Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 3 de 3 FirstPrimul 123
Rezultate 21 a 24 de 24

Thread: Pagina alb atunci când traducerea rss

Michał Podbielski (vBET Personal)
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de Snake View Post
    Ok, dar, încă 500 de eroare, bot Google nu va place 500 antet de eroare!

De asemenea, link-uri sunt în acest format.

***. Computer-juice.com/forums/bg/showthread.php t = 28848? & Goto = newpost

În cazul în care ele nu sunt url-uri seo'd?
    Aproximativ 500 de antet - în acest moment nu am nici o idee de ce validator susţine aproximativ 500 de eroare - aceeaşi adresă URL în browser-ul oferă conţinut adecvat. De asemenea, apare doar pe unele traduceri în alte nu. Poate ca este ceva cu cache - vom reveni la aceasta după expirarea cache şi check nu este unor probleme existente sau istorie doar cache.

Despre link-uri - da, ar trebui să fie cele seo'd URL-uri. Vă rugăm să spuneţi ceea ce este valoarea ta pentru "Culegere de pe forum" setare.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Trebuie să fie problema cache-ului, toate noile traduse rss acum sunt 100% ok, multumesc.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Bine, aşa problema este feed-uri tradus înainte de acest remediu au în continuare erori şi greşit la non SEO URL-uri.

Cum şterg cache-ul feed-uri vechi, astfel feed nou cu bug fixat poate lucra.

Multumesc.

Michał Podbielski (vBET Personal)
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Ar trebui să se facă în mod automat - RSS timp cache este măsurată în minute, nu în zile ... Nu stiu nu / unde vBulletin permite să clar RSS cache manual. Yoou poate încerca să-l setat la o valoare scăzută (cum ar fi 1 minut) atunci când fac teste, şi după care merg înapoi la cea anterioară.

Aşa cum am scris nu ar trebui să fie în cache pentru atât de mult timp. Vă rugăm să vă asiguraţi că sunteţi în căutarea pe canale de iesire reale nu cache pe partea ta (ca şi în cache-ul browserului). Vă rog să-mi URL-ul RSS la care încă nu este corect - Îl voi verifica pe partea mea. Dacă va fi necesar, vom căuta bug-uri, dar mai întâi să verificaţi nu există cu adevărat.

De asemenea, vă rugăm să trimite-ne dumneavoastră 2 primele reguli pentru vBET şi asiguraţi-vă că setaţi directorul forum la / Forum în vBET de configurare.

Pagina 3 de 3 FirstPrimul 123

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •