Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 7 de 7

Thread: la dreapta pe logo-ul pe forum pentru backslash.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Default la dreapta pe logo-ul pe forum pentru backslash.

Odata ce am alege-o limbă străină, link-ul de pe forum pentru Icon, înapoi la pagina principală pierde este trailing backslash.

Deci, dacă am faceţi clic pe pictograma, (colţul din stânga sus a fiecărei logo vBulletin pagină în mod implicit), linki este "http: / / forumname.com / el", mai degrabă decât "http: / / forumname.com / el /" (folosind greaca ca un exemplu), care redirectioneaza catre pagina engleză. În cazul în care folosirea limbii engleze, backslash-ul este în cazul în care acesta face parte.

Sper că am fost clar cu acest lucru.

Notă: Am avut pentru a adăuga un spaţiu la sfârşitul anului "http", în scopul de a putea posta exemplu.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Am înţeles descriere întregi, dar eu nu pot reproduce pe acest forum. Are, de asemenea, se întâmplă aici?

Dacă da, vă rugăm să descrieţi-mi cum (am fost click pe logo-ul vBulletin, dar să vină înapoi în mod corespunzător). Dacă nu vă rugăm să PM-mi adresa de pe forum pentru dumneavoastră, aşa că va şti exact ce se întâmplă

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

OK o văd acum - ma Notă similare de pe alt forum. Vor fi corectate în următoarea lansare.

Eu nu pot reproduce pe 4 forumuri nici libere, nici în versiunea unul comercial. Vă rugăm să PM-mi adresa de pe forum pentru dvs. şi includeţi conţinutul htaccess. Fişier.
    Ultima modificare făcută de vBET; 07-11-09 la 00:34.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Numai logo-ul, care le-am găsit. Lasă-mă să ştiu dacă mă pot ajuta.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Da - Eu nu pot reproduce pe 4 forumuri. Poţi să-mi PM acces la detaliile FTP dumneavoastră (nu voi avea nevoie CP Admin pentru aceasta).

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Vă mulţumim pentru acces Rectificat. Ai deja Vor fi incluse în următoarea lansare.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Default Im new!

Hei, toate la doar intorduceing mine! Sper să devină un membru al comunităţii frumos destul de repede!

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •