Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 8 de 8

Thread: functions_vbseo_createurl.php eroare

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Default functions_vbseo_createurl.php eroare

Am cumparat doar vBET şi taxa de branding.

Primesc în această httpd mea busteni atunci când încearcă să se execute sitemap generator şi vBET nu se traduce CMS la toate, fie, nu amendă în forumuri.

Code:

[Fri Jun 18 04:13:09 2010] [error] [client xx.183.xxx.30] PHP Fatal error:  Call to undefined function  vbet_vbseo_filter_replace_text() in /home/me_mine/public_html/vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php on line 47, referer: h**p://www\/linuxtuts.net/\vbseo_sitemap/index.php?rlist=true

Eu am "vb optimiza Pro", şi vbSEO cele mai noi si instalat de funcţionare perfectă. (Sau cel putin acestea au fost **********. lol)

Am verificat şi a verificat din nou toate editările.

Vă rugăm să consilieze.

Multumesc,

PS: WTF! Nu puteti posta chiar URL-ul din etichete cod (15 b4 ********** mesaj)

Michał Podbielski (vBET Personal)
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Red face

Buna ziua.

V-aţi stabilit "Tip legătură într-"Pentru a VBSEO_URI? Vă rugăm să reţineţi că mesajul de eroare înseamnă că fişierul vBET vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php nu a fost inclusă şi vBET include în cazul în care este configurat pentru link-uri vBSEO.

Despre obţinute CMS - vă rugăm să descrieţi mai mult. Ai pagină goală sau siruri de caractere gol sau doar continut original? Vă rugăm să URL-ul (PM dacă nu se poate face aici), la pagina unde putem vedea.

SC PS: Vă rugăm să reţineţi că din cauza SPAM am avut de a limita posibilitatea de a adăuga URL-ul pe forumul nostru. Acesta va fi deblocată după câteva posturi. Şi dacă vedeţi *** înseamnă că în URL-ul este folosit unele din cuvintele cenzurate - doar pentru a ne da cu spaţii, vom şti ce să facă cu ea

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Mă simt prost sooooo (CUM am dor de acest lucru) Mate ...

Asta este tot ce a fost oprirea sitemap.

Rezumat:
    ============================
    Forum Afişează: 1522
    Arată subiectul: 10088
    Arată Mesaj: 204
    Profile Membru: 3
    Sondaj Rezultate: 0
    Blog Entries: 0
    Tag-uri Blog: 0
    Album URL-uri: 0
    Social grupuri URL-uri: 1
    URL-uri Tag: 1
    Arhiva: 1521

Total URL-uri indexate: 13344
    Timp total: 47,004.40 secunde
    3400 a fost ceva ....

Dar CMS încă nu este traducerea.
    Ori din pagina de fiecare.

Voi trimite un PM Mate.

Multumesc,

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

OK, am obţine mai multe informaţii despre folosirea "browser-ul Safari web".

Code:
    Safari can’t open the page.

Too many redirects occurred trying to open “h**p:// www. linuxtuts. net/da/content/ubuntu-udskrivning-40/?vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-printing-40/”. This might occur if you open a page that is redirected to open another page which then is redirected to open the original page.
    Multumesc Mate,

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

OK Eu o văd acum. După cum văd, de asemenea, se întâmplă numai pentru articole CMS - pagina principala CMS este de lucru bine.

Problema este la nivel de vbenterprisetranslator_seo.php fişier. Am au acolo codul care ar trebui să protejeze împotriva redirectionari astfel de vBSEO. Am nici o idee de ce acesta nu este de lucru pe server-ul dvs. Am nevoie, de asemenea, acces FTP la forum pentru a verifica it - vă rugăm să PM. Vom adăuga jurnalele noastre în fişier şi de a verifica de ce acei parametri nu sunt eliminate din şirul de interogare.
    Ultima modificare făcută de vBET; 19-06-10 la 00:24.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Trimise Mate. Şi mulţumiri.

Multumesc,

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Ultimele vBulletin fixe această problemă unii cum. (Caz închis)

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Mare pentru a auzi

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •