Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 2 de 2

Thread: Derulează Admin CP

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Martie 2010

Default Derulează Admin CP

Am AME Add-on şi vBET pe sistemul meu si am observat ceva în CP Admin pe care m-am gândit ar trebui să ia în considerare.

Aceasta este, adăugând Instrumente vBET un produs pentru meniul CP vBET.

Aici este ceea ce am propune:

1) Redenumiţi "vBET" meniu pentru a "vBET CP".
    2) Adăugaţi un "Tools", submeniul la "vBET CP" meniu.
    3) Mutaţi "Tools vBET", un produs pentru "vBET CP" "Tools", submeniul.
    4) Scoateţi "vBET Tools" din meniu.

Michał Podbielski (vBET Personal)
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Avem posibilitatea de a verifica aceasta cerere - nu suntem siguri acum nu vBulletin sprijină în mod implicit (fără mod-uri suplimentare) 2 derulează nivel Admin CP. În mod implicit tuturor derulează vBulletin au un singur nivel şi am încercat niciodată să-l folosească în alt mod.

Vă rugăm să reţineţi faptul că majoritatea utilizatorilor doriţi să aveţi opţiunile disponibile, cu paşi mai puţin posibil. Nivelul de meniu suplimentare forţelor clic suplimentar pentru a ajunge acolo. De asemenea, - nu sunt plugin-uri speciale vBulletin care vă permite de a reorganiza meniul Admin CP - aşa că ar putea fi soluţie foarte bună de tine - puteţi reorganiza, nu numai opţiuni vBET, dar şi altele.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •