Va rugam sa monitorizeze serverul CPU şi în zona de memorie de utilizare a resurselor şi a determina care este necesar.
Vă rugăm să amintesc despre dezactivarea anumite limbi, dacă serverul dvs. nu se poate face cu toate (începe cu puţine, şi se adaugă mai mult din cand in cand daca serverul pe care le deţine).
De asemenea, - văd în baza noastră de date pe care nu l-aţi descărcat orice vBET sub licenta ta. Cum ştiţi că server-ul dvs. nu este suficient pentru vBET? ...
Îmi pare foarte rău - aceasta este greşeala mea. Am verificat baza noastră de date în cazul în care vom vedea ce fişiere a fost descarcat de catre clientii nostri. Chiar acum am verificat comanda şi văd că le-aţi cumpărat servicii de instalare - de aceea nu am văzut nici un fişier descărcat.
Încă o dată - pare foarte rău. Am fost de verificare pentru a vedea ce este URL-ul dvs. şi pe forum pentru care versiunea de vBET sunt rulaţi.
Puteţi să vă rugăm să trimiteţi URL-ul dvs. pe forum pentru şi spuneţi ce versiune vBET se execută.
Ultima modificare făcută de vBET; 22-04-10 la 20:35.
Picături de conectare nu sunt definitiv ceva normal, la toate.
La ce nivel ai probleme de conexiuni? Între server-ul dvs. un browser? Între server-ul dvs. şi Google? Între vB şi MySQL?
Care este viteza de traducere? Puteţi să vă rugăm să ne trimiteţi URL-ul de pe forum?
Vă vom ajuta cu placere. Pentru a face acest lucru avem nevoie de mai multe informaţii. Va rugam sa răspuns la întrebările ultima mea. De asemenea, ce versiune de vBET sunt utilizaţi?
Văd că traducerile sunt destul de rapid. Încă ...
Chiar acum definitiv vă pot spune că vă sunt pierde mulţime de performanţă, deoarece aveţi redirecţionări dublu, care sunt deja eliminate în vBET versiune. Vă rugăm să actualizeze la cea mai nouă versiune de vBET şi face vBSEO integrare din nou (aici aveti detalii despre noi paşi de integrare: http://www.vbenterprisetranslator.co...provments.html
Vă rugăm să rețineți că cea mai nouă versiune au, de asemenea, o mulțime de alte îmbunătățiri de performanță. Dacă rulează deja pe cele - încă făcut noi integrare vBSEO - acest lucru vă va asigura o mulțime de încărcare server. Crede-mă - mulți utilizatori au scris cuvinte grozave despre asta
Dacă nu te simţi bine în actualizări şi integrări, putem face pentru tine - trebuie doar cumpara yo noastre actualizare serviciu.
Un lucru mai mult - Văd că aveţi problemă serioasă, cu URL-uri traduse. Pe server-ul dvs. nu sunt de lucru link-uri care au scrisori de construcţii.
Adică: aceasta în limba polonă este de lucru, deoarece nu au scrisori de construcţii:
Nowa definicja magnetyzm
Şi aceasta au litere speciale (AZ) si nu este de lucru:
Szkoły - Tag-uri Forum Zoints przez
Acest lucru este foarte important - chiar acum cum ar fi limbile arabă sau japoneză (şi altele) nu sunt de lucru la toate pe server-ul dvs., deoarece există doar caractere speciale pentru acestea.
Ultima modificare făcută de vBET; 23-04-10 la 03:11.
Noi nu colectăm date de acces, de la utilizatorii noştri din motive de securitate. De asemenea, acestea pot fi modificate în orice moment. Acesta este motivul pentru cerem de fiecare dată pentru acces la date reale.
De urgenţă: Vă rugăm să consultaţi informaţiile noastre mail-uri.