Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 2 12 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 13

Thread: conflicte cu vBET vBOptimise Pro 2.0.1

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Exclamation conflicte cu vBET vBOptimise Pro 2.0.1

Bună

Am vBOptimise Pro 2.0.1 instalat

Acesta este un produs esenţial pentru forumul meu.
    Acesta pagini workes perfect, dar traduse nu primesc demonstrat pe deplin sau de a aduce în sus sau se comporta ciudat erori.

Conflictul se află în pagina pe deplin caching pentru oaspeţii de la vBOptimise.
    Totuşi, aceasta este una dintre marile avantaje introduse în pageload versiune nouă excesul de viteză pentru oaspeţii de până la 500%.

Poti sa sortezi o soluţie cu Decepter (programator) cât mai curând posibil.

În prezent, vBET nu este utilă cu pagina cache activ!

StarBuG

ps: va posta pe forum pentru lor în prea
    Ultima modificare făcută de StarBuG; 23-04-10 la 14:50.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Decepter obţine deja de la noi toate informatiile pe care deja o cere. Vom coopera cu el pentru a elimina acest conflict L-am a vă deplasa la secţiunea de integrare, deoarece cel mai probabil, aceasta va necesita corecţii pe partea produsului său.

Totuşi, dacă ne indicii de la Decepter despre actualizări posibil, pe partea noastră aceste vor fi puse în aplicare pentru a asigura produsului cabina cooperează amenzii

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Asta ar fi minunat dacă ambele aceste mods lucrat împreună - după o pagină de tradus este cache-ar încărca chiar mai repede decât înainte!

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Multumesc omule.

Ştiam că i-ar putea conta pe voi

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Michal, sper că vă pot oferi o soluţie mai devreme decât mai târziu.

Cât de curând crezi că va dura?

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Nu mă întreba - problema este de partea vBOptimise. Ne oferă răspunsuri pentru toate întrebările Decepter lui cat de repede gasim cele de pe e-mail nostru.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Problema a fost rezolvată de către Deceptor.
    Fix este acum inclus în versiunea 2.0.1. Pur şi simplu de instalat şi redownload
    Ultima modificare făcută de StarBuG; 25-04-10 la 15:41.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

StarBug, puteţi confirma bug-am postat aici în vb4? Se pare ca ea are ceva de-a face cu un cookie care stabileşte vBET. (S-ar putea avea legătură cu vBET pentru vb4)

DragonByte Tech Forum
    Ultima modificare făcută de tavenger5; 26-04-10 la 15:36.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

De fapt, ne-am gândit că cele de mai sus nu se va întâmpla cu vb4 URL-ul, deoarece nu sunt traduse.

Se pare ca acest lucru se întâmplă deoarece memoria cache se încarcă înainte de vBET redirectioneaza catre URL-ul limba prestabilită.

Michal, în cazul în care este codul care redirecţionează la limba maternă atunci când provin dintr-o pagină tradusă? Pentru executare trebuie să fie schimbat, astfel că este înainte de cache vbOptimise.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de tavenger5 View Post
    De fapt, ne-am gândit că cele de mai sus nu se va întâmpla cu vb4 URL-ul, deoarece nu sunt traduse.

Se pare ca acest lucru se întâmplă deoarece memoria cache se încarcă înainte de vBET redirectioneaza catre URL-ul limba prestabilită.

Michal, în cazul în care este codul care redirecţionează la limba maternă atunci când provin dintr-o pagină tradusă? Pentru executare trebuie să fie schimbat, astfel că este înainte de cache vbOptimise.
    Plrase act de faptul că în conformitate cu URL-uri VBR sunt traduse - pentru URL-urile vB prietenos şi adresele URL vBSEO.

Detalii tehnice despre redirecţionarea - a se vedea PM.

Pagina 1 de 2 12 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •