Va rugam sa ne că am încredere, de asemenea, se simt foarte inconfortabil în situaţia reală. Şi, după cum ştiţi foarte bine cont a fost blocat nu pentru a bloca posibilitatea dumneavoastră de cumpărături suplimentare, dar pentru a putea comunica cu tine din nou, pentru că mesajele noastre au fost ignorate.
Raspunsul nostru anterior nu a fost pentru a te convinge de ceva, ci să vă arate imaginea a situaţiei în speranţa că veţi înţelege acţiunile noastre - nu-l aprobe.
Noi înţelegem şi verificat că ai pus legătură într-credit (ceea ce este evident nu au fost făcute de către motorul de vBET). Ea încă nu rezolvă problema nu a fost încălcat de licenţă (şi avem motive puternice să cred asta), caz în care avem unele drepturi acordate de acord noastre legale. Drepturile care noi nu trebuie să întrebăm pentru. Încălcarea care noi nu trebuie să investigheze. Dar, aşa cum am deja sa stii niciodata nu va decide să lase o meargă sub ameninţare. Deci, vă rugăm să ne dea declaraţia dumneavoastră oficiale despre tine plata pentru licenţă de vBET şi apoi vom continua discutia noastra.

Răspunde cu citat