Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 3 de 3

Thread: vBulletin 3.7.1

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Default vBulletin 3.7.1

Text automatically translated from: Portuguese to: Romanian
    Translated text
    Buna ziua!
    Mă întreb cum pot obţine vBulletin 3.7.1?
    Pentru Aş merge un forum, am alias mai mult nu este bun şi nu deţin o lumânare la vBulletin.
    Vă rugăm dacă puterile mele de atenţie pe această temă!

Recunoscător
    Subis.
    Original text

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Vă rugăm să reţineţi faptul că produsul nostru este vBET - nu vBulletin. vBET este plugin pentru vBulletin care permite de a traduce forum pentru 52 de limbi şi sprijină comunitatea multilingvă.

Dacă aveţi întrebări cu privire la vBulletin vă rugăm să vizitaţi pagina vBulletin şi de a pune echipa vBulletin. Reţineţi, de asemenea faptul că vBulletin 3.7.1 este o versiune destul de vechi - în cazul în care doriţi să-l instalaţi trebuie sa te gandesti, probabil, despre cea mai nouă versiune din seria 3.x sau 4.x

Vă vom ajuta cu plăcere dacă aveți întrebări despre vBET

Dacă doriți să cumpărați vBET pentru vBulletin 3.7.1 versiune, atunci vă rugăm să rețineți că oficial vBET necesită vBulletin 3.8, dar avem cel puțin 1 client care rulează vBET pe vBulletin 3.7 cu succes Dacă aveți îndoieli - vă rugăm să începeți de la versiunea gratuită și să verificați cum va funcționa pe vB 3.7. Când veți fi fericiți, puteți cumpăra întotdeauna versiunea plătită și vă puteți bucura și mai mult pentru performanțe excelente și multe funcții suplimentare
    Ultima modificare făcută de vBET; 02-05-10 la 22:38.

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Text automatically translated from: Portuguese to: Romanian
    Translated text
    Ok, am înţeles, trimis e-mail despre mai multe informaţii ..
    Original text

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •