Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 2 de 2 FirstPrimul 12
Rezultate 11 a 13 de 13

Thread: Putere servere

Michał Podbielski (vBET Personal)
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

OK - actualizare completă. De asemenea, va trimite e-mail în câteva indicii despre modul de a diagnostica ce se întâmplă dacă problema încă există.

Un indiciu mai mult: gândiţi-vă dezactivarea anumite limbi, în cazul în care pe forum pentru dumneavoastră actuală nu poate manipula toate aceste.

De asemenea foarte important! Vă rugăm să indicii necultivate în conformitate cu link-ul de mai jos. Văd acum că nu aţi bloc pagini nerelevante în robots.txt, astfel încât să definitiv poate îmbunătăţi performanţa dumneavoastră. Detalii aici: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Text automatically translated from: Italian to: Romanian
    Translated text
    Buna ziua,
    Nu am făcut nimic încă cunoscute, cu toate acestea, au deja două probleme:
    1. I este de raportare deja sute de erori de acest tip mysql_connect () [function.mysql-conecta <a href='function.mysql-connect'> </ a>]: Prea multe conexiuni / home / scoala / domains / scuo.la / public_html / includes / class_core.php pe linia 311
    2. URL-urile din pagini traduse lucra bine cu Firefox, dar nu cu explorer. De exemplu, această pagină
      aripi .. e-książki?
      citeşte atât de bine în Firefox, dar nu de scanare.

Tu nu te poate repara, nu-i aşa?
    Mea gazdă şi webmaster-mi atât de mult încât fac teste, dar nu reuşesc să rezolve aceste probleme.
    Eu plătesc pentru servicii, nu vă faceţi griji.
    mulţumiri
    Original text

Michał Podbielski (vBET Personal)
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Buna ziua,

Despre problemele dvs.:
    1. Aceasta este o problemă de configurare MySQL. Sunteţi pentru a permite mai multe thread-Apache mult de conexiuni MySQL, asa ca atunci cand serverul tau are mai mult de clienti si toate subiectele de Apache sunt ocupat nu este suficient de conexiuni MySql. Vă rugăm să schimbaţi MySQL fongiuration. Aici este manualul: MySQL:: MySQL 5.1 Reference Manual:: Prea multe conexiuni B.5.2.7
    2. Am verificat acest URL în cabina de IE si Opera şi în cabina it works fin. Vă rugăm să reţineţi că, în cadrul IE această legătură într-poate arata ciudat, dar este necesar legătură într - IE este doar browser-ul numai în acest cuvânt, care nu are suport pentru afişarea literelor în notaţie%. Este încă link-ul de aceeaşi - a se vedea doar de ieşire HTML în temeiul Operă şi veţi vedea aceeaşi notaţie%. Operă (şi toate alte browsere cu excepţia IE) arată doar o frumos. Reţineţi, de asemenea faptul că aceasta este lumea standard, astfel încât Google (şi a altor roboţi) să ştie cum să interpreteze el şi-l indice în mod corespunzător. Nu există nici o problemă aici (Sau nu am înţeles despre ce este vorba )

Pagina 2 de 2 FirstPrimul 12

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •