Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 3 de 4 FirstPrimul 1234 UltimulLast
Rezultate 21 a 30 de 32

Thread: Suplimentare langtitle parsarea litigiu

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de moman View Post
    Nevermind-un alt găsite: titluri traduse PM nu sunt analizate în titluri de pagină pe private.php

Fixă prin adăugarea unui plugin la private_complete:

PHP Code:
    if (strpos($pagetitle'[/langtitle]')) {
    require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
    $pagetitle vbet_parseTitle($pagetitle);

Eu chiar nu pot reproduce această problemă pe serverul nostru. Bănuiesc că nu au instalat corespunzător vBET 3.3.3 - vă rugăm să verificaţi-l. Am avut de multe ori problema ca clientii nostri doar încărcat fişiere noi şi a uitat să import fişier nou produs sau invers. Verificat are executării funcţiei vbet_global_complete există în locul descris? (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3137)

De asemenea, suntem rulează acum pe forumul nostru, versiunea beta vBET 3.3.4, astfel încât să poată fi ca bug-ul există în 3.3.3 si am deja fix (nu-mi amintesc acest lucru). Cu toate acestea, vă rugăm să confirmaţi că instalarea dvs. real este în regulă - update cel mai bun făcut la 3.3.3 din nou.
    Ultima modificare făcută de vBET; 15-06-10 la 00:00.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de moman View Post
    Şi o altă:

Nu am putut găsi o modalitate de a remedia acest lucru prin intermediul plugin-uri. În schimb, am adăugat acest cod pentru a usercp.php:

PHP Code:
    if (strpos($reputation['title'], '[/langtitle]')) {

require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');

$reputation['title'] = vbet_parseTitle($reputation['title']);

} 
    Direct de mai jos
    PHP Code:

$reputation
    ['timeline'] = vbdate($vbulletin->options['timeformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['dateline'] = vbdate($vbulletin->options['dateformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['reason'] = $bbcode_parser->parse($reputation['reason']); 
    Dacă această pagină este utilizarea global_complete cârlig, atunci ar trebui manipulate în vBET 3.3.3 - vă rugăm să consultaţi răspunsul anterioare despre faptul că. Dacă global_complete nu este utilizat - apoi modificaţi un astfel de fişier va fi necesar sau îl puteţi adăuga la unele cârlig dacă există unele pe această pagină.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Dosarul meu de produs şi toate fişierele PHP sunt afişate ca v3.3.3, astfel cum acestea ar trebui să fie. Cu toate acestea, am modificat multe fişiere şi au destul de putine plugin-uri instalate pe forumul meu, aşa că este destul de probabil că ar putea exista un conflict.

Am observat că timpul de executie pe cârlig global_complete este de 1000. În cazul în care acest lucru nu este mai mare, pentru a evita în conflict cu alte plugin-uri?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Am confirmat prezenţa funcţiei de parsare la nivel mondial. Am foarte atent upgrade la 3.3.3, astfel încât mă îndoiesc că conţinutul fişierului poate fi o problemă aici. Cu toate acestea, nu văd nici o bug-uri suplimentare, deci cred ca eu sunt bine, pentru moment, fiind.

Sunt de asemenea fericit să spun că performanţele vBET este lovit pe serverul meu este neglijabil, asa ca nu pot fi upgrade trecut 3.3.3, datorită numărului mare de particularizări / rezolvă lucru l-am pus în aplicare pe cont propriu. Cu 800 on-line, am avut incarcatura serverului de mai jos 1.00, şi cu 1.200 de on-line, au fost în jurul valorii de 3,00. Nu e rău pentru un dual-core hex serverul Xeon, cred!

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Cred că prea!

Deci - revenirea la această problemă. vBET ar trebui să se ocupe automat de cei tăiați langtitle (cu ...) - nu suntem capabili să-l reproducem pe forumurile noastre și dorim să facem o nouă versiune în curând. Ar fi minunat dacă am putea găsi motivul acestui lucru și l-am putea repara dacă este de partea noastră. Dacă puteți PM acces detaliu la forum, sau chiar instanța de testare în cazul în care aceste lucruri se întâmplă am putea la asta - am putea repara

În acest moment, fără posibilitatea de a reproduce, chiar nu putem fi siguri că este într-adevăr bug vBET (nu unele conflict cu alt mod sau problemă de configurare). Deci suntem în impas acum în această zonă. Încă o dată - am rezolva cu plăcere această problemă de partea dvs., dacă vreți. Există posibilitatea ca noua versiune vBET să fie în acest weekend - ar fi minunat să închideți toate problemele înainte de

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Am constatat că am avut într-adevăr un bug acolo. Global parsarea langtitle a fost în interiorul a condiţie inutil asa ca nu intotdeauna a fost evaluată. Acest lucru este deja corectate şi vor fi incluse în următoarea lansare.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Puteţi să vă rugăm a posta un fix rapid pentru asta? Eu nu pot face upgrade la 3.3.4 chiar acum

Bănuiesc că această condiţie necesară este cel de mai jos:
    PHP Code:
    function vbet_parseTitleGlobally(&$title$removeNotTranslateSection false) {

if (
    $_GET['do'] != 'postthread' && $_GET['do'] != 'comment' && 0!==strpos($_GET['do'], 'edit') && 0!==strpos($_GET['do'], 'update')

&& 
    strpos($title'[langtitle=')) {

return 
    vbet_parseTitleMultiple($title$removeNotTranslateSection);

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Ce vă ţineţi cu actualizare?

Eu va căuta în afară SVN pentru a verifica ce modificări a fost facut pentru a rezolva problema, dar - veţi avea nevoie de ultima versiune mai întâi să fie în măsură să stabilească face rapid dacă vă publicăm.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Am făcut mai multe modificări la Codul de-a lungul timpului, şi mi-am uitat unde şi de ce. Nu vreau să fie rupere lucruri care deja locul de muncă!

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Vă rugăm să reţineţi faptul că nu suntem responsabili pentru codul modificat de către clienţii noştri - noi nu sunt simple putea face asta. Dacă modificările au fost în conformitate cu remedieri rapide, atunci poţi fi calm - acestea vor fi incluse în următoarea versiune, astfel totul va fi OK. Dacă aţi făcut unele modificări alt cod, atunci va sfatuim sa scrie alt document care vă va ghida paşii despre dumneavoastră cu caracter personal suplimentare în timpul actualizărilor - altfel vei ramane cu versiunea vBET veche, pentru că tu o nu ştiu ce şi pentru ce ai schimbat.

Vă rugăm să reţineţi faptul că am găsit ceea ce schimbări sunt necesare pentru a rezolva această problemă, dar eu nu pot publica quik fixa pe forum (deoarece include în interiorul BBCode sparte). Deci, întrebaţi-l despre pelase prin e-mail (contact@vbenterprisetranslator.com), şi voi trimite la voi acolo.

Pagina 3 de 4 FirstPrimul 1234 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •