Când m-am traduce pagina pot vedea această reclamă. puteţi permite?
Când m-am traduce pagina pot vedea această reclamă. puteţi permite?
la momentul în care am introdus manual anunţ la şablon, urmaţi procesul de inserare auto care am menţionat în pm
ok, acum pot să-l reproduc pe tine pe forum pentru. Acesta va fi stabilită.
Buna ziua,
Chiar am nevoie de acest acces
Buna ziua,
Vă rugăm să observaţi că: Dacă dezactivaţi vBSEO acest supliment functioneaza perfect şi traducere functioneaza perfect. Deci, vBET fabrică normal, dar vBSEO rupt acest anunţ.
Am găsit-o: dacă dezactivaţi pluginul global_complete de vBSEO acest anunţ va fi bun, astfel încât acest cârlig este un conflict.
Când m-am folosi un print_log pentru a face un jurnal pot vedea că, atunci când este vBSEO permite să funcţioneze obţinute am obţine o ieşire $ cu acest anunţ rupt. fără ca acest plugin (global_complete) este de fapte bune.
Deci avem o problemă de integrare.
Am observat, de asemenea, pe care îl utilizaţi vBSEO PL1 351, dar am folosi 351 vBSEO fără versiune PL1, aşa că trebuie să actualizeze această vBSEO la versiunea PL1.
după care voi confirma.
ehh, încă nu îl pot reproduce pe forum mea de test, asa ca am nevoie de acces la forum. Multumesc.
Am dezactivat toate anunţurile de admincp-> adverting-> Manager de încă mă pot vedea acest anunţ pe forum? cum am poate dezactiva? nu ai acestui anunţ în şabloane?
Ultima modificare făcută de kamilkurczak; 26-08-10 la 16:16.
rezolvat.
Acest lucru este vBSEO problemă, nu vBET. Aceasta este problema în global_complete cârlig de vBSEO.
Soluţie (deja face pe forum)
1. Du-te la admincp-> plugins si-> Administratorul de plugin
2. găsi global_complete cârlig în vBSEO
3. set comenzii de executie la 1001
4. salva
L-am testat şi link-uri vBSEO de lucru bune şi traducerea acestei legături este de lucru prea bun.
Amintiţi-vă:
după actualizare vBSEO ar trebui să setaţi întotdeauna acest ordin de executare a 1001
Vă rugăm să confirmaţi-l.