Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 2 12 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 17

Thread: bug în 4.2.3?

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Red face bug în 4.2.3?

am facut upgrade vBET mea la ultima versiune 4.2.3 pe 4.0.6 vb cu vbseo 3.5.1pl1, problema este cu anunţuri subsol în cazul în care îşi arată antet mele sunt instaed de anunţ, de asemenea, unele cuvinte ciudate ca acestea: -

Code:
    //0){location.replace('http://www.pdaapps.org/showthread.php?p='+cpostno);};} } if(typeof window.orig_onload == "function") window.orig_onload(); } //]]>
    această eroare se produce numai pe pagini traduse, aşa că am dezactivat temporar anunţ subsol, vă rog sa ma ajutati

Michał Podbielski (vBET Personal)
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Puteţi să vă rugăm să ieşire mai multe ..

Ar fi mai usor daca pur si simplu mi-am acces la datele dvs. Admin CP şi FTP + descrie modul de a reproduce problema (cum să activaţi pe anunţ subsol), dar poate voi fi capabil de a ajuta fără a avea acces atunci când voi avea mai multe date.

De asemenea - ceea ce este responsabil pentru adăugarea codul de anunţ subsol? Pentru că în cazul în care este plugin altă parte, atunci avem aici unor probleme de integrare, nu un bug.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

ok lasa-ma sa dau mai multe clarificări

Eu folosesc vb 4.0.6 Versiunea cea mai recentă, în vb4 există un manager de publicitate, care este încorporată da în judecată pentru a plasa anunţuri pe site-ul meu, problema este ce decurg în anunţ subsol, care se înlocuieşte cu zona de antet şi se întâmplă numai în pagini traduse, dacă doriţi i pot da detalii admin

doar pentru informatiile meciului i-am adăuga imagini din domeniul meu de subsol: -

Pagina non tradus: -

Desi Pix | de partajare a imaginilor şi de hosting-imprimare Desi dvs. Hot Pix non-translated.GIF

Pagina tradus: -

Desi Pix | de partajare a imaginilor şi de hosting-imprimare Desi dvs. Hot pagina.gif Pix-tradus

va rugam sa nu această eroare nu a arătat în 4.2.2 cu mods acelaşi

tradus pagina

Michał Podbielski (vBET Personal)
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

OK - mulţumesc pentru detalii. Vom verifica ce a fost modificat în caz de subsol în cod, şi, de asemenea, încercaţi să reproduceţi problema. Multumesc pentru imagini - ar putea te-a trimis de ieşire prime HTML - cel puţin această parte, care nu este aşa cum ar trebui să fie. De asemenea, - Cred că pentru Kamil ar putea fi foarte util dacă el doar pot accesa server în cazul în care problema există deja -, dar el te va contacta în legătură cu această sine

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Buna ziua,

Acum, voi încerca de a reproduce şi a rezolva această problemă .. multumesc pentru descriere.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

orice actualizări?

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Am adăugat o imagine în loc subsol pentru anunţ, dar aceasta este încă singura imagine, fără nici un cod specifice, cum ar Adsence, etc
    Am o întrebare: aţi adăuga în acest subsol orice cod specific sau a imaginii doar cu legătură într-?
    Puteţi să lipiţi un exemplu de acest cod reclamă? Voi testa.

dacă nu, poţi să-mi PM sau vBET un acces la FTP si admincp, pentru că eu cant reproduc acest subiect pe forumul nostru de testare. Aceasta va ajuta în sus.
    Ultima modificare făcută de kamilkurczak; 23-08-10 la 14:20.

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

nici o veste? vă rugăm să citiţi postul meu anterior. Multumesc.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

trimis pm la vbet aproximativ 12 ore în urmă, datorită

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Da, ştiu că. Acesta va fi stabilită.

Pagina 1 de 2 12 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi