.
Aspoň do marca 2012 nemusíte. Po tomto sa bude tiež venovať Microsoft. Dúfame, že kým tentoraz budeme mať aj iné voľby:) Pre nás je tiež veľký nepríjemnosti, že preklad poskytovateľov ich API zaplatené.

Kedykoľvek som pomocou cache, môj DB rastie na unmanageble veľkosti a pády. To sa stalo na niekoľkých occations a to bol dôvod, prečo som vypnuté cache. My forum má blízko k 4million príspevkov, takže si viete predstaviť, aké veľké vyrovnávacej pamäte dostane.
Upozorňujeme, že databáza pády sú na MySQL úrovni tak môžete požiadať o pomoc tam. Stále vBET je pripravený na veľké cache - máme rôzne cache zúčtovania stratégií. Tiež ak nepoužívate Google v1 môžete vypnúť vyrovnávaciu pamäť zúčtovania (Microsoft a Google v2 umožňuje vo vyrovnávacej pamäti forewer). Pomocou vBET bez vyrovnávacej pamäte je väčšinou unadvised.

Už som súbor, ktorý na 100 - doesnt pomoci.
To pomáha vyhnúť sa mnohým požiadaviek za sekundu. Stále sa dostanete ďalší limit - príliš veľa znakov za deň. Bez vyrovnávacej pamäte budete mať problém po celú dobu. Ak máte vyrovnávacia pamäť plná, potom sa len nové správy sú preložené, a potom to nie je tak ľahké dosiahnuť limitov. Spoločnosť Microsoft hranicu 4 miliónov znakov za mesiac (Microsoft odpoveď na tento dostala asi pred mesiacom).

Problém s Microsoft API je, pretože ste už dosiahnuť ich limity - pozri popis problému a roztok popis tu: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/2425-major-translation-issues-4.html#post10396

Upozorňujeme, že vBET je úplne stabilná tu - ju stále robí to isté - vy¾iada preklady externých poskytovateľov a poskytuje výsledky. Je to poskytovateľ, kto blokovaný vás - vBET prezentuje, čo dostal - žiadny výsledok. A vBET nesie nie zodpovednosť na to - je to až do vBET používateľa na zaistenie jeho kanalizácie je schopný používať externých prekladov. To je naša Licenčnej zmluvy - to je to, čo ste sa dohodli:

BET používa externé prekladateľské služby (preklad rozhrania API). Od verzie 4.4.0 a 3.5.0 vBET je schopný používať mnohé preklad rozhrania API (skutočne podporované: Google a Microsoft preklad API). Vám musí byť umožnené použitie podporovaný preklad API, ktoré nakonfigurujete na použitie v vBET. JEDNODUCHÉ Podbielski Michał vám žiadne náhrady v prípade, ak vaše fórum je zablokovaný a zakázané alebo obmedzené žiadnym iným spôsobom na ktorýkoľvek z použitých prekladateľské služby, dokonca aj v prípade ak niektoré/všetky podporované prekladateľské služby sa zavrie. Ak chcete, môžete skontrolovať na našich vBET 2.x bezplatná verzia nemá Google prekladateľské služby je prístupná pre vaše fórum pred nákup vBET 3.x/4.x, ale stále bude mať žiadne právo na vrátenie, ak vaše fórum prístup k akejkoľvek prekladateľské služby bude obmedzené žiadnym spôsobom počas používania vBET 3.x/4.x. jednoduché Podbieski Michał je nezodpovedá žiadnym spôsobom pre ľubovoľný používajú prekladateľské služby výsledky alebo je to výkon a prístupnosti.
Úplné licenčnú zmluvu nájdete tu: vBulletin Enterprise Translator Plugin (vBET) - Licenčnej zmluvy (http://www.vbenterprisetranslator.com/license.php)
Sme nemali brať zodpovednosť a sme jednoducho nemôže prevziať zodpovednosť za preklad poskytovateľov akcie pretože tie sú tretie strany. Rovnako ako nechcete prevziať zodpovednosť za niekoho iného, kto okrást banka;) Sme otvorení pridať nový preklad rozhrania API - ak máte návrhy prosím napíšte:)

Mimochodom - neexistuje žiadny základ pre každú náhradu. Je to až na zaistenie servera môžete použiť preklady poskytovateľov. A súhlasíte pre to. Tiež odinštalovanie výrobok nie je základňa pre náhrady - je to len na vás, chcete použiť vBET alebo nie. Vaše licencie je ako vaše sveter - ste sa rozhodli, čo chcete urobiť s ním. Použite ho alebo na skrini. Nechceme dať náhrady pretože po polroku, ktorí ju využívajú, sa rozhodli nie nepoužívam vBET. Je to vaša licencia a vaša voľba čo robíte s ním.

Ak si myslíte, že vBET má akúkoľvek chybu - prosím otvoriť nové vlákno v oddiele o chybe a budeme sa skontrolovať. Stále chybu tiež nie je základňa pre náhrady - chyby sú normálne vec v softvér životného cyklu a tiež súhlasíte s tým, že takéto veci môže nastať.

Takže vašej žiadosti o náhrady nemá žiadny základ a je odmietnutý. Naozaj ľúto, pre vaše problémy, ale tie sú na strane vášho vBET konfiguráciu a 3rd strán a my nemôže byť zodpovedný za že - čo je tiež súčasťou nášho dohody. Takže Rešpektujte našej Licenčnej zmluvy.

Prosím, povedzte to potrebujete viac pomôcť v tejto oblasti? Ak vBET už odinštalovaný predpokladám, že problém existuje už. Je to pravé?

Wulf, harleyforum.se - všeobecne používať tipy zahrnuté tu. Prosím použite Microsoft testu kontrolovať, čo sa deje - už máte vysvetlenie o potenciálnej probléme v tejto post. Tiež Upozorňujeme, že sme práve teraz počas šetrenia o ostatné preklady API. Práve teraz je ľahké pridať v vBET podporu pre dodatočné preklad rozhrania API.

Wulf - som videl váš Google testu - je to pre preklad angličtiny do poľštiny. Nezabudnite, že vám umožní pre iné preklad rozhrania API žalovať a v takom prípade Microsoft preklad API používa vždy, keď je podporované (môžete ho nakonfigurovať pre každý jazyk pár - Prečítajte si popis parametra používanie Google iba). Takže môžete mať Google OK a žiadne preklady, keď sa spýtate pre tie spoločnosti Microsoft.

samm1129
03-10-11, 13:35
Ok. Zabudnite na vrátenie dane, môžete mať pravdu o tom, že som sa naozaj dostal na používanie softvéru po dobu 3 mesiacov pred tým, než prestal pracovať.
Všimol som si, pekná malá vec, ale keď som odinštaloval, môj prevádzka vzrástol o 30% minút po odinštalovaní. To musí byť príbuzný softvér. Možno budete chcieť pozrieť do tohto pre budúce verzie. Bol som sledovanie od miesta a každú hodinu, z hodiny na hodinu prevádzky zostane o 30% viac než kedy softvér bol spustený.

Len vašu informáciu.

vBET
03-10-11, 14:34
Môžeme vidieť žiadny vzťah medzi tieto 2. Najmä, že tam nebolo dokonca 24 hodín, pretože ste odstránili vBET. Takže nesúvisí. Prevádzky nie je lineárny a máte len niektoré dočasné prevádzky skok.
Vyhľadávače oznámi v jeho indexov, odstránené vBET asi 3 mesiace. Dokonca aj roboti nejspíš nemal všimli a pokúsiť sa stále prechádzať preložené stránky (môžete pomôcť im a nastaviť primerané vstupy v robots.txt). Takže vďaka za vaše info, ale nie je nič sa pozrieť - len náhoda. Každopádne vďaka za info:)

gopalmm2
16-10-11, 15:11
Uisťujeme samm1129 - moje fóra prevádzka výrazne vzrástol vďaka vbet. vbet určite pomohlo v ťahanie viac medzinárodných členov na mojom fóre a pomohla veľké množstvo z nich umožnením ich zobrazenie stránky v ich vlastnom jazyku. Preklad nie je dokonalý, ale je to dost, aby sme sa navzájom pochopiť a že bol, čo som hľadal. Je to vynikajúci add-on fórum.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1