Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 5 de 5

Thread: Mesaje Private tradus textul necompletat

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Default Mesaje Private tradus textul necompletat

OK, am fost recent obtinerea Mesajele private în cazul în care textul tradus sunt necompletate. Lipseşte. Văd steguleţe şi totul, şi eu pot face clic pentru a vedea textul original. Dar textul tradus este doar dus.

Orice altceva funcţionează bine.

Multumesc pentru ajutor!

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Code:
    Did you install any new mods or plugins? maybe conflict?
    ai spus "nu".

Nu folosiţi orice opţiuni BETA cum ar fi "Cache Fişier Utilizaţi complet pentru clienţi" sau "cuvânt ignorate"? Încercaţi să-l dezactivaţi şi să verificaţi din nou PM.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de kamilkurczak View Post
    Code:
    Did you install any new mods or plugins? maybe conflict?
    ai spus "nu".

Nu folosiţi orice opţiuni BETA cum ar fi "Cache Fişier Utilizaţi complet pentru clienţi" sau "cuvânt ignorate"? Încercaţi să-l dezactivaţi şi să verificaţi din nou PM.
    Eu nu sunt utilizaţi cache-ul complet pentru oaspeţi, pentru că se rupe tot forumul meu. Deci nu este asta. , Iar cuvintele, de asemenea, ignorat. A nu se folosi.

EDIT: Tocmai am dus înapoi la cele de PM care au fost martor ieri, iar acum toate sunt de lucru din nou. lol **********. eu nu stiu de ce, dar hei, se pare că totul este bine din nou. Eu va actualiza aici când primesc un mesaj nou cu textul tradus inch Vă mulţumim!
    Ultima modificare făcută de Taurus; 13-07-10 la 14:25.

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

hehe, e nebunie.

dacă ai făcut ceva special cu această problemă, poţi să-l descrie aici?
    Bine, aşa, se bucură de

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Ei bine, aici vom merge din nou! Începând de azi chiar şi mesajele postate este acum gol. Nr tradus text! Pot să faceţi clic pentru a vedea limba originală, dar textul tradus lipseşte!

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •