Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 2 de 3 FirstPrimul 123 UltimulLast
Rezultate 11 a 20 de 22

Thread: Interzis pentru încălcarea de licenţă - legătură într-Credit!

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de Snake2 View Post
    Apreciez răspunsul dumneavoastră, dar eu încă dont înţeleg, i-au fixat problema link-ul, nu este nimic de a investiga, Eu nu sunt de rupere ca acordul de licenţă există o legătură.

Nu există nici o încălcare. Acest lucru este bizare, vă obiceiul să-mi cumpăr chiar branding gratuit, e nebunie. De ce ar fi orice om de afaceri opri de la clienţii cheltuind mai mulţi bani. Ciudat.
    Va rugam sa ne că am încredere, de asemenea, se simt foarte inconfortabil în situaţia reală. Şi, după cum ştiţi foarte bine cont a fost blocat nu pentru a bloca posibilitatea dumneavoastră de cumpărături suplimentare, dar pentru a putea comunica cu tine din nou, pentru că mesajele noastre au fost ignorate.

Raspunsul nostru anterior nu a fost pentru a te convinge de ceva, ci să vă arate imaginea a situaţiei în speranţa că veţi înţelege acţiunile noastre - nu-l aprobe.

Noi înţelegem şi verificat că ai pus legătură într-credit (ceea ce este evident nu au fost făcute de către motorul de vBET). Ea încă nu rezolvă problema nu a fost încălcat de licenţă (şi avem motive puternice să cred asta), caz în care avem unele drepturi acordate de acord noastre legale. Drepturile care noi nu trebuie să întrebăm pentru. Încălcarea care noi nu trebuie să investigheze. Dar, aşa cum am deja sa stii niciodata nu va decide să lase o meargă sub ameninţare. Deci, vă rugăm să ne dea declaraţia dumneavoastră oficiale despre tine plata pentru licenţă de vBET şi apoi vom continua discutia noastra.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de Snake2 View Post
    Ce vrei sa spui Michael?

Nu există nici o problemă de plată, suntem fericiti daca deblocarea pur şi simplu de cont astfel încât să putem upgrade de la versiunea nouă privind eliberarea astăzi, apoi, dacă bun obţine licenţe noi pentru alte forumuri.

Suntem fericiţi, nici o problemă de plată vreau doar contul de lucru din nou.

Vă mulţumim!
    Poate am înţeles greşit simplu - în această situaţie pare rau pentru greseala. M-am gândit că intenţia dvs. a fost de a inversa de plată. Eu am 2 pe timp de noapte in timpul meu şi să emită o lumină nu

Deci, doar să fie clar - de plată este de mers înapoi este luată în considerare sau nu?

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Declaraţie oficială despre plată? I dont înţeleg ce vrei să spui. Am plătit deja. Sunt într-adevăr această constatare supărător. Încă nu am bani de mult şi acum mă mai utilizaţi acest software-ul şi am făcut nimic rău. Puteţi vedea legătură într-am adăugat pentru a remedia problema. Şi am plătit te luni în urmă.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

De ce aş inversa de plată în cazul în care i-au permis de lucru ... nici un motiv, vreau actualizări astfel încât să nu se va inversa de plată dacă eu sunt fericit si de licenţă nu este interzis.

De asemenea, nu am primit mesajele dvs. ca nu am de conectare pentru câteva săptămâni, iar acest lucru pe forum pentru doesnt a trimite mesaje e-mail meu Stocare pentru un motiv oarecare.
    Ultima modificare făcută de Snake2; 08-04-10 la 01:35.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Cred că motivul legătură într normal nu este de lucru este ca avem un şablon modificat drepturile de autor care face toate într-o linie şi în caseta de frumos, astfel încât poate cauza probleme.

de exemplu;

şablon mea;

drepturi de autor 1 - drepturi de autor 2 - 3 dreptului de autor

normall vb şablon;

dreptului de autor 1
    dreptului de autor 2
    3 dreptului de autor

fie modul în care au legătură într-frumos, cu textul ancora mare. deci totul este bine pentru vBET.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Vă rugăm să reţineţi faptul că nimeni nu se opreşte utilizaţi vBET în acest moment. Sunteţi-l utilizaţi în prezent şi a folosit-o tot timpul, atunci când problema a existat şi nu a răspuns.

Aşa cum am scris toate timp toată intenţia blocarea contului pe acest forum (nu blocarea vBET de utilizare - tu eşti încă folosind-o acum) a fost de a explica situaţia. Şi aceasta se întâmplă doar pentru că te-ai oprit răspunde, cu răspunsul dumneavoastră ultima nivel"dispari"(Nu ai scris-o pur şi simplu - că a fost doar impresia noastră).

Da, ştim că aţi plătit pentru produs. Am întrebat despre ameninţarea pe care le vei elimina plata. Pentru ceea ce în conformitate cu acordul nostru de licenţă aveţi nici un drept atunci când licenţa este revocată pentru încălcarea. Deci, dacă s-ar întâmpla astfel de inversare, eventual, ar fi o fraudă făcută pe sistemul de plată şi-l va avea consecinţe neplăcute multe pentru tine.
    De aceea, noi am intrebat despre asta - doar pentru a fi sigur că eşti dispus să fraudă făcut sau nu.

Am înţeles că nu aveţi nici o astfel de intenţie Şi chiar dacă aceasta a fost scrisă înainte de declaraţia a fost făcută fără a aminti acordul de licenţă.

OK deci - în acest caz, vă rugăm să păstraţi doar atenţia asupra acordului de licenţă şi vă rugăm sa ne semnalati daca observi ca ceva este in neregula pe partea vBET. Dacă sunt lungi in aceasta afacere (eu cred ca faci), atunci ştiţi că licenţa noastră este foarte uşor în funcţie de posibilităţile de licenţă pentru anumite produse, asa ca nu facem nimic neobişnuit. Acesta este modul în care piaţa de software arată furnică a fost făcută în acest fel prin lege şi combaterea pirateriei software. Contul dvs. va fi unbanned mâine (pare rău, dar trebuie să termin unele lucruri si este acum aproape 3 noaptea, pe timpul meu). Vă rugăm să reamintim-mă dacă am uitat (nu trimiteţi memento acum - Presupun că pe contul nostru de e-mail este mailurile mult de la tine despre problema aşa că va elimina doar ea).

Încă o dată foarte rău pentru toate necazurile şi sper că, chiar dacă nu sunteţi de acord drumul nostru, vă înţeleg de ce am făcut aceste etape şi poate chiar în jos adânc apreciem că am făcut doar interdicţie temporară de cont nu revocă licenţa cu toate celelalte măsuri posibile. ..
    Asta a fost doar pentru a mă simţi mai bine făcut

În cazul în care aveți probleme cu vBET, vă rugăm să nu ezitați să trimiteți postări în secțiunile de depanare sau de raportare a erorilor

Editat:
    Mi se pare doar mesajul dumneavoastra anterior - mulţumesc pentru nota. Va rugam sa pus restul la nivel de AM sau în secţiunea rezolvari de probleme în cazul în care noua versiune a vBET va avea aceeaşi problemă.
    Ultima modificare făcută de vBET; 08-04-10 la 01:59.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Mulţumesc.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Adoptat - distreaza-te Speranţa că noua versiune va satisface aşteptările dumneavoastră de performanţă.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Cum pot opri url-uri în curs de traducere în această versiune ca l-am întrebat înainte de aici> http://www.vbenterprisetranslator.co...ated-urls.html

Acest lucru ar trebui să fie cu adevărat opţiune în admincp.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Vă rugăm să deschid subiect nou pentru această funcţie în cererile - raspunsul nostru poate fi de ajutor, de asemenea, pentru alţi utilizatori.

Pagina 2 de 3 FirstPrimul 123 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •