Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 2 de 2 FirstPrimul 12
Rezultate 11 a 16 de 16

Thread: Cum să lucreze în vBET litespeed?

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Default Încercat googletest

Am încercat, de asemenea, googletest şi am primit unele erori. Gazdă meu mi-a spus că conexiune la Google este în regulă. De fapt, i-au sitemap Google, care este de lucru bine.
    Ca i rula googletest, uneori, am primit eroare de ecran de reţea şi, uneori, acest lucru:
    Începând cu testul de traducere
    Rezultatul testului:
    Eroare de încercare: nu a putut conecta la gazdă
    Timpului de conectare (ms): 3003.3449707031

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de symbianist View Post
    Am încercat, de asemenea, googletest şi am primit unele erori. Gazdă meu mi-a spus că conexiune la Google este în regulă. De fapt, i-au sitemap Google, care este de lucru bine.
    Ca i rula googletest, uneori, am primit eroare de ecran de reţea şi, uneori, acest lucru:
    Am avut aceeasi problema acum cateva zile. Am sugerăm să contactaţi compania dvs. de găzduire şi să le cereţi să verifice permisiunea dumneavoastră şi setările de firewall. Dă-le link-ul pentru googletest dumneavoastră.

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Default Te rog ajută-admin

Va rugam sa ajutati admin despre această problemă.

Michał Podbielski (vBET Personal)
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Bună Ne pare rău pentru întârzierile - doar s-au întors din vacanţe şi eu sunt aici pentru a vă serv cu sprijinul nostru

Vă rugăm să consultaţi aici pentru discuţii, cu litespeed răspuns cum să îl utilizaţi: http://www.vbenterprisetranslator.co...Litespeed.html - Nu a testat, încă, doar pe baza răspuns ghidul, dar se simt liber să-l test cu versiunea free. În caz de probleme - vă rugăm să scrieţi acolo descriere cauză exactă şi vom lucra la acest

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Cum să lucreze în vBET litespeed? Am observat vBET nu este de lucru pe litespeed. Este arată
    Nevalid Forum specificate. Dacă aţi urmat un link valabil, vă rugăm să anunţaţi administratorul
    Va rugam sa pentru ajutor.
    Doar utilizare necesare. Normele htaccess

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Aceasta este o problemă între server-ul dvs. şi Google. Am scris exact Google de testare pentru a determina astfel de situaţii. Nu are nimic comun cu vBET - serverul dvs. au doar probleme cu conexiuni Google - ar trebui sa o nota de la furnizorul tau de gazduire.

Pagina 2 de 2 FirstPrimul 12

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •