Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 2 12 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 13

Thread: Putere servere

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Default Putere servere

Text automatically translated from: Italian to: Romanian
    Translated text
    Am încercat pentru a testa toţi parametrii ne-aţi dat în ultimele săptămâni, dar serverul nu poate face asta.
    Apoi, gazda mea mi-a cerut să vă întreb ce caracteristici are serverul meu pentru activitatea viitoare bine cu plugin-ul dvs. Având în vedere aceste vizite lunare:

Statistica de trafic
    Toate statisticile de trafic sunt estimative la nivel mondial

Vizitatori unici (cookie-uri)
    65K

Vizitatori unici (utilizatori)
    33K

Pagini văzute
    120k

vizite
    71k

https://www.google.com/adplanner/sit...ype=1&lp=false

Care serverul de caracteristici sfaturi?
    Clienţii dvs. cu alte cereri similare pentru serverul meu le folosim?
    Mulţumiri
    Original text

Michał Podbielski (vBET Personal)
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Va rugam sa monitorizeze serverul CPU şi în zona de memorie de utilizare a resurselor şi a determina care este necesar.

Vă rugăm să amintesc despre dezactivarea anumite limbi, dacă serverul dvs. nu se poate face cu toate (începe cu puţine, şi se adaugă mai mult din cand in cand daca serverul pe care le deţine).

De asemenea, - văd în baza noastră de date pe care nu l-aţi descărcat orice vBET sub licenta ta. Cum ştiţi că server-ul dvs. nu este suficient pentru vBET? ...

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Translated text
    pare rău că nu înţeleg: care arata ca am facut instala vBET sa te ....
    poti explica mai bine?
    Original text

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Translated text
    Şi "Cu toate acestea, furnizorul meu mi-a spus ce gazduieste pentru a obţine această întrebare: server voi folosi acum, eu plătesc în jurul valorii de 600 € pe an, nu se poate face pentru a sprijini pe forum.
    Caracteristicile sale sunt:
    XEN Virtual Server
    XVPS 10000
    10GB HD
    768 MB de RAM dedicată
    1Mbps plat
    Sistem de operare Centos 5.x

Se pare normală cu care ne confruntăm este sau nu există o problemă de software?
    Am încercat totul, nu şi nisip pentru a evita picături constanta de conectare.
    mulţumiri
    Original text

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de Valdo View Post
    Translated text
    pare rău că nu înţeleg: care arata ca am facut instala vBET sa te ....
    poti explica mai bine?
    Original text
    Îmi pare foarte rău - aceasta este greşeala mea. Am verificat baza noastră de date în cazul în care vom vedea ce fişiere a fost descarcat de catre clientii nostri. Chiar acum am verificat comanda şi văd că le-aţi cumpărat servicii de instalare - de aceea nu am văzut nici un fişier descărcat.
    Încă o dată - pare foarte rău. Am fost de verificare pentru a vedea ce este URL-ul dvs. şi pe forum pentru care versiunea de vBET sunt rulaţi.

Puteţi să vă rugăm să trimiteţi URL-ul dvs. pe forum pentru şi spuneţi ce versiune vBET se execută.
    Ultima modificare făcută de vBET; 22-04-10 la 20:35.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de Valdo View Post
    Translated text
    Şi "Cu toate acestea, furnizorul meu mi-a spus ce gazduieste pentru a obţine această întrebare: server voi folosi acum, eu plătesc în jurul valorii de 600 € pe an, nu se poate face pentru a sprijini pe forum.
    Caracteristicile sale sunt:
    XEN Virtual Server
    XVPS 10000
    10GB HD
    768 MB de RAM dedicată
    1Mbps plat
    Sistem de operare Centos 5.x

Se pare normală cu care ne confruntăm este sau nu există o problemă de software?
    Am încercat totul, nu şi nisip pentru a evita picături constanta de conectare.
    mulţumiri
    Original text
    Picături de conectare nu sunt definitiv ceva normal, la toate.

La ce nivel ai probleme de conexiuni? Între server-ul dvs. un browser? Între server-ul dvs. şi Google? Între vB şi MySQL?
    Care este viteza de traducere? Puteţi să vă rugăm să ne trimiteţi URL-ul de pe forum?

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Translated text
    URL-ul de pe forum este Şcoala - Forum de cultură generală şi atunci când este în jos.
    Avem mai multe săptămâni de testare, dar nu putem rezolva problemele noastre.
    Indiferent de ajutorul tau, precum şi este necesar, este bine plăcut.
    Mulţumiri
    Original text

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Vă vom ajuta cu placere. Pentru a face acest lucru avem nevoie de mai multe informaţii. Va rugam sa răspuns la întrebările ultima mea. De asemenea, ce versiune de vBET sunt utilizaţi?

Văd că traducerile sunt destul de rapid. Încă ...

Chiar acum definitiv vă pot spune că vă sunt pierde mulţime de performanţă, deoarece aveţi redirecţionări dublu, care sunt deja eliminate în vBET versiune. Vă rugăm să actualizeze la cea mai nouă versiune de vBET şi face vBSEO integrare din nou (aici aveti detalii despre noi paşi de integrare: http://www.vbenterprisetranslator.co...provments.html
    Vă rugăm să rețineți că cea mai nouă versiune au, de asemenea, o mulțime de alte îmbunătățiri de performanță. Dacă rulează deja pe cele - încă făcut noi integrare vBSEO - acest lucru vă va asigura o mulțime de încărcare server. Crede-mă - mulți utilizatori au scris cuvinte grozave despre asta
    Dacă nu te simţi bine în actualizări şi integrări, putem face pentru tine - trebuie doar cumpara yo noastre actualizare serviciu.

Un lucru mai mult - Văd că aveţi problemă serioasă, cu URL-uri traduse. Pe server-ul dvs. nu sunt de lucru link-uri care au scrisori de construcţii.
    Adică: aceasta în limba polonă este de lucru, deoarece nu au scrisori de construcţii:
    Nowa definicja magnetyzm
    Şi aceasta au litere speciale (AZ) si nu este de lucru:
    Szkoły - Tag-uri Forum Zoints przez
    Acest lucru este foarte important - chiar acum cum ar fi limbile arabă sau japoneză (şi altele) nu sunt de lucru la toate pe server-ul dvs., deoarece există doar caractere speciale pentru acestea.
    Ultima modificare făcută de vBET; 23-04-10 la 03:11.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Translated text
    ok, am cumparat doar serviciul de actualizare.
    merge mai departe daca doriti: date de acces, ar trebui să le alt moment de cand am instalat vBET, nu s-au schimbat.
    Original text

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Noi nu colectăm date de acces, de la utilizatorii noştri din motive de securitate. De asemenea, acestea pot fi modificate în orice moment. Acesta este motivul pentru cerem de fiecare dată pentru acces la date reale.

De urgenţă: Vă rugăm să consultaţi informaţiile noastre mail-uri.

Pagina 1 de 2 12 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •