Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 2 12 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 11

Thread: Conţinutul va fi tradus retroactiv?

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Ianuarie 2010

Default Conţinutul va fi tradus retroactiv?

Înțelegerea mea despre vBET este că va genera automat 51 de traduceri pentru fiecare bucată de conținut creată. Acest lucru ridică unele întrebări. vBET nu mai are nevoie de cache, deoarece conținutul tradus există deja pentru tot conținutul? O altă întrebare pe care o am este în ceea ce privește momentul în care vBET 4.x este instalat. Conținutul existent (conținutul introdus înainte de instalarea vBET) este tradus în alte 51 de limbi sau traducerea începe doar cu conținut nou? În cazul în care conținutul existent nu se traduce automat în alte 51 de limbi, va face acest lucru dacă deschideți documentul și forțați o reîmprospătare sau sunt necesari alți pași? Există un fișier batch care poate fi rulat în schimb pentru a forța o traducere a întregii baze de date? Și cum se poate determina dacă un document a fost tradus de vBET în alte 51 de limbi? Vă mulțumim că ați citit toate aceste întrebări!

Michał Podbielski (vBET Personal)
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Nr - vBET nu este genera automat 52 traduceri pentru fiecare mesaj. Acest lucru este interzis de Google TOS. traduce vBET la cerere şi, desigur, este utilizarea cache în cazul în care rezultatele sunt deja în cache.
    vBET va traduce toate dvs. de conţinut - de anunţuri vechi nou, deoarece traducerea este la cerere. Poti simti unele nu pagină a fost deja tradus, pentru că prima traducere nevoie de mai mult timp (pentru că trebuie să aşteptăm pentru a obţine rezultate Google), după ce că este mult mai rapid. Nu aveţi nevoie să forţaţi înviorătoare orice conţinut - Pagina de tradus au URL diferit.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Ianuarie 2010

OK, acum am inteles. Cred că am fost induşi în eroare de descriere care apare pe pagina home vBET atunci când spune, "vBET instantaneu mărci pe forum pentru dvs. au un continut de 52 de ori mai mult, în 52 de limbi! Asta inseamna ca URL-uri de 52 de ori mai mult pentru a fire care va fi acum vizitate de către utilizatorii care caută conţinutul în limba lor maternă. "
    Vă rugăm să ştiu că eu sunt foarte fericit cu rezultatele am deja văd din vBET. Cu toate acestea, descrierea de modul în care funcţionează vBET înseamnă că, dacă cineva, de exemplu, Spania, introduce o interogare de căutare Google în spaniolă pentru ceva ce a fost înscrisă în limba engleză pe site-ul meu nu vor putea să-l găsească? Din nou, cred că vBET este revoluţionar şi un exemplu excelent de practici bune de programare. Am nevoie doar de a fi sigur că am înţeles pe deplin cum funcţionează. Punctul de a-mi o resursă existente, dacă aţi explicat deja acest lucru. Vă mulţumim!

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Descrierea spune cum acționează forumul dvs. - și după ce instalați vBET forumul dvs. se comportă ca și cum ar avea instantaneu de 52 de ori mai mult conținut
    Google şi altor roboţi sunt crawling acum paginile traduse şi indexurile-l în limbile corespunzătoare. Deci, daca cineva din Spania, va pune în interogare Google în limba spaniolă, atunci el nu poate găsi conţinutul dvs. tradus
    Este cineva din Spania va pune interogare în limba engleză, atunci, desigur, Google va căuta conținut în limba engleză. Totuși, puteți utiliza opțiunile vBET pentru a redirecționa automat un astfel de oaspete către limba sa (vBET îl recunoaște prin anteturile trimise de browserul web)
    Dacă aveţi orice alte întrebări - vă rugăm să cereţi doar

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Nu Googles traducator liber fac acelasi lucru?

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de hotslot View Post
    Nu Googles traducator liber fac acelasi lucru?
    Nr Google Translator gratuit nu vă va da de 52 de ori mai multe URL-uri, care sunt indexate şi va aduce trafic suplimentar. Google nu va traduce dvs. URL-uri. Google nu va permite utilizatorilor să scrie mesajele în diferite limbi. Google traduce numai. vBET sprijină societate multilingvă şi vă oferă o mai bună SEO.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Sunt de acord, voi fi foarte scurt timp de cumparare.

Cu toate acestea am avut un prieten tocmai cumpăra recent această "4 zile în urmă", şi el încă nu a vedea orice pagini indexate pentru limbi diferite chiar si pe Google motoare de căutare diferite ţară.
    Ultima modificare făcută de hotslot; 18-04-10 la 02:37.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de hotslot View Post

Cu toate acestea am avut un prieten tocmai cumpăra recent această "4 zile în urmă", şi el încă nu a vedea orice pagini indexate pentru limbi diferite chiar si pe Google motoare de căutare diferite ţară.
    Tipule, care de obicei durează săptămâni, dacă nu luni. De cunoştinţe comune de oameni care sunt în optimizarea motorului de căutare.

De asemenea, eu personal nu as recomanda nici descărcarea de aceste excepţia cazului în care aveţi vbSEO, de asemenea. vbSEO face motorul de căutare prietenos URL-ului .... si vBET face pe forum pentru dvs. poate fi citită în toate limbile şi, de asemenea, indicii-le în mai multe motoare de căutare din întreaga ţară.

Odata ce motorul de căutare recunoaşte conţinutul paginilor dvs. sunt acceptabile pentru motoarele de cautare lor (limbă), ei le vor lua inch

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de mikeinjersey View Post
    De asemenea, eu personal nu as recomanda nici descărcarea de aceste excepţia cazului în care aveţi vbSEO, de asemenea. vbSEO face motor de căutare prietenos URL-ul ....
    vBulletin 4.x are şi funcţionalitate de buletinul de URL-uri prietenoase - nu aveţi nevoie de vBSEO pentru asta. Desigur, există diferenţe între posibilităţi de configurare în URL-uri nativ vBulletin prietenos şi adresele URL vBSEO.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de mikeinjersey View Post
    Tipule, care de obicei durează săptămâni, dacă nu luni. De cunoştinţe comune de oameni care sunt în optimizarea motorului de căutare.

De asemenea, eu personal nu as recomanda nici descărcarea de aceste excepţia cazului în care aveţi vbSEO, de asemenea. vbSEO face motorul de căutare prietenos URL-ului .... si vBET face pe forum pentru dvs. poate fi citită în toate limbile şi, de asemenea, indicii-le în mai multe motoare de căutare din întreaga ţară.

Odata ce motorul de căutare recunoaşte conţinutul paginilor dvs. sunt acceptabile pentru motoarele de cautare lor (limbă), ei le vor lua inch
    Eu nu cred că este adevărat. Aceste site-uri au ridicat rating de PR si on-line au fost de 10 ani.

Im-vă că există destul de placut de către Google.

cald ceea ce priveşte

Pagina 1 de 2 12 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •